تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 218 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

هارد حداقل 500 گیگ میخوام قابل حمل تا 200ت
    با USB2.0 و USB3.0 هم سازگار باشه
    قابلیت پارتیشن بندی هم داشته باشه
    چون هم میخوام واسه لپ تاپ استفاده کنم هم Wii و هم PS3...

خوشگل باشه چه بهتر
    خط نیفته روش و لک نشه چه بهتر

خودم قبلا WD My Passport Essential 1 TB USB2/USB3 داشتم که خوب بود فقط خط و لک میفتاد

مرسی
    سلام .

در مدلهای جدید WD my passport خط و خش و اثر انگشت بسادگی دیده نمیشه . میتونید همین WD my passport را بخرید . البته مدلهای دیگری هم هستند که کیفیت خوبی دارند مثل Seagate Backup plus و Seagate expansion .

یه نکته : تا اونجایی که میدونم کنسول ps3 بعضی از هاردهای اکسترنال را شناسایی نمیکنه . ظاهراً بخاطر usb3 بودن این هاردها هست . در هر حال قبل از خرید کمی تحقیق کنید .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
    یه هارد اکسترنال بدون اداپتور میخاستم بگیرم بشدت درگیر شدم..داستانش از این قراره ک..
    یه هارد یه ترا wdپاسورتی گرفتم یه سال پیشتر ک میشد روش پسورد گذاشت..منم اینکارو کردم بعد اینکه اعضای محترم خونه پسورد رو نمیدونستن و همینطور کار با سیستم رو درست..هیچی دیگه اومدن فرمتش کردن!!!هشتصد گیگ اطلاعات پرید..دادم بازیابی کنن ک موفق نشدن فرستادم تهران هم موفق نشدن..هیچ یه کیلوبایتش هم برنگشت....هیچی دیگه هارد رو تحویل گرفتیم و روز از نو روزی از نو...
    یه چندوقتی بعدش هارد صدای تیک تیک میکرد گاهی وقتا...ک بعد یکی دوماه قطع شد صداش...
    بعد دوبار دیگه خودبخود هارد فرمت میشد ینی میزدی ب سیستم فقط میگفت باید فرمت میشد...هارد rawمیشد اگه درست نوشته باشم..خوب بار اول ب مکافات باردوم هم تولینکوس تونستم فایلهامو برگردونم...
    دیگه سرعتش هم اومده پایین..ینی اوائل حدود60-80 بود سرعتش واسه کپی ولی الان شده 20مگابایت ..با انواع فایل هم امتحانش کردم فرق چندانی نداره....
    حالا هم با ترس و لرز دارم ازش استفاده میکنم واصلا بهش اعتماد ندارم واسه همین میخام یه هارد دیگه بگیرم...
    اول ک خاستم یه هارد دوترا بگیرم ترسیدم باز مثه این بشه قیدشو زدم...
    الان میخام یه دونه یه ترا بگیرم...نمیدونم کدومو بگیرم..فقط یه چییزی باشه که هم تو بازار باشه هم خوب باشه دیگه..گارانتی سازگاراهم باشه ک چ بهتر...
    این داستان ادامه دارد....ببخشد طولانی شدش....

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
    یه هارد اکسترنال بدون اداپتور میخاستم بگیرم بشدت درگیر شدم..داستانش از این قراره ک..
    یه هارد یه ترا wdپاسورتی گرفتم یه سال پیشتر ک میشد روش پسورد گذاشت..منم اینکارو کردم بعد اینکه اعضای محترم خونه پسورد رو نمیدونستن و همینطور کار با سیستم رو درست..هیچی دیگه اومدن فرمتش کردن!!!هشتصد گیگ اطلاعات پرید..دادم بازیابی کنن ک موفق نشدن فرستادم تهران هم موفق نشدن..هیچ یه کیلوبایتش هم برنگشت....هیچی دیگه هارد رو تحویل گرفتیم و روز از نو روزی از نو...
    یه چندوقتی بعدش هارد صدای تیک تیک میکرد گاهی وقتا...ک بعد یکی دوماه قطع شد صداش...
    بعد دوبار دیگه خودبخود هارد فرمت میشد ینی میزدی ب سیستم فقط میگفت باید فرمت میشد...هارد rawمیشد اگه درست نوشته باشم..خوب بار اول ب مکافات باردوم هم تولینکوس تونستم فایلهامو برگردونم...
    دیگه سرعتش هم اومده پایین..ینی اوائل حدود60-80 بود سرعتش واسه کپی ولی الان شده 20مگابایت ..با انواع فایل هم امتحانش کردم فرق چندانی نداره....
    حالا هم با ترس و لرز دارم ازش استفاده میکنم واصلا بهش اعتماد ندارم واسه همین میخام یه هارد دیگه بگیرم...
    الان میخام یه دونه یه ترا بگیرم...نمیدونم کدومو بگیرم..فقط یه چییزی باشه که هم تو بازار باشه هم خوب باشه دیگه..گارانتی سازگاراهم باشه ک چ بهتر...
    این داستان ادامه دارد....ببخشد طولانی شدش....
    سلام .

1. همانطوریکه خودتون هم بهتر میدونید هاردهای اکسترنال my passport قابلیت hardware encryption دارند و در صورتیکه پسورد تا چند بار اشتباه وارد بشه با تایید درخواست کاربر هارد فرمت میشه و اطلاعات هم قابل بازیابی نخواهد بود .

2. همیشه توصیه میکنم اینگونه وسایل حساس را به کسی ندهید . فقط برای خودتان باشد و خودتان استفاده کنید . خودم چندین هارد اکسترنال وسترن دارم که در جایی امن و به دور از دسترس اعضا خانواده نگهداری میکنم .

3. اگر با دقت نگهداری و استفاده کنید احتمال اینکه مشکلی برای هارد پیش بیاد کمتر خواهد بود (هیچوقت این احتمال به صفر درصد نمیرسه حتی اگر بهترین کیفیت را داشته باشه) .

یه هارد اکسترنال بدون اداپتور میخاستم بگیرم بشدت درگیر شدم..
    4. مدلهای مختلفی در بازار موجود هست ، ولی پیشنهاد میکنم از برندهای معتبر خریداری کنید . با توجه به اینکه تجربه ناخوشایندی با هارد اکسترنال وسترن داشتید فکر نمیکنم قصد انتخاب مجدد این مدل را داشته باشید . میتونید از برند سیگیت بخرید مثل Seagate Backup plus یا Seagate expansion . البته هیچکدام از ایندو مدل hardware encryption ندارند و همچنین ضد ضربه هم نیستند . چند نکته در مورد نحوه نگهداری هم در صفحه قبل گفته شده ...

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام .

1. همانطوریکه خودتون هم بهتر میدونید هاردهای اکسترنال my passport قابلیت hardware encryption دارند و در صورتیکه پسورد تا چند بار اشتباه وارد بشه با تایید درخواست کاربر هارد فرمت میشه و اطلاعات هم قابل بازیابی نخواهد بود .

2. همیشه توصیه میکنم اینگونه وسایل حساس را به کسی ندهید . فقط برای خودتان باشد و خودتان استفاده کنید . خودم چندین هارد اکسترنال وسترن دارم که در جایی امن و به دور از دسترس اعضا خانواده نگهداری میکنم .

3. اگر با دقت نگهداری و استفاده کنید احتمال اینکه مشکلی برای هارد پیش بیاد کمتر خواهد بود (هیچوقت این احتمال به صفر درصد نمیرسه حتی اگر بهترین کیفیت را داشته باشه) .

4. مدلهای مختلفی در بازار موجود هست ، ولی پیشنهاد میکنم از برندهای معتبر خریداری کنید . با توجه به اینکه تجربه ناخوشایندی با هارد اکسترنال وسترن داشتید فکر نمیکنم قصد انتخاب مجدد این مدل را داشته باشید . میتونید از برند سیگیت بخرید مثل Seagate Backup plus یا Seagate expansion . البته هیچکدام از ایندو مدل hardware encryption ندارند و همچنین ضد ضربه هم نیستند . چند نکته در مورد نحوه نگهداری هم در صفحه قبل گفته شده ...
    اول ممنونم از شما
    اره حتما باید تایید میزدن ک زدن...اگه کلا هیچ راهی نداره قابل تحسینه...
    پس شما هارد وسترن رو بیشتر قبول دارین...
    من همیشه مراعات میکنم ک مشکلی واسم پیش نیاد ولی خب شد متاشفانه اخرش...
    من تعصبی ندارم رو مارک...اینم ک خریدم قبلا اون وقتا سرچ کردم دیدم راضی تر بودن کسایی ک گرفته بودن.....تا جاییکه خوندم وسترن و سی گیت معتبرتر هستن ...
    در مورد ضد ضربه..مگه وسترن ضدضربه هستش؟ اگه ک باشه ک خیلی بهتره..من معمولا زیاد استفاده میکنم البته با مراعات حالش ...با اینکه ضدضربه باشن بازم نیاز ب مراعات دارن ولی حتما مقاومتر هستن پ ضد ضربه بگیرم فک کنم بهتر باشه واسم...
    بازم من سردرگمم..میدونم اخرش میرم ک بگیرم همونجا درجا یکیشون رو میگیرم بره..خیلی بدم میاد ک نتونم تصمیم بگیرم درست..کمی ب خاطر اطلاعات ناقصمه کمی هم بخاطر اینکه زیاد تفاوتی باهم ندارن ظاهرن از نظر چیری ک من میخام...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول ممنونم از شما
    اره حتما باید تایید میزدن ک زدن...اگه کلا هیچ راهی نداره قابل تحسینه...
    پس شما هارد وسترن رو بیشتر قبول دارین...
    من همیشه مراعات میکنم ک مشکلی واسم پیش نیاد ولی خب شد متاشفانه اخرش...
    من تعصبی ندارم رو مارک...اینم ک خریدم قبلا اون وقتا سرچ کردم دیدم راضی تر بودن کسایی ک گرفته بودن.....تا جاییکه خوندم وسترن و سی گیت معتبرتر هستن ...
    در مورد ضد ضربه..مگه وسترن ضدضربه هستش؟ اگه ک باشه ک خیلی بهتره..من معمولا زیاد استفاده میکنم البته با مراعات حالش ...با اینکه ضدضربه باشن بازم نیاز ب مراعات دارن ولی حتما مقاومتر هستن پ ضد ضربه بگیرم فک کنم بهتر باشه واسم...
    بازم من سردرگمم..میدونم اخرش میرم ک بگیرم همونجا درجا یکیشون رو میگیرم بره..خیلی بدم میاد ک نتونم تصمیم بگیرم درست..کمی ب خاطر اطلاعات ناقصمه کمی هم بخاطر اینکه زیاد تفاوتی باهم ندارن ظاهرن از نظر چیری ک من میخام...
    هاردهای اکسترنال وسترن ضد ضربه نیستند . هاردهای اکسترنال ضد ضربه فقط باکس مستحکم و یا ضد آب دارند و از لحاظ نوع و مدل هارد ابنترنال بکار رفته فرقی با انواع معمولی ندارند در نتیجه در زمانهایی که روشن هست نباید ضربه ای وارد بشه . قابلیت ضد ضربه بودن این هاردهای اکسترنال بیشتر در زمانهایی مطرح هست که هارد خاموش هست . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non operating تست شده .

Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-10-2013 at 23:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از مدل وسترن و سیگیت کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    بهترین نمونه یک ترا و 500 از هرکدوم چیه؟ قیمتشون؟
    آیا هارد ضد ضربه بگیرم زیاد تفاوت داره واین ضد ضربه بودن خیلی متفاوته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از مدل وسترن و سیگیت کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    بهترین نمونه یک ترا و 500 از هرکدوم چیه؟ قیمتشون؟
    سلام .

1. ظاهراً هارد پرتابل میخواهید ، در اینصورت مدلهای زیر پیشنهاد میشه :

از برند وسترن
    my passport
    elements (دقت کنید که از مدلهای جدید را انتخاب کنید)

از برند سیگیت
    Backup plus
    expansion

یکترابایتی ها در حدود 240 الی 250 هزار تومن و 500GB در حدود 170 الی 180 هزار تومن هست که البته با توجه به نوع گارانتی و شرایط دیگر قیمتها تغییر میکنه.

همانطوریکه در پست بالا هم گفتم مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه و ضد آب هستند فقط باکس مقاوم دارند وگرنه هارد اینترنال بکار رفته همانند مدلهای معمولی هست و در نتیجه با توجه به ساختار ظریف هارد دیسکها در مواقعی که روشن هست نباید ضربه یا شوکی وارد بشه . قابلیت ضد ضربه این هاردهای اکسترنال (وجود محافظهای ارتجاعی لاستیکی / سیلیکونی) بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست. به هر حال اگر در مواقع حمل و نقل کمی بی احتیاط هستید این مدلها گزینه مناسبی هستند . کلاً هارد دیسکها ابزار فوق العاده حساس و ظریفی هستند و باید با دقت هرچه تمامتر از آنها استفاده کرد .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از نظر قیمت هاردهای ضدضربه زیاد متفاوته با هاردهای ضدضربه؟ آیا مدلهایی که نام بردید ضدضربه هستن یا نوع ضدضربشون هم وجود داره؟
    ازونجایی که قیمتها شبیه هم هست و من یخورده وسواس دارم این مدلهایی که گفتید بترتیب اولویت بود یعنی من اول وسترن و اونهم my passport بگیرم بعد elements بعد برم سراغ سیگیت؟
    امشب از ینفر پرسیدم او هم گفت هردو خوبن ولی میگفت همکارام از سیگیت استفاده میکنن همه تعریفش میکنن و ینفر دیگه میگفت تفاوتی نمیکنن

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر قیمت هاردهای ضدضربه زیاد متفاوته با هاردهای ضدضربه؟ آیا مدلهایی که نام بردید ضدضربه هستن یا نوع ضدضربشون هم وجود داره؟
    ازونجایی که قیمتها شبیه هم هست و من یخورده وسواس دارم این مدلهایی که گفتید بترتیب اولویت بود یعنی من اول وسترن و اونهم my passport بگیرم بعد elements بعد برم سراغ سیگیت؟
    امشب از ینفر پرسیدم او هم گفت هردو خوبن ولی میگفت همکارام از سیگیت استفاده میکنن همه تعریفش میکنن و ینفر دیگه میگفت تفاوتی نمیکنن
    1. مدلهای ضد ضربه و آب معمولاً قیمت بیشتری دارند نسبت به مدلهای عادی .
    2. مدلهایی که لیست کردم هیچ کدام ضد ضربه و آب نیستند و توصیه میشه یک کیف مناسب هم خریداری کنید .
    3. پیشنهاد میکنم اول my passport یا backup plus بخرید و در اولویت بعدی elements (مدلهای جدید) یا expansion بخرید .
    4. تفاوتهایی هم وجود دارند مثلاً در مدل my passport میتونید هارد را lock و داده ها را رمزگذاری کنید که در بقیه مدلهای لیست شده چنین قابلیتی وجود ندارد . مدلهای expansion و backup plus به جز شکل ظاهر و نرم افزارهای موجود تفاوتی ندارند . در کل خیلی فرق نمیکنه که کدام را انتخاب کنید ، هر کدام که ارزانتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    اون کسایی که هارد اکسترنال ضدضربه و ضد آب رو میخوان میتونن روی مدل A80 سیلیکون پاور حساب کنن. من خودم تقریبا 2 سال و خورده ای هست این هارد رو دارم و کاملا تضمینش میکنم. البته خاصیت ضد آب بودنش رو امتحان نکردم ولی ویژگی ضد ضربه بودن باید بگم که تا حالا چند باری پام رفته روش ولی هیچیش نشده.
    در موره قیمت هم باید بگم فکر کنم 20 تومن نسبت به مدلهای دیگه گرونتر باشه که اونم صد در صد ارزشش رو داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •