دوستان این وسط یه اشتباه لپی رخ داده... منظور من اون تست نبود... سایت auditmypc.com سه تا تست کننده مختلف داره که اونی که من گفتم بهترینشه و من تاحالا دقیق تر از اون ندیدم... ولی اینی که شماها ازش استفاده کردید با اینکه بازم از speedtest.net نتیجه واقعی تری رو نشون میده ولی بازم به پای اونی که گفتم نمیرسه... برای استفاده از اون یعنی Internet Speed Test باید Java Runtime Environment که واسطه اجرای برنامه های جاوا هستش روی کامپیوترتون نصب باشه... این برنامه یه چیز نسبتا ضروری برای هر کامپیوتره ولی به دلیل اینکه اکثر دوستان نصبش نکردن نمیتونن برنامه هایی که در سایتا با جاوا نوشته میشن رو ازشون استفاده کنن... اول از همه به آدرس زیر برید و آخرین نسخه Java Runtime Environment رو با توجه به سیستم عاملتون دانلود کنید (برای ویندوز بهتره دومی یعنی Offline رو دانلود کنید) البته چون IP های ایرانی از سایت جاوا هم نمیتونن دانلود کنن باید از یه pروکسی استفاد کنید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه دانلود و نصبش کردید مرورگرتون رو باز کنید و به آدرس زیر برید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وسط اون صفحه چنین چیزی میبینید :

بعد از اینکه کاملا بارگزاری بشه یه چنین چیزی میبینید که با زدن دکمه Start و بعد از مدتی نتیجه رو خواهید دید :

چون در چندین مرحه تست رو انجام میده ممکنه ببینید که نوار هی جابه جا میشه و Status میره تا آخر دوباره شروع میشه بدونید که این جزو کارشه و خراب نشده....... و در هر 10 دقیقه فقط 2 بار میتونید از این تست استفاده کنید پس هی دکمه رو الکی نزنین.......
در مورد اینکه دوستان گقتن ISP و Ping رو نمینویسه باید بگم این چیزا چیزای اضافی هستن و به هیچ دردی نمیخورن... ISP رو که خودتون میدونید... Ping هم میتونید با Command ویندوز خیلی دقیق بفهمیدش (مخصوصا با پینگ google.com) پس دیگه چه نیازی به پینگ های اشتباهی (همیشه اشتباه) که سایتایی مثل SpeedTest میگن هست...؟؟؟ حتی بعضی از سرورای SpeedTest رو نمیشه ازشون پینگ گرفت و پینگتو مینویسه 1999ms... با خودشم مشکل داره...