سلام ممنون من منتظرم
سلام ممنون من منتظرم
سلام دوستان، جدیدا یه مشکلی برای 5800 من پیش اومده:
من داشتم عکسا رو توی Image Gallery مرور میکردم که خب عکسای Camera هم توشون بود، بعضی عکسای Camera رو داشتم Delete میکردم که یه دفعه دیدم یکیشون پاک نمیشه ولی در عوض 62 فایل دیگه با همون اسم دیدم تو پوشه وجود دارن.وقتی تونستم فایل اصلی رو پاک کنم،حالا دیگه اون 62 تا نه باز میشدن و نه Delete!ضمن اینکه توی فایل منیجر اثری از اون 62 فایل نبود و فقط توی گالری وجود داشتن.
گوشی رو به PC وصل کردم و چند تا از فولدر عکسا رو پاک کردم و فولدر های جدید برای عکسام درست کردم، اما این دفعه دیدم که توی گالری گوشی یکی از کلیپهای ویدئویی به همون سرنوشت دچار و 62 تا شده.
ضمنا من هیچ نرم افزار ویروسی توی گوشی نصب نکردم پس مشکل چیه و چجوری باید حلش کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که موقع فرمت Media Memory باید در کدام حالت باید گوشی را به کامپیوتر وصل کرد؟مننظورم PC Suite,Mass Storage,Media Transfer و از این جور چیزاست.
خواهش میکنم اگه راه حلی برای اون مشکلی که ذکر شد میدونید بگید.
Last edited by H a m e e d; 06-05-2009 at 11:23.
نه آقا اون سنسور نزدیکیه ای جداه
دقیقاً من هم همین مشکل را دارم منتها با یک فایل ویدئویی که از اول در گوشی بود یعنی بتمن از روی این فایل 126 فایل ایجاد شده با همین نام و موقع باز کردن و پاک کردن عکس یک کلید روش ظاهر میشه و هیچ کاریش نمیشه کرد دقیقاً عین این مشکلی که گفتن چیکار کنم![]()
به اسم Proximity Sensor اگه املاش غلط نباشه...
من دارم میرم 5800 بگیرم.
تا نظرم برنگشته مزایا و معایبش رو بگید.
من بعد از ارسال اون پست باز هم راههای مختلف رو امتحان کردم تا اینکه یه تصمیم قاطع گرفتم:
Media Memory رو فرمت کردم (البته از فایلهای مورد نیاز بک آپ گرفتم) و در نهایت دیدم که نه تنها این مشکل رفع شد بلکه یه مشکل دیگه رو هم حل کرد و اون این بود که هر دفعه گوشی رو در حالت Mass Storage به PC وصل میکردم مدام ارتباط قطع و وصل میشد،یعنی آیکون Removable Disk هی میرفت و میومد که این مشکلم هم حل شد.
Last edited by H a m e e d; 07-05-2009 at 10:42.
سلام من ديروز 5800 گرفتم تو جعبه كيف داشت ولي پايه نداشت در ضمن تو سايت نوكيا فارسي به پايه اشاره نشده ولي نوشته بود قلم ضربهاي و قلم اضافي كه من فقط قلم ضربه اي رو ديدم و همون قلمي كه رو خود گوشي نصب هست يعني اين رو هم كش رفتن !!!
من فکر میکنم از این به بعد تمام امور مورد نظر بر روی فایلهای عکس از جمله delete رو بهتره آدم توی File Manager که مختص همین جور کاراس انجام بده نه توی گالری که بیشتر بدرد مشاهده فایلها میخوره.
مزایا:سمبین عالی
صدای بسیار عالی
صفحه ی تاچ اسکرین
معایب خاصی هم نداره!!
ولی یک نکته بگم اونم اینه که اگه 3.2 راضیت نمی کنه و با تاچ نمی تونی خوب کار کنی بیخیالش شو!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)