این نسخه ی 10.7 فکر نمی کنم نسخه ی نهایی باشه
از حدود 1 ماه پیش هم تو اینترنت دیده بودمش
این نسخه ی 10.7 فکر نمی کنم نسخه ی نهایی باشه
از حدود 1 ماه پیش هم تو اینترنت دیده بودمش
بله دقیقا منظورم همینه.1 گیگ ویدئو مموری از نوع ddr5 من روی لپتاپی ندیدم به جز اپل البته دایره اطلاعات لپتاپ من مربوط به همه مدل های سونی و اپل بیشتر نیست آخه بقیه رو برند خوب و مناسبی نمیدونم وبه جز این دو برند به هیچ برندی فکر نمیکنم.
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
سعید خان 10.7 همون شیره؟منظورتون اینه؟یا لئوپارده؟
Last edited by mahdi-001; 22-07-2011 at 19:20.
حالا که اینهمه از تغییر گفتیم . .
گرافیک هم امکانه تعییر داره ؟؟ . .
یه سری به این سایت بزنید ببنید اپل از چه تجهیزاتی خفنی تو دستگاهاش استفاده میکنه بیخود نیست قیمتاش نجومی میره بالا
این مدل15 اینچ مک بوک پرو2011 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by mahdi-001; 22-07-2011 at 19:44.
شما از دسگاهی که میخوایید بخرید جه انتطاری دارید . . ازش جه استفاده ای میخوایید بکنید ؟؟
بله . .
هر جی از ابشن های دستگاه رو بالا ببری بهتره . . اما برای جه کاری !! . .
بهتون بر نخوره برا متال میگم. . شما شابد اینفد داری که میتونی یه هوابیما بگیری . . اما میتونی ازش اونطوری که اون میتونه اشتفاده کنی ؟؟ !!
یا . . اونفد خرج کن که میخوای اش بخوری !!. .
بله منظورم 10.7 لاینه
تو همون لینکی که گذاشتی نوشته نسخه ی 10.7
این نسخه از خیلی وقت پیش تو اینترنت بود
درباره گرافیک . .
15 ها بیشتر از اون جیزی که هستن میتونن که شیر کنند ؟؟ . . تا جند ؟؟ . .
721 میتونه تا جند شیر کنه ؟؟ حتی گاهی برای بازی میشه ازش استفاده کرد ؟؟ . .
تشکر . .
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
درباره گرافیک . .
15 ها بیشتر از اون جیزی که هستن میتونن که شیر کنند ؟؟ . . تا جند ؟؟ . .
721 میتونه تا جند شیر کنه ؟؟ حتی گاهی برای بازی میشه ازش استفاده کرد ؟؟ . .
تشکر . .
دوستان توجه کنند که ورژن لیون نهایی و نسخه قبلی یا همون gm هر دو پارت نامبر 11a511 دارند
این همون gm هست که اخرین حفره هاش توسط اپل رفع شده اند.
پس دلیل نمیشه که اگه هردو نسخه با یه پارت نامبر ریلیز شده باشند عینا یکی باشند
من امروز به لیون اپدیت کردم و تا الان هیچ مشکلی نداشتم و اخرین اپدیت ها رو هم باهاش انجام دادم
فعلا رو هارد اکسترنال بوتابلش کردم تا سرفرصت با لیون کلین اینستال کنم.
تو سایتش نوشته این نسخه ای هست که از اپ استور دانلود شده. حالا باید دوستانی که آگاه ترن بگن !کسی میدونه؟
ddr5 همون ddr3 ـه که ati خودش اسمشو عوض کرده
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
اولا رم گرافیک کلا هیچ وقت کم نمیاره (جز رندر گرفتن) و شیر فقط گول زدم مشتری هاست بهش دقت نکنید !
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
گرافیک و cpu قابل تغییر نیست (بجز لپتاپ های msi )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)