آره منم متوجه این قضیه شدم، ولی فکر کنم اونجا عراق باشه، چون وضعیت ظاهر و لباس هم اینو نشون میده!
آره منم متوجه این قضیه شدم، ولی فکر کنم اونجا عراق باشه، چون وضعیت ظاهر و لباس هم اینو نشون میده!
شخصیت پردازی در قسمت دوم باتوجه به شناختی که بازیباز از قبل با شخصیت ها داشت مورد کم توجهی از دید بازیباز شده.دوستان من یک مشکلی که فکر میکنم به هردویه دو نسخه هم ربط داشته باشه پیدا کردم...
اونم اینکه چرا ما مواقعی که با شخصیت هایه فرعی و تقریبا خارج از داستان میریم بازی خیلی خطی و تکراری است؟ حالا در همه ی جاها نمیگم اما خودتون قضاوت کنین با کدوم شخصیت حال کردین؟
Roch ؟ یا Rameiz یا اون یکی دیگه ؟ و یا اصلا خوده Soapخوب معلومه همه در یک کلام میگن Roach !!!
خیلی عجیبه اما در MW1 هم همه با Soap حال کردن نه با Paul Jhonson !
دلیلشم من فکر میکنم واضح باشه چون اگر دقت کنین شما وقتی با Rameiz ( ؟ ) میرین بازی خیلی تکراریه و همش کشت و کشتار و قتل و عام و تقریبا هیچ نو آوری ای نداشت ( البته استسنا هم بود ولی در بیشتر مواقع نداشت تویه این نسخه البته کم تر از نسخه ی قبل نو آوری در بخشی که شخصیت فرعی هستید داشت ) ولی اگر دقت کنین وقتی با Roach میرفتیم اولین بار که یکی از بهترین مراحل بازی رو پشته سر گزاشتیم! دفعه هایه بعد یعنی 3 مرحله ی بعدشم خیلی صحنه هایه جذابی داشت ( بجز تیر زدن و آدم کشتن! ) اما اصلا Rameiz اینطوری نبود!یعنی موقعی که من با این شخصیت میفتادم خدا خدا میکردم تموم شه سریع مرحله! چون میدونستم هیچ نوآوری ای درون نیست! ( کم تر است ). در MW1 هم همتون شاهد هستید که چقدر جذاب بود بازی با Soap !
شاید اگر این قسمت اول بود به راحتی با شخصیت ها ارتباط داشتیم.
من کلا با شخصیت soap حال کردم. تیپ منحصر به فردی داره...و جون میده واسه لتو پاره کردن.
نه اینبار به هیچ وجه در کشورهای عربی نبودیم.آره منم متوجه این قضیه شدم، ولی فکر کنم اونجا عراق باشه، چون وضعیت ظاهر و لباس هم اینو نشون میده!
من داستان بازی رو نفهمیدم یکسری انگار تو امریکاست چون بالای خونه ها پرچم امریکا رو زده و مثل شهرهای
امریکا می مونه یه سری انگار تو عراق یا افغانستان هست و یه سری مراحل انگار تو روسیه هست
مثلا اون قسمت فرودگاه قضیه اش چی بود ؟ اخرشم ما رو کشت ! برای چی باید مردم رو میکشتیم ؟
داستان به طور کامل چند صفحه پیش توضیح داده شدمن داستان بازی رو نفهمیدم یکسری انگار تو امریکاست چون بالای خونه ها پرچم امریکا رو زده و مثل شهرهای
امریکا می مونه یه سری انگار تو عراق یا افغانستان هست و یه سری مراحل انگار تو روسیه هست
مثلا اون قسمت فرودگاه قضیه اش چی بود ؟ اخرشم ما رو کشت ! برای چی باید مردم رو میکشتیم ؟
بازی توی برزیل ، افغانستان ، قزاقزستان ، روسیه و... دنبال میشه
جریان فرودگاه هم تو قسمت داستان از زیر می تونید بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیدونه میشه تو Garena آنلاین بازی کرد یا نه؟
من وقتی میرم توی هر کدوم از رومها لیست سرورها رو نمیاره.
اصلا میشه آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟
کسی این جوب من را نمیده؟
سلام سیستم من نسخه ی world at ware را کاملن بدون مشکل اجرا میکنه حالا این بازی هم بدون مشکل اجرا میکنه؟
بله اجرا میکنه.
حتما بریز خیلی حال می ده
سلام. یه سوال دارم . بازی رو کامپیوترم روون اجرا میشه ولی خیلی تیک داره که واقعا اعصاب آدم رو خورد میکنه! این مشکل از چیه؟ کرک ؟ یا سیستمم؟ یا مشکل از خود بازیه؟
لینک تو امضام روببین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)