eee دمت گرم نمی دونستم اصلانا ممنون من همیشه 10 مگا روش بود.......ممنون......کسی مشکل آنتن نداره؟![]()
eee دمت گرم نمی دونستم اصلانا ممنون من همیشه 10 مگا روش بود.......ممنون......کسی مشکل آنتن نداره؟![]()
البته بنده یه چند باری با همین برنامه samsung new pc studio با حالت pc studio کار کردم ولی الان نمیدونم چرا چند وقتیه اجرا نمیشه!
دوستان لطفا اگه کسی لینک دانلود جدیدترین ورژن برنامه samsung new pc studio رو داره بذاره ......
راستی این دیکشنری که گذاشتین انگلیسی به فارسی هست؟
Last edited by fanoos1; 31-08-2010 at 22:44.
samsung new pc studio
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنتن من توپ ..... gps هم توپ از نوکیا بهتر :-)
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
دیکشنری یکیش انگیسی به فارسی و اون بکی فارسی به انگلیسی
لیست نمایندگی های رسمی پارس مایکروتل تو ایران رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
کسی مال گیلان یا مازندران رو میدونه ؟
سلام
دوستان من با این گوشی وصل میشم به کامپیوتر که از اینترنت ایرانسل EDGE استفاده کنم اگه انتنم فول باشه کانکت نمیشه ولی با 1 خط 2 خط 3... راحت کانکت میشه
ولی تو تایپک EDGE ایرانسل خوندم اونجا سرعتشون 10,15 30 بود ولی واسه من 6 kb بیشتر نمیشه اینم بگن گوشی یخورده تکون بخوره dc میشه...!
این مشکل میتونه از فریمور باشه یه نه ؟
لطفا راهنمایی کنــید
با تشکـــر![]()
Last edited by ali_z051; 01-09-2010 at 14:46.
بهتری بری سایت سامسونگ یا ماکروتل
قبلا سایت ماکروتل خراب بود
بابا یه ادم پیدا نمیشه تو این تایپک یه چیز حالیش باشه ما یه فریور خوب خواسیم گفتیمم فارسی نمی خوام نه اس ام اس نه چیزی باز طرف دوباره میاد یه فریمور میده میگه این فقط اس ام اس فارسیو برعکس نشون میده یا گیر میدن روی فریمور JPIL1 چون که فارسیه خوبه نه بابا ما این چیزارو نمی خوایم یه چیز باشه اخرو عاقبت داشته باشه بشه تا اخر تحملش کرد جدید باشه با امکانات اصلی که تو سایت سامسونگ خودش گفته بود مثلا مرورگر dolphin v2
فریموهای اروپایی مشکل نداره واسه خودمون که تو ایرانیم ؟
یه نفر که یه چیز حالیشه بیاد بگه چه فریموری خوبه فارسی و این چیـــزا هـم مهــــــم نـیســــــــــــــت...![]()
خوب عزیز من چرا جوش میاری؟؟؟ببر نمایندگی مایکروتل و بگو بهترین فریمور رو واست بریزن...
من چیزی حالیم نیست ولی دوباره جواب شمارو میدم.
آخرین فریمور که خوب هم هست S800MDXJG1
دیگه سوال نمیکنی دیگه نه؟؟؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)