من يه سوال داشتم.
پارسال نزديك عيد بود. به نظر شما چرا وقتي بچه هاي كلاس ما از معلم اجازه مي گرفتن كه برن دستشويي با كيف ميرفتن دستشويي؟!!!!!!
واقعا چرا؟؟؟؟
--
--
من يه سوال داشتم.
پارسال نزديك عيد بود. به نظر شما چرا وقتي بچه هاي كلاس ما از معلم اجازه مي گرفتن كه برن دستشويي با كيف ميرفتن دستشويي؟!!!!!!
واقعا چرا؟؟؟؟
حالا خوبه واسه شما نزدیک عید بوده! واسه ما که روزای عادیش هم همین کارو می کنن!
ما بعد از رفتن طرف کیفش رو از پنجره پرت میکردیم تا بگیره. یه بار زنگ آخر همه بچه های کلاس یکی یک میرفتن و کیفهاشون از پنجره پرت می شد بیرون. تا اینکه همه کلاس رفتن و فقط من یه نفر موندم. معلم هم رو صندلی نشسته بود و داشت چرت میزد و منتظر زنگ بود. منم چون خونمون نزدیک بود گفتم میزم خونه یه ساعت بعد میام کیفم رو میگیرم. منم پا شدم اومدم بیرون رسیدم تو حیاط یهو دیدم یه چیزی بوم خورد زمین. دیدیم کیفمه بالا رو نگاه کردم دیدم معلم از پنجره داره بای بای میکنه![]()
جالب بود . عجب معله پايه اي.
ای ول عجب معلمه با حال بوده.....
حرف معلم شد. امروز بچه ها میگفتن پنجشنبه ای معلم زبانمون ( یک آدم ضایع ذوقی چاق) سر کلاسش فقط 4 نفر رفته بودن. اونم دونه دونه اسما رو میخونده و حاضر غیاب میکرده.( فک کنم دیوونه شده بوده. آخه نیومده ببینه کیا حاضر هستن بقیه رو غیبت بزنه.)![]()
امروز یکی از افسر نگهبان های وقت آمد داخل و به یکی از دوستان گفت جناب سروان گفت برای فلانی دو روز بنویس
ما هم سرمون شلوغ ؛ اساسی...![]()
یکی از دوستان هم بلند شد و دور روز مرخصی ( 48 تی ) نوشت و من بردم داخل برای امضا![]()
جلوی دفترش یک لحظه حس کردم یکی داره صدام میکنه ولی توجی نکردم و رفتم داخل
پروانه مرخصی رو گذاشتم جلوش که امضا کنه![]()
یک دفعه سرش اورد بالا و خیره شد بهم و گفت "کی بهت همچین دستوری داده ، هان"
ما رو بگی یک دفعه جا خوردم![]()
همچین که خواستم بگم خود شما ( که اگه گفته بودم الان توی آشپزخونه مشغول دیگ شدستن بودم) دیدم همون دوستمون امد داخل و گفت " اشتباه شده همین الان عوضش میکنم , اشتباه شده , اشتباه شده"
با هم برگشتیم و امدم دیدم همه پشت در هستن![]()
حالا اون افسرنگهبان وقت منظورش از 48 ساعت , 48 ساعت زندان بوده نه 48 ساعت مرخصی![]()
شانسی که من اوردم این بود که اون روز روز خوشش بود وگر نه...![]()
این سوتی که براتون میزام برای یکی از دوستانه که تو کامنتاش بود.
یارو اومد به من شب یلدا رو تبریک بگه گفت روز یلداتون مبارک
شما میدونید کجا یلدا رو تو روز جشن میگیرن
Last edited by Ramin.badboy; 31-12-2007 at 00:28.
کسی نمیدونه که چرا تعداد پست های من زیاد نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)