باید عوض کنم این Cowon ـم رو آخه خراب شده ، و گرنه عاشقشم :d
باید عوض کنم این Cowon ـم رو آخه خراب شده ، و گرنه عاشقشم :d
در مورد پلیر c2 باید عرض کنم که من هم موافق نظر peacefull هستم.این پلایر بایستی یه مقدار از لحاظ قیمتی پایین تر از این حدود باشه...که البته شاید به دلیل تازه واربودن اون به بازار ایران باشه.
در هر صورت من این مدل رو از لحاظ audio Quality هم تراز j3 اما در کل(با توجه به اپشنای دیگه) پایین تر از j3 ولی بالاتر از i9 میبینم.
سلام دوستان
یک دستگاه Cowon A2 کارکرده اما بسیار تمیز به قیمت 170 تومن گیر اومده با توجه به اینکه قدیمی هستش خیلی و اینکه امکانات جالبی داره اما ساپورت فرمت پایین! به نظرتون بگیرم یا صبر کنم و یه D3 بگیرم؟
کیفیت صدا برام خیلی مهمه و کیفیت تصویر هم مهم هستش...
راستی نظرتون رو در مورد یه پلیر کاملا بی دردسر مثله i7 بدونم آیا کیفیتش خوب هست؟ یه چیزی که کلا جمع و جور باشه با عمر باتری زیاد و کیفیت عالی
ممنون![]()
Last edited by mostafa_maca; 22-10-2011 at 13:19.
D3 با همه مشکلاتش به مراتب از A2 بهتره . اصلا قابل قیاس نیست.
خیلی بعید میدونم شما بتونید i7 رو جایی پیدا کنید .
البته من تو پاساژ رضا یه مغازه دیده بودم که یه U3 داشت .
این اختلاف در انتخاب نشون میده که شما خودتون دقیقا نمیدونید چی میخواهید چون اصلا قیاس بین D3 و i7 اصلا منطقی نیست .
بهتره اول شما برای خودتون شرح مسئله کنید. ببینید چه نیازی دارید و بعد جواب رو بدید تا نهایتا پشیمونی به بار نیاد.
سلام دوست عزیز
اول تشکر بابت پاسخ گویی شما
دوم عرض کنم خدمت شما بله این 2 مدلی که عرض کردم اصلا وجه اشتراکی با هم ندارن! اما اگه بتونم i7 رو با قیمتی حدود 70 هزار تومن پیدا کنم همینو میخرم...
چون هر چی باشه همونطوری که خودتونم فرمودین D3 اشکالات تقریبا زیادی داره! فقط خواستم بین D3 و A2 یه مقایسه ای انجام بدم!
حالا به نظر شما مهم ترین مزیت D3 به A2 غیر از صفحه نمایشش چی هستش؟!
اگر امکانش هست در مورد کیفیت صدای i7 هم یه توضیحی بدین
بازم سپاسگذارم![]()
با اجازه peaceful1 عزیز
برتری D3 به نسبت A2 توی
اندازه
وزن
فرمت های بیشتر
داشتن سیستم عامل
داشتن وای فای و به تبعش لذت اینترنت، ویپ و...
و موارد ریزی که الان یادم نماید
با سلام خدمت دوستان راست من الان هم اس 9 دارم که دست خواهرمه یه جی 3 هم که دست خودمه البته اس 9 یه 6 ماهی دستم بوده از هردوتاشون واقعا راضی ام راستش الان قصد دارم تا 150 یه ام پی تری واسه نامزدم بخرم حالا سوالم اینه که مطمئنا با این پول آی آئودیو 9 میشه خرید اما خب مموری نمیخوره به نظر شما ارزش داره بودجمو بیشتر کنم یه سی 2 بگیرم یا نه زیاد با هم فرقی ندارن این دوتا کیفیت صدا، باتری ، ضبط صدا و راحتیه کارکرد برام مهمه (البته کوون همه ی اینایی که گفتمو خیلی خوب رفع میکنه مقایسم بین این دوتاست iaudio9 & c2) اگر کلا نظر دیگه ای تو برند دیگه ای هم داشته باشین با دلیل بهم بگین
مرسی
Last edited by arefo; 28-10-2011 at 19:12. دليل: فراموشی
به نظرم ارزشش رو داره.
لینک اخرین قیمت شرکت :
چند تا فروشگاه پاساژ رضا هم دارند یه فروشگاه برج B پایتخت هم داره الان کمی شرایط نسبت به چند سال اخیر بهتر شده و فقط محدود به یک فروشگاه نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته هنوز تو لیست قیمت نیمده اگه تغییری کرده باشه حتما اقا عثمان تو این تاپیک اعلام میکنند.
این پلیر باطریش شارژ بیشتری نگه میداره تم های بیشتری داره حافظه جانبی میخوره فقط فرم پلیر خیلی pocket friendly نیست اگه با اون مشکل ندارید و البته کمی هم وزنش که 99 گرم هست و ضخامتش هم شاید برای بعضی کمی مسئله باشه ولی با همه این احوال من به i9 ترجیح میدم.
Last edited by peaceful1; 29-10-2011 at 16:36.
ببخشید من تازه با محصولات این برند آشنا شدم و تقریبا هیچ اطلاعی ندارم میشه کمی اطلاعات بدید؟ممنون میشم
لطفا در مقایسه با اپل آیپاد بگید که کذوم یک از لحاظ عمر و کیفیت سرتره
در مقابل آیپاد شافل محصول مشابه چیه؟
در مقابل آیپاد نانو و تاچ 4 هشت گیگ چی؟
من میخواستم یه آیپاد نانو 8 گیگ به قیمت حدود 180 بگیرم شما چی پیشنهاد میکنید
و سوال آخر اینکه آدرسی هست برای خرید اینترنتی؟لطفا معرفی کنید.
بازم ممنون
سلام
خوب کووان یه برند کره ای هست و جت آئدیو یکی از محصولاتش هست و چند سالیه که تو کار تولید پلیر و از وقتی که شروع کرده همیشه توی برندهای مطرح بوده جایزه های خیلی زیادی رو برده و از نظر امکانات صوتی تنظیمات زیادی رو به شما میده تقریبا توی اکثر مدل هاش 39 آیتم برای تغییر صدا داره بسته به مدل از فرمت های زیادی پشتیبانی میکنه و توی کیفیت صدا و تصویر از آیپاد بهتره ( گفتم آیپاد چون شما با آیپاد مقایسه کردی)
والا مدلی نداره که دقیقا مشابه شافلو نانو باشه ولی میشه گفت مدل E2 رو میشه گفت رقیبه نانو نسل قدیم و شافل هست
در مورد تاچ هم مدل های زیادی رو داره که شاید بشه گفت رقیب هم هستن ولی چیزی که آیپاد رو متمایز میکنه قدرتش توی بازی هست ولی از نظر صدا به کووان نمیرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)