سلام واسه جوشهای سر سیاه روی بینی و صورت چی پیشنهاد میکنین؟
لطفا اسمشو رو هم بنویسید
واسهی جوش های معمولی هم پیشنهاد بدین
سلام واسه جوشهای سر سیاه روی بینی و صورت چی پیشنهاد میکنین؟
لطفا اسمشو رو هم بنویسید
واسهی جوش های معمولی هم پیشنهاد بدین
بهترین و سریعترین راه حل برای جوش صورت چه جوش دوره اوایل جوانی و... فقط آب نمکه همین!
Last edited by arash9934; 04-01-2014 at 18:51.
بهترین و سریعترین راه حل برای جوش صورت چه جوش دوره اوایل جوانی و... فقط آب نمکه همین اونم فقط شبها به صورت بمالید اب نمک هم در حدی که آب سور بشه کافیه یعنی درحدی که نمک توی آب حل بشه و نزدیک به نقطه اشباع باشه.هم جوش از بین میره هم جای جوش من خودم اول دبیرستان بودم این کار رو دو هفته انجام دادم همه جوش ها با جاشون رفتن الن که 25 سالمه به نامزدم هم که بیست سالشه همین پیشنهاد رو دادم دو هفته نشد جوش هاش رفت! ((البته بعد ده الی پانزده دقیقه با اب ولرم صورتتون رو بشویید))
Last edited by arash9934; 04-01-2014 at 18:51.
کسی دکتر متخصص پوست خوب تو تبریز سراغ داره؟
برای شستشوی روزانه صورت چی پیشنهاد میکنید ؟
پوست معمولی تا چرب و کمی جوش دار
حدود 1 سال پن پوست چرب دیترون استفاده میکنم
میخوام تنوع بدم !
قیمتش هم حدود 10 هزار تومان باشه
پن هم نباشه به صورت مایع یا ژل باشه
ممنون
کسی اصلا به این تاپیک سر میزنه عایا؟
Last edited by arash lavigne; 29-01-2014 at 14:01.
سلام
ببخشید استفاده دائم از ریش تراش یا تیغ های مانند ژیلت فیوژن کدوم برای افتادگی صورت و پیری پوست مضرتره ؟
آیا ریش تراشهای جدید که صورت و هم در حد تیغ میزنند باز مانند همون تیغ حساب میشند یا فتواشون مانند همون ماشین ریشتراشی هست ؟
کلن ریش تراش برای پوست مضرتره یا تیغ ؟؟
ممنون
سلام
دوستان برای سیاهی دور چشم چه کرمی خوبه ؟؟؟
برای من یه کوچولو سیاه شده و من خیلی بدم میاد و میخوام از بین بره
تنها دلیلش هم بخاطر کم خوابی هست ، مخصوصا این مدت امتحانات چند شب نخوابیدم و کلا داغون بودم و دلیل خاصه دیگه ای وجود نداره![]()
سلام
من مادرم مدت دو ماهی میشه بعد از اینکه از یک تفریح از کوه برگشتیم صورتش شدیدا افتاده روی سوزش و کمی رو گونه هاش قرمز میکرد به طوری که کمی نزدیک بخاری میشه شدیدتر میشه دوستان لطفا کمک کنید الان کمی هم پشت دستاش اینطوری شده شاید باور نکنید اما بهترین دکترهای شیراز هم بردیم شاید 7 تا دکتر اما داروهای که میدن انگار کمی تسکین دهنده هستش و درمان کننده نیستش التماس میکنم اگر کسی راه حلی داره بگه شیراز هستیم بچاره مادرم خیلی زجر میکشهمن احساس میکنم این از درون بدن هستش کسی این بیماری رو دیده جدیدا هم فکر کنم اومده اخه چند نفری دیگه هم دیدم اینطوری شده بودن
Last edited by QSEVEN; 30-01-2014 at 19:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)