سلام بر گلان و بلبلان پی سی ورلد...
لیستی از بازی هایی که lt3 اجرا نمیکنه میتونید قرار بدین که ببینیم با اپدیت کردن کدوم بازی ها اجرا نمیشه؟؟؟؟؟
با تشکر از![]()
سلام بر گلان و بلبلان پی سی ورلد...
لیستی از بازی هایی که lt3 اجرا نمیکنه میتونید قرار بدین که ببینیم با اپدیت کردن کدوم بازی ها اجرا نمیشه؟؟؟؟؟
با تشکر از![]()
اقا ممنون
برم ببینم چی میشه
یکی گفته بود need for speed run اگه اجرا کنه اوکی
بازمم ممنون
..................
Last edited by velvet revoulver; 06-11-2012 at 02:42.
سلام ...
یه سوال : اگه دی وی دی Burner max نباشه روی دستگاه نصب نمیشه ؟ یا اینکه نصب میشه اما اجرا نمیشه ؟ چون من یه دی وی دی گرفتم که تا 30,40 در صد نصب میشه اما بعدش ارور clean disk میده ...پیغام میده که دی وی دی کثیفه یا خش افتاده و باید تمیز شه ..اما دی وی دی مشکل خط وخش نداره.
salam
97% روی هارد نصب نمیشه
اقا ممنون از پاسخ...اما من تا حالا چندین بار دی وی دی که burner max نبوده رو هاردم نصب کردم ...فقط این یکی اینجوری شده ...گفتم شاید استثنا داره و بعضی ها میشه و بعضی هم نمیشه...در حقیقت سوالم رو یکم ناقص مطرح کردم...
احتمالا اون دی وی دیهات قدیمی هستند.قبل ال تی 2 .درسته؟
97% روی هارد نصب میشه اجرا هم میشه منتها بعد چند دقیقه از بازی پرت میشی بیرون!
که باید روش اجرای آهنگ رو پیش بگیری
این مورد شما هم قطعا مشکل از دیسک هست که بد رایت شده
البته شنیدم که میگن بعضی دیسکها با بعضی کنسولها مشکل دارن یعنی این دیسک که رو هارد شما نصب نمیشه شاید رو هارد یکی دیگه نصب بشه ولی درکل مشکل از دیسکه و باید عوض بشه
نه بازیها همه جدید هستن...مثل اساسین و مدال و ... همه رو کپی کردم و با روش اجرای موزیک براحتی اجرا میشن فقط بازی شرلوک هولمز مشکل داره..که ظاهرا از دیسک هست...
اره منم به این نتیجه رسیدم که مشکل از دیسک بازی هست چون رو کنسول دوستم هم امتحان کردیم بازم نصب نشد..دیسک رو عوض کردم و یکی دیگه گرفتم گفتم شاید اون یه دونه خوب رایت نشده اما این جدیده هم همین مشکل رو داره... فروشنده میگفت بعضی بازیها که برنر مکس نیستن کامل نصب میشن بعضی ها هم نصب نمیشن !!!!!!!!!....حالا هر چی من توضیح میدادم که بازیهای 97 درصد رو هارد نصب میشن مگه قبول میکرد ؟ همش اصرار میکرد که بعضیاشون حتی رو هارد هم نصب نمیشن اینقدر با اطمینان حرف میزد که منم به خودم شک کردم و اومدم اینجا این سوال رو پرسیدم !!...خلاصه قاطی کردم و از مغازه زدم بیرون از بس که طرف از مرحله پرت بود !! نتیجه گیری اخلاقی : از جای مطمئن خرید کنید و سعی کنید فروشگاهی رو انتخاب کنید که طرف کارش رو بلد باشه که مثل من مجبور نشید در مورد بدیهیات باهاش چک وچونه بزنید !!!
Last edited by velvet revoulver; 08-11-2012 at 11:48.
آقا يه سوال . من هالو 4 رو اينستال کردم رو ايکس باکس ولي موقع اجراي بازي پيغام آپديت ميده !!!!
آپديت کنم يا نه ؟؟؟؟؟ تابستون ال تي 3 رو ريختم و همزمان با اون داشبورد هم تغيير کرد ولي ورژن رو نميدونم . بازي رو 100 درصد اينستال کرده ولي آپديت ميخواد .
ميخوام بدونم با آپديت مشکلي براي بازيهاي قبلي که رو دستگاه ريختم و هنوز تموم نکردم پيش مياد يا نه ؟؟؟؟ ممنون ميشم توضيح بديد . يعني الان ديسک ( هالو 4 ) که اينستال شده برنر مکسه ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)