تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 261 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان ----- من با کابل HDMI به تلوزیون وصل شده.یعنی خوده ----- که گرفتم یدونه کابل HDMI داشت. می خواستم بدونم همین مناسبه برای این پخش کننده؟ یا کابل HDMI برای این پخش کننده باید نوع خاصی باشه که بتونه کیفیت خوبی رو به تلوزیون برسونه ؟ من اصلا نمی دونم که تفاوتی توی کابل های HDMI هست یا نه؟ اگه هست برای این پخش کننده چه نوع مارکی خوبه؟ در ضمن این ----- من تا HD 570p رو ساپورت می کنه(یعنی خروجی که به تلوزیون میده تا رزولیشن 570p هست)

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان ----- من با کابل HDMI به تلوزیون وصل شده.یعنی خوده ----- که گرفتم یدونه کابل HDMI داشت. می خواستم بدونم همین مناسبه برای این پخش کننده؟ یا کابل HDMI برای این پخش کننده باید نوع خاصی باشه که بتونه کیفیت خوبی رو به تلوزیون برسونه ؟ من اصلا نمی دونم که تفاوتی توی کابل های HDMI هست یا نه؟ اگه هست برای این پخش کننده چه نوع مارکی خوبه؟ در ضمن این ----- من تا HD 570p رو ساپورت می کنه(یعنی خروجی که به تلوزیون میده تا رزولیشن 570p هست)
    میتونی از همون کابل استفاده کنی ولی بهتره یکی دیگه بگیری و مجبور نشی هی کابل رو تعویض کنی.چون سیگنال دیجیتاله نوع کابل زیاد مهم نیست.کابل های 50 تومنی و 5 تومنی یه کارو انجام میدن.

ضمنا تنظیمات ریسیورت رو چک کن.ریسیورهای اچ دی کیفیت تصویرشون 1080i هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منظور virtual Private Network هست ، یک نوع کانکشن هستش که معمول استفاده آن برای داشتن اینترنتی بدون محدودیت هست اش ( همان فی لتر شکــن خودمون )
    خوب اين رو خودم هم حدس ميزدم ولی اين که ميشه VPN نه اوني که شما نوشتين يعنی " V**P-V " ! شايد بخاطر رد گم کردن نوشتين ! بهر حال ممنون .
    ضمنا" يک سوال : آيا با VPN ميشه اينترنت وايرلس محلی رو هم بدون محدوديت کرد ؟ اگه ميشه يه توضيح بدين چطوری ممنون ميشم .
    گرچه WD HD Media Player وايرلس نداره ولی برای Goflex ميخوام .
    با سپاس
    Last edited by payman_mk; 05-07-2011 at 14:03.

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خوب اين رو خودم هم حدس ميزدم ولی اين که ميشه VPN نه اوني که شما نوشتين يعنی " V**P-V " ! شايد بخاطر رد گم کردن نوشتين ! بهر حال ممنون .
    ضمنا" يک سوال : آيا با VPN ميشه اينترنت وايرلس محلی رو هم بدون محدوديت کرد ؟ اگه ميشه يه توضيح بدين چطوری ممنون ميشم .
    گرچه WD HD Media Player وايرلس نداره ولی برای Goflex ميخوام .
    با سپاس
    بله میشه این کار رو انجام داد ، روش ها هم بستگی به تجهیزات و امکانات و خود شما داره ،
    میشه این کار رو درون خود دستگاه های روتر انجام داد ( البته باید پشتیبانی شود توسط دستگاه )
    میشه از یک سیستم به عنوان سرور استفاده کرد و اینترنت رو شیر کرد . و ... ( نحوه انجام این کار رو می تونید در همین انجمن یا با یک جستجو پیدا کنید ، )
    تا جایی که من اطلاع دارم Goflex Media Player هم از قابلیت وایرلس به صورت پیش فرض پشتیبانی نمی کنه ، و برای استفاده از این قابلیت باید Wifi USB adapter مخصوص خودش رو تهیه کنید ،
    که دقیقا این مساله برای WD هم صدق میکنه و این دستگاه هم از Wifi پشتیبانی می کنه ، در صورتی که شما Adapter وایرلس اون رو تهیه کنید .

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

میتونی از همون کابل استفاده کنی ولی بهتره یکی دیگه بگیری و مجبور نشی هی کابل رو تعویض کنی.چون سیگنال دیجیتاله نوع کابل زیاد مهم نیست.کابل های 50 تومنی و 5 تومنی یه کارو انجام میدن.

ضمنا تنظیمات ریسیورت رو چک کن.ریسیورهای اچ دی کیفیت تصویرشون 1080i هست.
    البته با نصف حرف شما موافقم ، ولی اونجایی که می فرمائید کابل های 5 تومانی با 50 تومانی یکی هستند ، باید بگم اینطور نیست ،
    من با یک کابل معمولی یا همین 5 تومانی ها چک کردم ، وقتی تنظمیات تصویر روی 1080p نوع سیستم رنگ هم روی RGB High و نوع انتقال تصویر هم روی 12bit قرار دادم ، تصویر با مقداری فریز و بدون صدا و در بعضی فیلم های کم حجم تر با صدایی خیلی خیلی بد مواجه شدم ، اما وقتی کابل رو با کابل دیگه تعویض کردم این مشکل برطرف شد.
    اما من بیش از 3-4 کابل ارزون قیمت رو تست کردم و همین مشکل روی همه ی اونها بود .
    تا جایی که نیاز یه انتقال اطلاعات با حجم زیاد نباشه کابل های 5 تومانی با 100 تومانی هم هیچ فرقی نمی کند ، اما وقتی شما با اطلاعات بیشتر و حجم اطلاعات وسیع تری سر و کار دارید این تفاوت به وضوح دیده می شه !

( این مشکل وقتی که روی 8bit هست ، اصلا به چشم نمی خوره )

6. این کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

البته با نصف حرف شما موافقم ، ولی اونجایی که می فرمائید کابل های 5 تومانی با 50 تومانی یکی هستند ، باید بگم اینطور نیست ،
    من با یک کابل معمولی یا همین 5 تومانی ها چک کردم ، وقتی تنظمیات تصویر روی 1080p نوع سیستم رنگ هم روی RGB High و نوع انتقال تصویر هم روی 12bit قرار دادم ، تصویر با مقداری فریز و بدون صدا و در بعضی فیلم های کم حجم تر با صدایی خیلی خیلی بد مواجه شدم ، اما وقتی کابل رو با کابل دیگه تعویض کردم این مشکل برطرف شد.
    تا جایی که نیاز یه انتقال اطلاعات با حجم زیاد نباشه کابل های 5 تومانی با 100 تومانی هم هیچ فرقی نمی کند ، اما وقتی شما با اطلاعات بیشتر و حجم اطلاعات وسیع تری سر و کار دارید این تفاوت به وضوح دیده می شه !

سلام
    تشکر از شما دوست عزیز
    خوب به نظر شما چه کابلی خوبه؟ تو چه قیمتی؟ اگه بتونی مارک اون کابل رو هم بگی خیلی خوب میشه!(البته اگه کابل ها اسمی داشتن) یا اینکه کدم مارکها خوب نیستن. سایت چاره همه نوع مارک داره. شما خودت چه نوع کابلی اسفاده می کنی یا مارکش چیه؟ طولش واس من مهم نیست. 1.5 متر که حداقل اندازه این کابل هاست برای من کافیه

یک سوال دیگه:
    اینکه می فرمایید "تا جاییکه نیاز به انتقال اطلاعات با حجم بالا نیاشه" منظورتون چی هست؟ من فیلم آواتار با حجم 11 گیگ دارم. یعنی موقع پخش این فیلم با کابلهای ارزون مشکل ایجاد میشه؟ همچنین اگه فایلی 2 گیگ باشه روی این هم مشکل هنوز هست؟ (من این دستگاه رو هنوز خریداری نکردم و آخرین اطلاعاتی که می خواستم بدونم راجب کابل بود)
    Last edited by iran79; 05-07-2011 at 19:17.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

تا جایی که استاندارد باشن هیچ فرقی با هم ندارن.تو سایت هایی مثل avsforum خیلی راجع به این مورد بحث شده!!!

تنها تفاوت کابل ها اچ دی ام آی داشتن یا نداشتن ساپورت اترنت هست.

البته شما میگین اشکال از کابل بوده ولی به نظر من علتش استاندار نبودن کابله.

9. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تا جایی که استاندارد باشن هیچ فرقی با هم ندارن.تو سایت هایی مثل avsforum خیلی راجع به این مورد بحث شده!!!

تنها تفاوت کابل ها اچ دی ام آی داشتن یا نداشتن ساپورت اترنت هست.

البته شما میگین اشکال از کابل بوده ولی به نظر من علتش استاندار نبودن کابله.
    خوب دوست عزیز من هم موافقم با حرف شما ، استاندارد نبودن یک کالا هم مساوی هست با داشتن نقص ،

البته در مورد کابل های HDMI بحث زیاد شده و حتی در همین انجمن هم تاپیک هایی هست ، که اطلاعات خوبی رو می شه ازشون بدست آورد . ( بله یکی از مهمترین ها همین پشتیبانی از Ethernet هست ، )

11. 2 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    تشکر از شما دوست عزیز
    خوب به نظر شما چه کابلی خوبه؟ تو چه قیمتی؟ اگه بتونی مارک اون کابل رو هم بگی خیلی خوب میشه!(البته اگه کابل ها اسمی داشتن) یا اینکه کدم مارکها خوب نیستن. سایت چاره همه نوع مارک داره. شما خودت چه نوع کابلی اسفاده می کنی یا مارکش چیه؟ طولش واس من مهم نیست. 1.5 متر که حداقل اندازه این کابل هاست برای من کافیه

یک سوال دیگه:
    اینکه می فرمایید "تا جاییکه نیاز به انتقال اطلاعات با حجم بالا نیاشه" منظورتون چی هست؟ من فیلم آواتار با حجم 11 گیگ دارم. یعنی موقع پخش این فیلم با کابلهای ارزون مشکل ایجاد میشه؟ همچنین اگه فایلی 2 گیگ باشه روی این هم مشکل هنوز هست؟ (من این دستگاه رو هنوز خریداری نکردم و آخرین اطلاعاتی که می خواستم بدونم راجب کابل بود)

در مورد خرید کابل ، بستگی به بودجه شما داره ، اما همین کابل های 10-15 هزار تومانی هم شما می تونید کیفیت خوبی رو داشته باشید ، البته ممکنه روی حالت 12bit به مشکل بر بخورید ، که اگه اون رو روی 8bit تنظیم کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد .
    من توصیه نمی کنم از کابل های غیر استاندارد و تقلبی استفاده کنید ، کابل هایی در بازار موجوده که اصلا هیچ نام و نشانی روی آن وجود نداره ، حدالامکان از خریدن این نوع کابل ها اجتناب کنید .
    من خودم اکثرا از کابل های شرکت monster استفاده می کنم ، ( البته نه روی این دستگاه )
    برای این دستگاه ، کابلی که در حال حاضر استفاده می کنم محصول شرکت SONY هست مدل DLC ، مدل های ارزان قیمت هم تست کردم و روی حالت 8bit خوب عمل می کنند .

در مورد سوال دوم من کلی گفتم ، منظور از انتقال اطلاعات با حجم های بالا صرفا حجم فایل شما نبود بلکه سرعت اتقال بود ، مثلا من کابل Monster M2000 رو دارم و برای انتقال فیلم هایی با کیفیت 4K استفاده می کنم ، این کابل قابلیت انتقال تا سرعت 21 Gbps رو داره ، همچنین می تونه همزمان دو تصویر با کیفیت 1080p رو ارسال کنه .ولی این امکان رو با کابل های معمولی برام میسر نیست .
    البته شما به همچین چیزی نیازی نداری و دستگاه WD هم بیشتر از 1080p رو واسه شما نمی تونه ارسال کنه ، پس همون کابل های معمولی هم جوابگوی نیاز شما هستند ،
    مطمئنا شما فیلم AVATAR با حجم 11 GB رو با همین کابل های معمولی هم می توانید بدون هیچ مشکلی ببینید .
    یادمون باشه این یک دستگاه معمولی هست برای مصارف خانگی و بر آورده کردن نیازهایی کابران خانگی ، پس با لوازم معمولی هم راحت جواب میده و کارایی لازم رو داره .
    شما هم توی این رنچ قیمت دستگاهی از این بهتر پیدا نمی کنی ، با خیال راحت خرید کنید مطمئنا شما رو ناامید نخواهد کرد به عنوان یک کاربر خانگی

13. 2 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میشه این کار رو درون خود دستگاه های روتر انجام داد ( البته باید پشتیبانی شود توسط دستگاه )
    منظورتون از درون روتر چيه ؟ يعنی روتر رو باز کنيم توش يه تغييراتی در سخت افزار بديم ؟

تا جایی که من اطلاع دارم Goflex Media Player هم از قابلیت وایرلس به صورت پیش فرض پشتیبانی نمی کنه ، و برای استفاده از این قابلیت باید Wifi USB adapter مخصوص خودش رو تهیه کنید ،
    که دقیقا این مساله برای WD هم صدق میکنه و این دستگاه هم از Wifi پشتیبانی می کنه ، در صورتی که شما Adapter وایرلس اون رو تهیه کنید .
    ميشه يه لينک معتبر مبنی بر پشتيبانی WD از WiFi بدين؟
    در حاليکه من همين الان دارم از قابليت وای فای Goflex استفاده ميکنم
    يعنی هم اينترنت وايرلس روی TV دارم و هم ويدئو های روی کامپيوترم رو در TV بصورت HD ميبينم .
    و فعلا" مشکلم محدوديت اينترنته که مثلا" يوتيوب رو نميتونم ببينم
    که اگه شما بتونين (غير از شير کردن اينترنت کامپيوتر) کمکم کنيد ممنون ميشم .
    Last edited by payman_mk; 06-07-2011 at 12:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •