تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 295 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من نظرم روی توشیباست.
    از اونجایی که پایونیر یکمی تصویرش کمرنگ تره شما هم پلاسما داری احتمالن توشیبا با توجه به سه قابلیتی که داره روی تی وی شما بهتر جواب بدهد.
    البته من تا حالا توشیبا رو تست نکردم ولی اگه توشیبا نزدیکم بود احتمال اینکه این مدل رو بردارم خیلی زیاد بود، روی کاغذ و در رویوهای خارجی هم نظرات خوبی روش بود فقط در یه مورد کشیدگی تصویر مشکل داشت(بر طبق رویوها) که اگه اون رو خودتون خروجی HDMI رو دستی بدید حل می شود.
    به هر حال انتخاب نهایی با خودتون هست.
    عزیزم مرسی..خیلی لطف کردی که پاسخ دادی , به احتمال زیاد همین توشیبا رو میگیرم...فقط یه نکته ای در مورد xd-e600 توشیبا هست که کمی منو دو به شک کرده...اونم اینه که در سایت خاورمیانه و حتی آسیای توشیبا چنین مدلی وجود ندارد و آخرین مدلش همون xd-e500 هست و تنها در سایت بریتانیای توشیبا هست که xd-e600 معرفی شده و اینکه محصولی که فقط در سایت بریتانیای توشیبا معرفی شده چه جوری سر از ایران در اورده و آیا این xd-e600 همونی هست که در سایت بریتانیای توشیبا اومده و در سایت avforums رتبه ی excellent بهش داده شده یا نه , باعث شده که من به شک بیفتم.......نظر شما چیه؟!

2. این کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اتفاقن منم یه بار تو یه سایت توشیبا پیداش نکردم(یادم نیست کدوم سایت بود) ولی بعد که یخورده گزینه مزینه ها رو زدم اومد.
    600 مدل بعدی 500 ه که یه سری نقایصی که تو مدل 500 بود بر طرف شده است.
    البته اگه اشتباه نکنم این پلیر مولتی ریجیون نباشه، ولی با زدن یه سری کد با کنترل احتمالن رجیونش رو بشه عوض و یا باز کرد.
    در هر صورت پایونیر 420 هم پلیر خوبیه، شما ببین دلت با کدومه همونو بگیر.
    مثلن اینجا خیلی دوستان با سونی موافق نبودن ولی من چون سونی نزدیکم بود و ظاهرش هم خوب بود همینجوری یهو خوشم اومد و دل و زدم به دریا و گرفتم، الانم تقریبن میشه گفت ازش راضی هستم، با تی وی پلاسمای پاناسونیک من تصویر روشن تری میده تا بلوری پایونیر.

4. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مقایسه DVD 728 سونی با Blueray 120 پایونیر.

تصویر:
    در DVD های با کیفیت قدرت Upscaling هر دو یکی است، ولی در DVD هایی که چند فیلم در یه DVD است، پایونیر از ابندا Upscaling قویتری از خود نشان داد و تصویر کمتر حالت شطرنجی داشت ولی سونی نیز بعد از گذشت چند دقیقه خود به خود حالت شطرنجی خود را از دست داد و جزییات خود را بهبود بخشید(شاید هم A/V Resiver تصویر رو بهبود بخشید چون به صورت تکی به تی وی وصل نکردم).
    در کل من تصویر سونی را بیشتر دوست دارم زیرا تصویر روشن تر و شاداب تری را ارائه می هد به خصوص که تی وی پلاسما است که خودش اندکی از روشنی تصویر می کاهد، پایونیر تصویرش اندکی پر رنگ تر و سینمایی گونه به نظر می رسد گویا پشت زمینه ی تصویر اندکی ته رنگ دارد.
    سونی چند مود تصویری دارد که من از مود دینامیک 1 آن سود می برم که بسیار به تصویر جلا می بخشد، برف رو میشه خیلی خوب به رنگ سفید و درخشان مشاهده کرد که لذت بخش است.

صدا:
    به نظر من پایونیر صدای با جزییات و یا شاید با غلو بیشتری دارد، مثلن بیس را با ویبره بیشتری پخش میکند، و صدای تیوتر آن بیشتر به گوش می رسد، وقتی به یک موزیک متال یا راک گوش میدی صدای سنج آن قدرت بیشتری دارد تا وقتی با سونی همون موزیک رو گوش میدهی.
    در عوض انگار سونی صدای نرمال تری دارد و مید رنج رو بهتر پخش میکند، مثل صدای گیتار برقی در موزیک های راک و متال.
    گوش دادن موزیک های راک و متال با سونی لذت بخش تر است ولی گوش دادن به موزیک های ترنس و... با پایونیر حال بیشتری میدهد، به خصوص با اون نوع بیس ویبره ای که اینگونه به نظر انسان می رسد که به جای صدا هوا رو جا به جا میکند.
    البته نمی دونم که صدای کدوم طبیعی تر و بهتره، آیا پایونیر بیس و تریبل رو غلو میکنه؟ یا سونی در پخش این دو مشکل داره و برای همین مید رنج بیشتر به گوش میرسد؟ نمی دانم.

ساپورت فایل ها:
    در ساپورت فایل ها پایونیر اصلن حرفی برای گفتن ندارد.
    MP3, VCD, Divx رو نمی تواند پخش کند که سونی از USB و CD/DVD پخش میکند.

پایونیر یک ایراد عجیبی هم که داشت این بود که حتی وقتی که دستگاه خاموش است باز هم از داخل آن صدا می آید، به نظرم فن یا وسیله ی دیگری در آن روشن می ماند.
    Last edited by Artam01; 29-11-2010 at 10:05.

6. 3 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقایسه جالبی بود... این بیس کوبنده و دیسکویی رو من به شخصه در مدل های گوناگون پایونیر تجربه کردم و به نظرم غلو که گفتی مصداق پیدا می کنه... (عجیبه پایونیر برند خیلی مطرحی نباید اینطور سلیقه ای عمل کنه و صدا رو اونجور که دوست داره دست کاری کنه... هر چند بعضی ها از این سبک خوششون میاد ولی به نظر من خیلی جالب نیست)
    البته این دستگاه بلوری که شما انتخاب کردی پردازنده قوی تری از سونی داره و رو تصاویر HD بهتر عمل می کنه هر چند در دنیای بلوری پلیرها حرفی برای گفتن نداره درسته قیمتش حدودا پایین هست اما دنیایی از مشکلات رو با خودش داره که به قول خود شما همون سونی که گرفتی از نظر کاربری های پلیر بودن مثل پخش انواع فرمت ها خیلی بهتر عمل می کنه.. البته ای کاش دستگاه ها رو به صورت مستقیم به tv وصل می کردی تا نتایج قابل استناد تر باشه... ولی خوب من به شخصه از این قابلیت این مدل سونی که شما گرفتی خیلی خوشم میاد یعنی همون پخش انواع فرمت ها از روی USB... منم دستگاه فیلیپسی که خریدم همین جور هست یعنی هر فرمت رو که از روی CD یا DVD بخونه از روی USB هم می خونه و این برای کسایی که TV با قابلیت مدیابروزر ندارند یه مزیت محسوب می شه.

این مشکل فن هم که گفتی منو یاد پژو 405 قدیمی میندازه که وقتی خاموششون می کردی بازم موتور فن ها کار می کرد و صدای فس فس باد رو می شد شنید....!!!
    Last edited by sound.vision; 29-11-2010 at 17:56.

8. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان مدل xd-e600 توشیبا هنوز وارد بازار ایران نشده است.. جمهوری را گشتم و یافت نشد... نمایندگی هم گفت که ثبت سفارش شده و منتظر کار ترخیص هستیم و شاید تا یک ماه دیگر وارد بازار شود...حالا اینکه سایت چاره این مدل از کجا اورده که گذاشته وسه فروش عجیبه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

در سایت چاره زده تامین کننده: پارس الرمس.

11. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میشه یه دی وی دی پلیر با این مشخصات معرفی کنید

HDMI
    فرمت هاي MP4, DAT ,MPG, MKV, DivX, AVI, VOB,WMV.VOB
    رو ساپورت بکنه
    البته این فرمت ها رو از روی USB هم ساپورت کنه
    هه مدل دی وی دی هم بخونه
    قیمتش هم مناسب باشه
    از همه مهمتر جنسش خوب باشه و زود خراب نشه

ایا جنس مارشال خوب هستش؟

ممنون از کمکتون
    یکی از دوستان این پیشنهاد رو داده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدل این سونی چی هستش؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان مدل xd-e600 توشیبا هنوز وارد بازار ایران نشده است.. جمهوری را گشتم و یافت نشد... نمایندگی هم گفت که ثبت سفارش شده و منتظر کار ترخیص هستیم و شاید تا یک ماه دیگر وارد بازار شود...حالا اینکه سایت چاره این مدل از کجا اورده که گذاشته وسه فروش عجیبه!
    سلام
    من تو يه پاساژ در امين حضور ديدم داشت.

14. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میشه یه دی وی دی پلیر با این مشخصات معرفی کنید

HDMI
    فرمت هاي MP4, DAT ,MPG, MKV, DivX, AVI, VOB,WMV.VOB
    رو ساپورت بکنه
    البته این فرمت ها رو از روی USB هم ساپورت کنه
    هه مدل دی وی دی هم بخونه
    قیمتش هم مناسب باشه
    از همه مهمتر جنسش خوب باشه و زود خراب نشه

ایا جنس مارشال خوب هستش؟

ممنون از کمکتون
    یکی از دوستان این پیشنهاد رو داده
    PHP کد:
    دوست عزیز اگر پولی در حول هوش 120 تا داری حتما سونی بخر که همه فرمت هارو میخونه و خروجی چ دی داره به شرطی که تلویزیون اچ دی و فیلم یا کانال اچ دی داشته باشی میتونی ازش لذت ببریاگر پول بیشتری داری بازم سونیببخشید ولی لباس زیر هم خواستی بخری سونی باشه!
    مدل این سونی چی هستش؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیر DVD Player که همه ی این فرمت ها رو بخونه سراغ ندارم.
    ولی خودم آخرین مدل سونی رو دارم که بد نیست.
    سونی 728
    پایونیر 420
    فیلیپس (از دوستمون Sound.Vision) بپرس.
    توشیبا XDE600

اینا مدل هایی هستند که سراغ دارم ولی هیچکدام نمی توانند مثل یک کامپیوتر همه ی فایل ها را پخش کنند.
    اگر می خواهی یک وسیله ای داشته باشی که همه گونه فایلی را پخش کند یک HD Media Player بگیر که توانایی پخش خیلی خوبی دارند ولی CD/DVD نمی خورند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •