کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدورژن 1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدورژن 1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان خسته نباشید.من چندتا راهنمایی اساسی می خواهم لطفا کمکم کنید. من منگوس 2.4.3 دارم راحتم بازی می کنم و می خوام یه کامپیوتر دیگرم وصل کنم با اون بازی کنم اما هر کاری می کنم نمیشه؟میشه کمکم کنین؟؟
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
لطفا جوابمو بدید>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
شما نسخه کامپایل نشده رو لازم دارید یا نسخه های پک شده و آماده؟
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
وارد دیتا بیس بشو و در قسمت Realm بشو realmlist رو انتخاب کن و به جای 127.0.0.1 آی پی سیستم سرور رو بده (این کار هارو با Navicat یا PHPmyAdmin میتونی انجام بدی )
ببخشید من sqlyog دارم . و این که من این کارا رو کردم یعنی تبدیل کردم به نت پد بعد انجام دادم اما نیومده.
میشه کمکم کنین؟؟؟؟؟؟
با sqlyog وارد دیتا بیس بشید, جدول Realm رو یاز کنید و به چدول realmlist برید بر روی گزینه Table Data کلیک کنید و آی پی 127.0.0.1 رو به آی پی سیستم سرور تقئیر بدید
![]()
این جوری نمیشه اگه امکان داره بیاید یاهو صحبت کنیم؟؟؟؟
خواهشا کمکم کنید///////////////////////////////////
اگر کسی تمام پچ های wow را دارد 3.3.3 a و 4.0.1 و........................... را با منگوسشان دارد ترجیحا کرج خریدارم شماره را pm کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.................. .
---------- Post added at 08:48 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------
منظورم پچهایی از 2.4.3 به بعد.اگر کسی هم warcraft 3 با تمام پچ ها و مپ ها داره شمارشو pm کنه.
Sqlyog رو باز کن سمت چپ Realmd رو پیدا کن روش دابل کلیک کن وقتی باز شد روی Tables کلیک کن بعد وارد قسمته Realmlist شو ، از سمت راست تقریباً وسط صفحه Table Data رو انتخاب کن زیرش چندتا نوشته میبینی که یکیش اسمه ریلم هست و یکی هم آی پی
آی پی رو نوشته 127.0.0.1 اونو باید به آی پی سیستمی که سرور روش قرار داره تغیر بدی مثلاً 192.168.1.2وقتی این کارو انجام دادی بالای نوشته ها روی قسمتی که داخله عکس مشخص کردم کلیک کن و Sqlyog رو ببند و تمام
دقت کن فایروال سیستمت غیره فعال باشه
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
من از کرج نیستم ولی World of warcraft پتچ 2.4.3 ، 3.3.5a ، 4.0.6a ، رو دارم
warcraft هم 1.24b ، 1.24e ، 1.26 رو دارم با همه ی مپ هاش
اگه خواستی پیغام خصوصی بده یا زنگ بزن 09194514922
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)