تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 183 از 482 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برادر ممنون من خودم پ.خ رو به خاطره مسائل دیگه لی غیر فعال کردم موردی هست تو پروفایل بزارید لازم دونستید پاک میکنم

را ستی من مسلمون هستم
    پیغام خصوصی گفتن نه پروفایل عمومی
    بهر جهت من فکر میکنم آدم نباید درس کامپیوتر رو خونده باشه تا مطالب بدیهی رو درک کنه فقط یخورده یا بقولی همت میخواد مثلا همین رپید : اگه ما بدونیم که هر آدرس اینترنتی اصلش آی پی هست منتها برای سهولت کار اومدن و تعریف کردن که مثلا p30world.com مساوی است با: 67.205.111.105 یا برعکس و اینی که میگن DNS Server فلان سرویس دهنده ایراد داره و ارور میده هم در همین راستاست حالا برادر کبیر رپید یکی دوتا سرور نداره یه کار ساده گیر آوردن آی پی فلان سرورش کار بسیار ساده اییه مثلا rs372tl2.rapidshare.com رو اگه آی پیش رو استخراج کنید میشه: 80.239.137.173
    فکر میکنم که خیلی واضح گفتم ولی اگه گنگه بیشتر نمیتونم توضیح بدم متاسفانه.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

یعنی ماهی 10 هزار تومن نمیتونی بدی؟
    ثانیا اگه 4-5 گیگ داری خوب چرا نمیاری روی سایت خودت
    چه حوصله ای میخواد
    یه رپیدلیچ روی سرورت نصب کن و تمام لینکاتو بده بهش خودش برات به صورت اتوماتیک میاره رو سرورت
    کل 5 گیگتو پر کن تا چند روز میتونی دانلود کنی بعد بدوباره خالی کن و دوباره پرش کن
    بهه
    همینطوری مگه ماهی کم خرج اینترنت و ... میکنیم که بازم بهش اضافه شه
    این چیزا رو باید شریکی گرفت یعنی چند نفر بشیم بگیریم
    مگه من چه قدر دانلود دارم
    اگر حوصاله هم داشتم میکشیدم رو هاسته خودم دیگه
    من هر وقت اوضاعه سرعت خراب باشه میکشم ولی 24 ساعته خونه یا پ=ای این کامپیوتر نیستم که هی 3-4 گیگ بکشم دانلود کنم دوباره پاک کنم دوباره بکشم

دئر مورد رپید لیچ رو نسخه ی کاملا فارسیش رو خوده اینجانب دادم بیرون!

این آدرس:

rlfa.d jh.ir

بدیهی جات رو گفتی برادر ولی ممنون

اینم یه فایله 2.3 گیگی برایا ینکه دوره هم باشیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیغام خصوصی گفتن نه پروفایل عمومی
    بهر جهت من فکر میکنم آدم نباید درس کامپیوتر رو خونده باشه تا مطالب بدیهی رو درک کنه فقط یخورده یا بقولی همت میخواد مثلا همین رپید : اگه ما بدونیم که هر آدرس اینترنتی اصلش آی پی هست منتها برای سهولت کار اومدن و تعریف کردن که مثلا p30world.com مساوی است با: 67.205.111.105 یا برعکس و اینی که میگن DNS Server فلان سرویس دهنده ایراد داره و ارور میده هم در همین راستاست حالا برادر کبیر رپید یکی دوتا سرور نداره یه کار ساده گیر آوردن آی پی فلان سرورش کار بسیار ساده اییه مثلا rs372tl2.rapidshare.com رو اگه آی پیش رو استخراج کنید میشه: 80.239.137.173
    فکر میکنم که خیلی واضح گفتم ولی اگه گنگه بیشتر نمیتونم توضیح بدم متاسفانه.
    خوب برادر یه کلمه از اول میگفتی آی پی
    دیگه اینهمه دم و تشکیلات و ... نداشت که

اینم یه آدمه بی کار میخواد که هر کدوم از لینک ها رو چون از سرورهای مختلف هستند پینگ کنه و برای 100-200 مگ هی دونه دونه آی پی هاشون رو در بیاره

برای سایت های اصلی مثله یوتیوب و مای اسیپیس و .... ممکنه اینن روش خوب باشه ولی برای رپید شیر اصلا جواب نمیده به نظرم

چیزه جدیدی نیست و در ضمن به این چیزا باگ نمیگن که
    Last edited by DaRiOuShJh; 18-05-2010 at 13:13.

3. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بهه
    همینطوری مگه ماهی کم خرج اینترنت و ... میکنیم که بازم بهش اضافه شه
    این چیزا رو باید شریکی گرفت یعنی چند نفر بشیم بگیریم
    مگه من چه قدر دانلود دارم
    اگر حوصاله هم داشتم میکشیدم رو هاسته خودم دیگه
    من هر وقت اوضاعه سرعت خراب باشه میکشم ولی 24 ساعته خونه یا پ=ای این کامپیوتر نیستم که هی 3-4 گیگ بکشم دانلود کنم دوباره پاک کنم دوباره بکشم

دئر مورد رپید لیچ رو نسخه ی کاملا فارسیش رو خوده اینجانب دادم بیرون!

این آدرس:

rlfa.d jh.ir

کد:
    داریوش جان
    من مشخصات سرور شما رو نمیدونم اما این مشخصات رو نگاه کن
    RAM :128 MB RAM
    Hard :20 GB HD
    Port : 100mbit/s port
    IP: 1 IP
    Bandwidth : UNLIMITED Traffic

ماهانه : 15.000 تومان
    (بگردی توی اینترنت قیمت خوب پیدا میکنی)
    شما روی این سرور هم میتونی سایت خودت رو داشته باشی هم از 20 گیگ فضای اون استفاده کنی و نیاز نیست هرچند روز یه بار فایل منتقل کنی
    ضمن اینکه هم سایتتو داری هم میتونی فایل منتقل کنید
    با سیستم SSH یا Auto Transload در رپیدلیچ نیاز نیست که همش پای کامپیوتر باشی.شما که خودت بهتر میدونی
    اگه بخوای از رپید مستقیم کنید مشکل خواهی داشت و سرعتت کم میشه
    من الان خودم 40 گیگ روی سرورم دارم و تا 130 گیگ هم میتونم بیارم روی سرور.هر چند وقت یه بار 40-50 گیگ منتقل میکنم و بعد از دانلود دوباره یه سری دیگه

5. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بهه

این آدرس:

rlfa.d jh.ir

کد:
    خوب برادر یه کلمه از اول میگفتی آی پی
    دیگه اینهمه دم و تشکیلات و ... نداشت که

اینم یه آدمه بی کار میخواد که هر کدوم از لینک ها رو چون از سرورهای مختلف هستند پینگ کنه و برای 100-200 مگ هی دونه دونه آی پی هاشون رو در بیاره

برای سایت های اصلی مثله یوتیوب و مای اسیپیس و .... ممکنه اینن روش خوب باشه ولی برای رپید شیر اصلا جواب نمیده به نظرم

چیزه جدیدی نیست و در ضمن به این چیزا باگ نمیگن که
    مطمین هستم که نمیدونستی همانطور که نمیدونی میشه 10000 تا کمتر یا بیشتر رو یجا کانورت کرد همانطوری که خودت اقرار کردی کار سختیه تک تک ورداری کانورت کنی البته از انسانهایی که همه چی رو از قبل میدونستن و هیچ چی براشون تازگی نداره توصیه به 4 خط نوشتن برای سهولت کار یقینا ابلهانست ولی داداش میدونم که با مشقت داری فایل ها رو تک تک کانورت میکنی برخلاف آنچه که ادعا میکنی ولی برای دوستان عکس میذارم که بالاش که اسم برنامست سیانسور شده تا ببینند اینه همه دان جقدر ماشا الله الرحمن بخودش زحمت داده و به نتایج حیرت انگیزی رسیده هیشکی تا حالا نرسیده بوده.
    پیدا کردن این برنامه البته کار بسیار ساده ایی هست ولی برای حضرتعالی البته بدون تقلب محاله.
    کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

داریوش جان
    من مشخصات سرور شما رو نمیدونم اما این مشخصات رو نگاه کن
    RAM :128 MB RAM
    Hard :20 GB HD
    Port : 100mbit/s port
    IP: 1 IP
    Bandwidth : UNLIMITED Traffic

ماهانه : 15.000 تومان
    (بگردی توی اینترنت قیمت خوب پیدا میکنی)
    شما روی این سرور هم میتونی سایت خودت رو داشته باشی هم از 20 گیگ فضای اون استفاده کنی و نیاز نیست هرچند روز یه بار فایل منتقل کنی
    ضمن اینکه هم سایتتو داری هم میتونی فایل منتقل کنید
    با سیستم SSH یا Auto Transload در رپیدلیچ نیاز نیست که همش پای کامپیوتر باشی.شما که خودت بهتر میدونی
    اگه بخوای از رپید مستقیم کنید مشکل خواهی داشت و سرعتت کم میشه
    من الان خودم 40 گیگ روی سرورم دارم و تا 130 گیگ هم میتونم بیارم روی سرور.هر چند وقت یه بار 40-50 گیگ منتقل میکنم و بعد از دانلود دوباره یه سری دیگه
    مرسی برادر
    آخه باز خیلی گرون در میاد
    با این سرعته خستم مگه چه قدر دانلود دارم که به این همه هزینه ی اضافه بیارزه
    شما حساب کن 15*12 میشه سالیانه 180 هزار تومن!×! من همین هاستینگه خودم رو چند سال پیش سالیانه 10 تومن! خریدم هاستینگه انجمنم رو هم 15 تومن چند وقت پیش
    فرقش خیلیه... نه؟
    راستی یه سایت بود که فکر کنم هاستینگ همه چی نامحدود رو میداد سالیانه طرفای 50
    اگر مرتب میگیری به مراتب فکر کنم اون بهتر بیافته برات

راستی با کسی شریک هستی برادر؟

مطمین هستم که نمیدونستی همانطور که نمیدونی میشه 10000 تا کمتر یا بیشتر رو یجا کانورت کرد همانطوری که خودت اقرار کردی کار سختیه تک تک ورداری کانورت کنی البته از انسانهایی که همه چی رو از قبل میدونستن و هیچ چی براشون تازگی نداره توصیه به 4 خط نوشتن برای سهولت کار یقینا ابلهانست ولی داداش میدونم که با مشقت داری فایل ها رو تک تک کانورت میکنی برخلاف آنچه که ادعا میکنی ولی برای دوستان عکس میذارم که بالاش که اسم برنامست سیانسور شده تا ببینند اینه همه دان جقدر ماشا الله الرحمن بخودش زحمت داده و به نتایج حیرت انگیزی رسیده هیشکی تا حالا نرسیده بوده.
    پیدا کردن این برنامه البته کار بسیار ساده ایی هست ولی برای حضرتعالی البته بدون تقلب محاله.
    کد:
    برادر ممنون از اطلاعاتت منم قصد کل کل و این چیزا ندارم یعنی کلا از سنه ما گزشته این چیزا
    ولی اگر شما ( که استاد ما هستی ) به قولی قبلت راست بود و از اول میخواستی به دوستان کمک کنی همون اول توی یه پست لینک این برنامه رو میزاشتی و میگفتی با این برنامه آی پی ها رو بدست بیارید و بزارید تو لیسته دانلودتون والسلام

حالا خرده ای هم نمیشه گرفت هر جور صلاح میدونید

در هر صورت من همینطوری اگر لازم شد میکشم روی سایته خودم دانلود میکنم راحت ترم

اینم اضافه کن شما از چه دامنه دانلود کنید چه آی پی بازم اندازه پهنا و سرعت دانلودیتون میتونید دانلود کنید چون جفتشون یه آدرس هستند
    منتها برای بعضی مواقع که از طرف مخابرات یا ISP بعضی دامنه ها رو بلا سرشون میارن میتونید از IP ش راحت تر دانلود کنید ولی اونم اگر static باشه میبندن

8. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

reb عزیز فکر نمی کردی نگی بهتر بود تا اینکه بگی ؟

10. 2 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی برادر
    آخه باز خیلی گرون در میاد
    با این سرعته خستم مگه چه قدر دانلود دارم که به این همه هزینه ی اضافه بیارزه
    شما حساب کن 15*12 میشه سالیانه 180 هزار تومن!×! من همین هاستینگه خودم رو چند سال پیش سالیانه 10 تومن! خریدم هاستینگه انجمنم رو هم 15 تومن چند وقت پیش
    فرقش خیلیه... نه؟
    راستی یه سایت بود که فکر کنم هاستینگ همه چی نامحدود رو میداد سالیانه طرفای 50
    اگر مرتب میگیری به مراتب فکر کنم اون بهتر بیافته برات

راستی با کسی شریک هستی برادر؟

ببین داریوش جان یه چیزی بگم خیالتو راحت کنم
    اگه میخوای دانلود زیاد بکنی(کاری به سرعتت ندارم) استفاده از سرور تقریبا میشه گفت اجباریه.مثه من.من دارم ماهی 50 پول اینترنت و 50 تومن برای 6ماه اکانت رپیدشیر و ماهی 20 تومن پول وی پی اس میدم.چرا ؟چون من به صورت 24 ساعته دارم دانلود میکنم
    اگه دانلود اونقدر نداری.راست میگی و حق با تواه .دادن این همه پول ارزش نداره
    من هم به صورت مرتب میگیرم اما از این پولی که میدم بابت سرور واقعا راضیم چون واقعا سرورش عالیه
    آره داداش
    من با یه نفر دیگه شریکم.کل پول سرور 30 تومن هست که اون بنده خدا 20 گیگ از 150 گیگ از کل حجم سرور دستشه و 10 تومنش رو اون میده

12. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ببین داریوش جان یه چیزی بگم خیالتو راحت کنم
    اگه میخوای دانلود زیاد بکنی(کاری به سرعتت ندارم) استفاده از سرور تقریبا میشه گفت اجباریه.مثه من.من دارم ماهی 50 پول اینترنت و 50 تومن برای 6ماه اکانت رپیدشیر و ماهی 20 تومن پول وی پی اس میدم.چرا ؟چون من به صورت 24 ساعته دارم دانلود میکنم
    اگه دانلود اونقدر نداری.راست میگی و حق با تواه .دادن این همه پول ارزش نداره
    من هم به صورت مرتب میگیرم اما از این پولی که میدم بابت سرور واقعا راضیم چون واقعا سرورش عالیه
    آره داداش
    من با یه نفر دیگه شریکم.کل پول سرور 30 تومن هست که اون بنده خدا 20 گیگ از 150 گیگ از کل حجم سرور دستشه و 10 تومنش رو اون میده

دقیقا شکی نیست که حق با شماست
    در مورد اون 24 ساعته دانلود کردن هم که مثله خودتم
    این سیستمم 24 ساعته روشنه برای دانلود آنلاین و بعضا آفلاین و کپچر ماهـــواره و کانورت و این چیزا
    ولی آخه یه نمه شما زیادی مایه داری گویا ما پول نداریم که این قد
    از طرفی هم شما سرعتت دو برابره من بعنی تو 24 ساعت حداقل 2.5 گیگ دانلود داری
    من الان ماهی حدوده 30 تومن اکانت داتک هست 5 چوق هم اکانت رپید شیر میگیرم که با یکی از دوستان شریکیم میافته 2.5 چوق حدودا دیگه وی پی اس و وی پی اون! و این چیزا رو تا وقتی لازم نشه نمیگیریم

میگم چرا یار نمیگیری! هم سرور داری ماشالله هم اکانت
    اگر مستقیم هم دانلود نکنی راحت میتونید هر چه قد خواستید با سرورتون تو happy hour بکشید
    یه 4-5 نفر دیگه رو فکر کنم بتونید سیر کنید

ولی باز هر چی حساب میکنم باز خیلی زیاده

از یه طرف هم من دیگه دارم با کمبود منابع دانلود متال رو به رو میشم، هر چی تاپیک که به کارم بیاد تو وارز بی بی خالی کردم تقریبا کم مونده
    بلاگ ها و سایت های دیگه هم اکثرا خالی کردم
    دیگه موندم چی دانلود کنم

شما چیا بیشتر میگیری؟

راستی برنامه هه چی شد؟ کار کردی؟ تونستی با این سرعت کانالی رو نگاه کنی؟

14. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا شکی نیست که حق با شماست
    در مورد اون 24 ساعته دانلود کردن هم که مثله خودتم
    این سیستمم 24 ساعته روشنه برای دانلود آنلاین و بعضا آفلاین و کپچر ماهـــواره و کانورت و این چیزا
    ولی آخه یه نمه شما زیادی مایه داری گویا ما پول نداریم که این قد
    از طرفی هم شما سرعتت دو برابره من بعنی تو 24 ساعت حداقل 2.5 گیگ دانلود داری
    من الان ماهی حدوده 30 تومن اکانت داتک هست 5 چوق هم اکانت رپید شیر میگیرم که با یکی از دوستان شریکیم میافته 2.5 چوق حدودا دیگه وی پی اس و وی پی اون! و این چیزا رو تا وقتی لازم نشه نمیگیریم

میگم چرا یار نمیگیری! هم سرور داری ماشالله هم اکانت
    اگر مستقیم هم دانلود نکنی راحت میتونید هر چه قد خواستید با سرورتون تو happy hour بکشید
    یه 4-5 نفر دیگه رو فکر کنم بتونید سیر کنید

ولی باز هر چی حساب میکنم باز خیلی زیاده

از یه طرف هم من دیگه دارم با کمبود منابع دانلود متال رو به رو میشم، هر چی تاپیک که به کارم بیاد تو وارز بی بی خالی کردم تقریبا کم مونده
    بلاگ ها و سایت های دیگه هم اکثرا خالی کردم
    دیگه موندم چی دانلود کنم

شما چیا بیشتر میگیری؟

راستی برنامه هه چی شد؟ کار کردی؟ تونستی با این سرعت کانالی رو نگاه کنی؟
    پس اگه شمام 24 ساعته دانلود دارید که باید به نظر من به سرورتون منتقل کنید
    من چون از کاربرای قدیمی داتک هستم و چون دوست ندارم زیر 512 داشته باشم اینقدر بابت اینترنت پول میدم که فکر میکنم خیلی خوب دارم اینترنت میگیرم
    منظورت از یار گرفته چیه داریوش جان؟
    منکه الان توی وی پی اس شریک دارم دیگه
    من از وقتی که وی پی اس دارم به هیچ عنوان از خود رپیدشیر مستقیم دانلود نمیکنم و با مشکلاتی که بقیه دوستان در زمینه قیلتر کردن رپیدشیر توسط مخابرات داشتن من نداشتم و با ماکسیمم ظرفیت دانلود میکردم و میکنم
    توی همون ساعات خوش 40-50 گیگ دانلود میکنم.
    شاید این پول برای شما خیلی زیاد باشه.من که نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم
    اگه فقط برنامه دانلود میکنی که آره شاید با کمبود فایل دانلوود روبرو بشی اما اگه مثه من فیلم و فقط با کیفیت 720p دانلود کنی ،نه تنها منبع کم نمیاری بلکه زیادی هم میاری.
    ضمن اینکه کلی سریال هست که به علت فیلم های زیاد وقت نکردم آپدیت کنم.
    الان کلی فیلم مونده که حداقل دو ماه طول میکشه کل این فیلمامو دانلود کنم

==============
    والا برنامه کار نکرد و وقتی open میکردمش باز نمیشد منم حوصله ور رفتن باهاش رو نداشتم اینکه پاک کردمش
    اما بازم ممنون که به فکر بودی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برنامه چیه
    برنامه من سالی یه بار یه چیزی رو دانلود میکنم
    فقط البوم و کلیپ دانلود میکنم

در مورد دانلود فیلم مخالفم چون وقتی میشه هیمن فایل ها رو دی وی دی ای 400 تومن خرید دیگه چرا بشینیم دانلود کنیم این همه؟ حساب کن با 512 سرعته خوب هم بگیری تقریبا بیشتر از 24 ساعت طول میکشه تا 4.5 گیگ دانلود کنی
    وقت و هزینه و ... اش رو حساب کنی (تازه اگه فایل ها همونی باشه که میخواستی با کیفیت مناسب) به نظرم 400 تومن به مراتب بیشتر میصرفه! البته خوب این دسته خودته و میدونی چی رو میگیری و ... این خوبی ها هم داره

اگه دانلود آفلاین داشتی شبی 5- 6 تا فیلم میگرفتی با کلی اپیزود سریال ها و هزار تا جنگولک جات دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •