آره ... گل های داوودی بودفکر کنم این فیلمی که همه باهاش گریه میکردند " گلهای داوودی " بود
درسته؟!![]()
آره ... گل های داوودی بودفکر کنم این فیلمی که همه باهاش گریه میکردند " گلهای داوودی " بود
درسته؟!![]()
سریال قشنگی بود
برای شروع کار رامبد جوان یه کار عالی محسوب میشه ایشالله همه کاراش به این شکل باشه البته با روندی صعودی
یه نکته جالب صندلی هایی که تو سینما رو شون نشسته بودن از این تا شو هایی بود که معمولا تو عروسیو این جور مجالس استفاده میکنن
![]()
یکی از قشنگ ترین سریال های طنزی بود که دیدم ... جدا جالب تمام شد !
بعدش سریال مدیریه ؟ بعد ماه حرام ؟
سلام
مسافران هم تموم شد حیف شد تازه داشتیم بهش عادت میکردیم من که به شخصه دلم واسه بازی بهرام تنگ میشه....به نویسنده ها و کارگردان اقای جوان هم به خاطر جسارتی که در نشان دادن مشکلات جامعه داشتن تبریک میگم. (...دلم خنک میشد وقتی بهرام تو گزارشاش تیکه می پروند به مسوولان...)
در کل به نظرم نقطه درخشان سریال بازی بهرام بود با گزارشا هر چند که همه مجموعه خوب بودن...همگی خسته نباشن.
ولی یه چیزی این برا من همیشه سوال بوده که چرا تو ایران سریالای پر طرفدار مثل همین مسافران به صورت فصلی مثل سریالای لاست یا فرار زتدان پخش نمیشه و ادامه پیدا نمیکنه ...؟
یکی بگه واسه چی شهاب پیش فرید مونده بود اخرش؟!
نه وسط ماه حرامگفتن بعد از ده اول میزارن
هم از نظر طنز و هم از نظر پیام دهی، واقعا خیلی خوب تموم شد... جدا دستشون درد نکنه...
اینکه همه بازیگرا تو قسمت آخر بودن (حتی سیا کله اسبی!!تو قسمت یکی مونده به آخر) واقعا نکته مثبتی بود...
دلم واسه مسافران، بازیگراش و داستاناش تنگ میشه... باهاش زندگی کردم...
این بود 115 امین و البته آخرین پست من تو این تاپیک...
تماس فرت
یاعلی
پ.ن: هر کسی درخواست کلیپی از قسمت های اخیر مسافران داره، بیاد تو تاپیک زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولین کارش نبود
گمگشته هم کار جوان بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)