سلام من شبی 1 GB میگیرم . سرعتم هم شبا معمولا 60-70 . مرکز رجایی .
موفق باشید.![]()
سلام من شبی 1 GB میگیرم . سرعتم هم شبا معمولا 60-70 . مرکز رجایی .
موفق باشید.![]()
اینقدر مشتری جدید دارند که بی خیال هستند ولی خدمات و البته کیفیت خودش بزرگترین تبلیغه.اگه وضعشون به همین شکل ادامه پیدا کنه علاوه بر از دست دادن مشترکین قبلی تبلیغات منفی بیچارشون میکنه
دیروز که قول داد تا هفته آینده پهنای باند چند مرکز 2 برابر بشه ولی صحت این موضوع مشخص نیست
چیزی که در طی این 3-4 ماه ثابت کردند همین وعده های سرخرمن بوده!
دوست من خطوط PCM قابلیت پشتیبانی از ADSL رو ندارند
مشخصه که آپارتمان نشین هستی
خط که اصلآ مسقیم نخواهد شد.باید به مرکز مخابراتیتون مراجعه کنی و درخواست خط جدید بدی که اگه امکان پذیر باشه ظرف چند روز برات انجام میدن
موفق باشی
سلام خدمت شما
درخواست رو به جای Private در تاپیک مطرح کنی دوستان بیشتری میتونن راهنماییت کنن
فکر وایمکس رو از سرت بیرون کن چون اصلآ بدرد نمیخوره
خط تلفنتون پی سی امه یا مستقیم؟
دوستان من تو همون 2 ماهی که از شاتل سرویس گرفت فهمیدم چطوره ..
2 ماه سرویس گرفتم ولی اندازه 6 ماه دربدرم کرده بودن واسه وصل کردن و جمع کردن ...
شرکتی که واسه وصل کردن کاربرشو 1 ماه و شایدم بیشتر الاف کنه معلومه که چی توش میگذره ...
نباید نامردی کنیم و بگیم همش تقصیر شاتله چون نیماد سهم بیشتری توی این بی کیفیتی داره ...
چون واقعاً شرکت بی صاحابی (ببخشیدا) هست ...
مستقیم هست
خوب چه بهتر
ADSL در حال حاضر بهترین گزینه برای شماست
این 3 شرکت فعلآ از بقیه بهتر هستند:
پارس آنلاین:
برج کیانپارس طبقه ٣ واحد ۶ تلفن :3393930
صبانت:
طالقانی بین مسلم و 30 متری پاساژ طالقانی تلفن :2211609
طلوع رایانه لقمان:
طالقانی بین نظامی و خوانساری روبروی بازار زرگرها پاساژ بهپوری طبقه دوم تلفن :2230040
تماس بگیر ببین مرکزتون رو پوشش میدن یا نه
موفق باشی![]()
آقا ممنون كه جواب دادي، من دانيال (كوروش) در يك آپارتمان زندگي مي كنم، در رابطه با وايرلس نظرت چيه؟ براي اون منطقه كدوم شركت وايرلس مي ده؟ كلا الان اهواز كدوم شركتها وايرلس ارائه مي دن؟
دوست من خطوط PCM قابلیت پشتیبانی از ADSL رو ندارند
مشخصه که آپارتمان نشین هستی
خط که اصلآ مسقیم نخواهد شد.باید به مرکز مخابراتیتون مراجعه کنی و درخواست خط جدید بدی که اگه امکان پذیر باشه ظرف چند روز برات انجام میدن
موفق باشی
ADSL پارس آنلاین حدودا چند روزه وصل میشه؟
خواهش میکنم
تعدادشون زیاده
اجازه بده متخصص بحث وایرلس نیماجان راهنماییتون کنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبستگی به مرکز مخابراتی داره ولی تخمین 4-3 روز مناسبه
چند روزه که پارس شبانش رو محدود کرده. روزا هم سرعتش خيلي کم شده. دوستان مراکز ديگه اگه هستند بررسي کنند ببينيم مشکل از کجاست. (مرکز رجايي)
بستگی به منطقه و شانست داره
معمولا 3 روز (شاید هم 1 روزه وصل کنن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)