سلام.اما خداییش بازیش گیم پلی خیلی ضعیفی داره و اصلا جذاب نیست![]()
سلام.اما خداییش بازیش گیم پلی خیلی ضعیفی داره و اصلا جذاب نیست![]()
به نظر من این که بیشتر کارها با دکمه سپیس انجام میشه و ریلود اسلحه ها خیلی سریع انجام میشه بازی رو جالب میکنه (داستانش که جای خودش رو داره)
از گیم پلی بازی های شخصیت سازی انتظار نمیره که تمام وقت رو مثل COD بذارن روی اکشن (از این رو گیم پلی دراگون ایج و ویچر مثل اساسینز کرید نیست اما داستانشون وسیع تره)
اگر خواستی پیام خصوصی بده تا بهت معرفی کنم، پنج تا دی وی دیه.
یه trailer لینک کنید ممنون میشم
اگه هنوز بازی نکردی و اطلاعت دقیقی هم از بازی نداری، راستش باید بگم از تریلر، خوبی این بازی رو نمیشه متوجه شد چون بازی خیلی بزرگی هست و تصمیم گیری ها صحبت هاتون خیلی تاثیر داره و اکشن بازی هم به نظر من خیلی خوب بود (البته اگه از روی تریلر ببینی شاید خوشت نیاد)
اما در مجموع اگه سبک rpg بازی میکنی این بازی حرف نداره و حتی وقتی save نسخه یک بازی رو وارد نسخه دو میکنی بازی جالب تر میشه![]()
یکی از بهترین و قوی ترین گیم پلی هارو داره این بازی حاجی...
گیم پلی این نیست که همین که اکشن انیمیشن های طرف نرم تر باشه گیم پلی هم بهتر بشه....
این بازی گیم پلی خیلی خیلی خفن و عظیمی داره... از سلاح های متفاوت گرفته ، تا نیرو های هر کلاس ، اسکیل های مخصوص هر شخص که باز هر کدومشون آپدیت میشن... قابلیت دستور دادن به گروه ، نبرد های استراتژیک بازی همه و همه بازیو خفن کرده... آپدیت های مختلف ، خریدن اسلحه جدید و یا آپگرید کردن اسکیل ها با لول آپ شدن ... اصلا گیم پلی بازی های نقش آفرینی معمولا خیلی گیم پلی وسیع و خفنی دارند... اونوقت شما می آین می گید خیلی ضعیفه؟؟
از لحاظ نرم نبودن کنترل کرکتر ها هم ، می تونم بازی GeOW رو مثال بزنم که با این که کنترل کارکتر هاش نرم نیست ولی یکی از بهترین گیم پلی های تاریخ رو داره...
سلام
من مرحله اول گیر کردم
اونجایی که وارد یه محوطه ای میشی که از یه دری دشمن ها یکی یکی میان بیرون و اون در هم هی باز و بسته میشه و بین من و یارم با دشمن ها فاصله ای هست که نمی تونیم پیش هم بریم.
اون دری که سمت ما هست قفل هست و باز نمیشه خواهشا راهنمایی کنید.
مرسی
shift رو بگیر و نیروی یارت رو انتخاب کن و رو یکی از دشمن ها مارک کن.![]()
بایوور DLC جدیدی با نام Mass Effect 2: Genesis منتشر کرد.
این DLC فکر کنم برای کسانی است که ME1 رو بازی نکردن و نتونستن سیوهای ME1 رو به ME2 انتقال بدند
با این DLC میشه اتفاقات مهمی که تو ME1 رخ داده و در ME2 تاثیر داشته رو دید ( یا تجربه کرد )
حجمش هم 230 مگ هست
توضیحات DLC به زبان اصلی :
This digital comic back-story was created by BioWare and Dark Horse comics. The 15 minute interactive experience allows you to make the key choices of Mass Effect 1. This retelling will also let you have those choices reflected during Mass Effect 2.
لینک منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا دوباره dlc دادن؟؟
کسی بازی کردده این dlc رو؟؟ چه جوریه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)