اقا یکی یک فریمور خوب بگه برایه پسر خالم میخام![]()
اقا یکی یک فریمور خوب بگه برایه پسر خالم میخام![]()
من CFW 6.2 ریختم راضیم !
سلام
من کد قفل گوشیم یادم رفته می خواستم بدونم راهی وجود داره که کد رو بدون داشتن کد قبلی عوض کنم؟؟؟؟
بازیابی تنظیمات کارخانه رو هم که میزنم کد قفل میخواد!
لطفا کمک کنید ممنون
با سلام
دوستان قیمت کارکرده این گوشی الان چنده؟
تر و تمیز باشه و کاملا سالم.
چند میشه فروختش؟
ممنون
حدود 140 .. 150
سلام دوستان.
جدیدا دختر عمم که 5530 داره به مشکل برخورده که یه دفعه اتفاقی گوشیش داغ میکنه و بعد خاموش میشه و روشنم نمیشه.باطریو که در میاری و میذاری بعد چند دقیقه روشن میشه ولی شارژ خالی میکنه و نمیشه ازش استفاده کرد.
به نظرتون مشکل از چیه؟
سلام
دقیق نمی دونم اما شاید اشکال از باتری اش باشه ... یه باتری دیگه امتحان کنه ببینه نتیجه چیه
من هم جدیدا یه مشکل پیدا کردم با گوشی ، وقتی صحبت می کنم صدای طرف مقابل خیلی کم میاد بلندگو هاش درسته کاملا اما صدای طرف مقابل کمه ....دوستان راه حلی به نظرتون میرسه ؟(ریست فکتوری هم کردم درست نشد)
سلام
من نوکیا 5530 دارم
نمیدونم چی شد که یه بلوتوثه موزیک از اون یکی گوشیم ریختم تو این 5530 و گوشیم هنگ کرد
یعنی کله حجمه رم گوشی پره پر شد
یه بار خاموشش کردم و الان که روشنش میکنم روشن میشه ولی دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
هی انگار رفرش میشه رو صفحه اولش!
میشه بگید چیکارش کنم؟
چجوری فرمتش کنم؟
ممنون
-------------------
از روش هارد فرمت استفاده کن
اول گوشیت رو خاموش کن و یک بار باتری رو در بیار و جا بزن
حالا دکمه های Call یا همان تماس سبز رنگ و End Call پایان تماس یا همان قرمز رنگ و Camera Button یا همان دکمه عکاسی رو نگه دار و دکمهPower یا همون روشن خاموش گوشی را فشار بده و تا زمانی که آرم نوکیا نشون داده بشه به همین حالت نگه دار و بعد همه دکمه ها رو رها کن
می بینی که بعد از بالا اومدن گوشی از شما تاریخ و ساعت و کشور رو سوال می کنه و این یعنی فرمت شدن حافظه اصلی گوشی
موفق باشی
ممنون عزیز ولی اینکاریو که گفتی کردم و هیچ تغییری نکرد!
باطریو که به صورت عادی در میارم میزنم سر جاش بعد از اینکه روشن میکنم ساعتو اینارو میخواد ولی بازم نمیشه ساعت و تاریخ رو وارد کرد چون سریع صفحه کلیک قفل میشه و قفلشم نمیشه باز کرد و هیم رفرش میشه رو صفحه اصلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)