يه پرايد كاركرده 88 يكي ميده 7 تومن خوبه ؟
یه سوال اخبار می گفت پراید مستحکم از اول سال90 به بازار میاد می خواستم بدونم کجاهاش محکم وبا کیفیت می شه وروی کدوم پراید ها این کار انجام می شه وآیا قیمت پراید ها بالا می ره؟
اگه سالمه آره.
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
آره، روحیش مستحکم تر شده![]()
دوستای عزیزم من به تازگی یه پراید مدل صبا دوگانه سوز ABS دار خریدم 8 میلیون و 900 هزار تومان که مدل سال 90 هست چند تا سوال دارم :
1. آیا قیمتش مناسبه ؟
2. وقتی ماشین رو روشن میکنم یه چراغ سبز رنگ که نوشته CNG روشن میشه و روشن میمونه ( یکی از مشاورهای نمایندگیش که یه معتاد بود بهم گفت که هر وقت این چراغ روشن میشه یعنی داری از سوخت بنزین استفاده میکنی ) اما امروز دوستم گفت اینجور نیست هروقت که این چراغ روشنه یعنی داری از گاز استفاده میکنی و من هم فکر میکنم این درسته - آیا شما اطلاعی دارید ؟
یکمی گرون خریدی
و وقتی این چراغ روشن می شه یعنی شما از گاز استفاده می کنی اگه بزنی بنزین این چراغ خاموش می شه.
ماشین رو صفر خریدین؟
اگه نه چند تا کار کرده؟
و اینکه چه رنگی هست
قیمت تا جایی که میدونم باید حول و حوش همین ها باشه
اون چراغه CNG هم موقع استارت از بنزین استفاده میکنه تا موتور گرم بشه تا جایی که میدونم بعد میره روی گاز
شما از روی افت توان موتور کاملا متوجه میشین که روی بنزین هست یا گاز![]()
این ضبط های فابریک پراید چرا اینطوریه
من 3 تا پراید که داشتم همش همینطوری بوده البته همشون هم یک مدل بودند و فقط پراید چهارمی مدلش فرق داشت این مشکل رو نداشت
مشکل اینه که تریبل و بیس رو تنظیم که میکنم وقتی ماشین رو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم بر میگرده به حالت اول و باید مجدد تنظیم کنم
صفر خریدم هنوزم پلاکش نکردم فکر کنم دو روز دیگه پلاکش بیاد
سفید خریدم غیر متالیک
ABS داره و دوگانه سوز هستش just همین
------
میدونم میدونی ولی جهت یاداوری ابتدا با بنزین ماشین رو روشن کن بعد بزن رو گاز (البته اگه میخوای از گاز استفاده کنی)
ترمزش چطوره؟نسبت به پراید های با ترمز عادی تفاوت محسوس داره؟
سلام
ببخشید من جواب میدم!
تا جایی که من دیدم
شاید قبلا اینطوری نبوده
ولی در حال حاضر ماشین موقع استارت خوردن خودش از بنزین استفاده میکنه و بعد از یه مدت به گاز منتقل میشه
حتی اگه روی حالت گاز باشه
در مورد ترمز هم تفاوت ABS دار ها و معمولی ها کاملا مشهوده و به نظر من خیلی رضی کنندست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)