تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 394 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ببین دوست منبذار چند تا چیز رو روشن کنم.(من آدم کم حوصله ای هستم برای همین توضیح کم میدم ولی با وجود حرف های منطقی و کامل وفنی دوستمون ناچار هستم کمی مو شکا فانه تر موضوع رو بگم).
    --ارزش گذاری کیفی با در نظر گرفتن قیمت هست بدون در نظر گرفتن قیمت نمیشه درباره ترزش جنس صحبت کرد.

--اون مطالبی که دوستمون تو لینک قبل درباره فن آوری های سونی بیان کردند از سایت های خود سونی ترجمه شده . که کمی توضیح تکمیلی لازم هست:
    1)اون فن آوری حذف نویز حذف نویز موزیک نیست بلکه حذف نویز محیط هست همون نویز کنسولینگ خودمون حالا چقدر خوب هست لینک زیر رو یه نگاه بنداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2)کسایی که با صنعت صدا آشنا هستند میدنند هر چه مدار ساده تر باشه ریسیدن به سیگنال با کیفیت راحت تر هست این اصل رو همه پلیر ها اجرا می کنند و آمپیلی فایر های هدفون یکی از دلایلی که کمی موجب افزایش کیفیت میشن به دلیل مدار ساده هست که بجز عواملی مثل طراحی مناسب وقطعات با کیفیت موجب خروجی صدای با کیفیت میشه(عوامل تخریبی کم و سازندا خوب) که این موضوع سونی رو تبدیل به حربه تبلیغاتی میکنه.
    --یکی از مزیت های کوون حجم صدای زیاد و حفظ کیفیت در حجم های بالا هست و یک عاما مهمتر درایو هدفون های امپدانس بالا بدون آمپیلی فایر تا امپدانس 70 اهم(تازهتو بازه 40-70 بهتر کار میکنه) که برای کاربر های حرفه ایی تر اون رو جذاب تر میکنه.
    --افکت های به کار رفته در کوون تنها افکت هایی هستند که در صنعت حرفه ایی صدا به کار گرفته میشوند که کار ترمیم فایل صدا و شبیه سازی رو بر عهده می گیرند. و هیچ برند از این مورد jeteffect و BBE+ بهره نمی بره.
    --یکی از مهمترین عوامل در کیفیت صدا اکولایزر با تنظیمات حرفه ای برای داشتن توانایی گوش دادن به سبک های مختلف و گرفتن خروجی بهتر از هدفون های سازگارتر توسط پلیر هست با کمک فیلتر های اکولایزر و وتنظیمات حرفه ایی دیگه به عامل دست پیدا خواهید کرد.
    --توجه به مقاله های خارجی تحت شرایطی مفید هست من با خیلی از این ها که مقاله می نویسند مراوده دارم و صحبت میکنم. یکی از این افراد فقط 85 پلیر موجود داره و حدود 35 هدفون همین الان داره استفاده میکنه (عموم این هایی که داره ایران هیچ وقت نیامدند)بیشتر هم داشته که از ebay یا amazoon خریده یا از دوستان اینترنتی قرض کرده بعد پس داده برای همین این نوع افرتد برای مصارف مختلف از پلیرها و هدفون های مختلف موجود که دارند استفاده می کنند ولی عموما ایرانی ها:
    1)دنبال یک پلیر و هدفون بیشتر نیستند.
    2)چون سطح کیفی وسایل (مخصوصا هدفون موجود تو بازار خیلی پایین تر هست و قیمت ها واقعا بیشتر) ملاک های انتخاب تغییر میکنه. منظورم این هست کسی که بنز سوار میشه اصلا درباره تویوتا حرف نمیزنه حالا تازه اصلا نمی دونه سایپا چی هست. پس مالاک دادن این مقاله ها بدون در نظر گرفتن همه عوامل تاثیر دهنده توسط فرد و شرایط بازار ایران فرد رو در خرید گیج خواهد کرد.
    نکته آخر همانطور که دوستمون عزیزمون گفتند هر پایر حالت صدای خاص خودش رو داره که برای سبک ها خاصی از آهنگ هاکناسب تر هست م مثال های زیاد به جایی هم گفتند.
    برای همین من بجز پلیر کوون که دارم یه سن سا هم برای سبک هایی کهکوون خوب جواب نمی ده تهیه کردم خیلی از افرادی که دنبال کیفیت برای همه سبک ها هستند از یک کوون و یک سن دیسک استفاده می کنند و جالب این جا هست که هزینه نهایی از یک سونی کمتر میشه.
    به لینک های زیر هم یه نگاه بنداز صدای S9 وJ3 خیلی به هم نزدیک هست و تقریبا همه پلیر های سری X سونی یکی هستند.
    کد:
    کد:
    کد:
    البته این موضوع رو در نظر بگیر که هدفون با کیفیت و مخصوصا مخصوصا سازگار حد اقل نصف کیفیت صدا رو بر عهده می گیره.

2. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی جایی رو می شناسه که این دو مدل Voice recorder سونی رو داشته باشه ؟
    Sony PX720
    Sony BX800
    نمایندگی های ایران رهجو که اکثراً نداشتن

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی جایی رو می شناسه که این دو مدل Voice recorder سونی رو داشته باشه ؟
    Sony PX720
    Sony BX800
    نمایندگی های ایران رهجو که اکثراً نداشتن
    دوست عزیز بر اساس قوانین تاپیک معرفی فروشگاه ممنوع هست(حالا خوب خودم همه این قوانین رو دارم هر روز نقض میکنم)
    شما تهران هستی؟
    Last edited by peaceful1; 03-09-2010 at 15:38.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دیدم اینجا بحث شده درباره سونی x من دارم خیلی عالیه من میفروشم هرکی خواست بگه نو نو هستش 16 گیگ هستش الان نوش 400 تومنه من ارزون میدم ( از اب گلالود ماهی میگیریم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز بر اساس قوانین تاپیک معرفی فروشگاه ممنوع هست(حالا خوب خودم همه این قوانین رو دارم هر روز نقض میکنم)
    شما تهران هستی؟
    شرمنده ...
    بله تهرانم ...
    البته من نمی خواستم نام مغازه رو بگین ... مثلاً همین که برفرض یکی بگه من تو پاساژ ایران یا رضا دیدمش
    کافی بود...

اما یه چیزی : این مدل BX800 خیلی ضایع است که ! USB نداره ! باید وصلش کنی به Line-in کامپیوتر و دوباره
    بشینی ضبطش کنی ... خیلی بده
    این مدل px720 هم پلاگ اند پلی نیست ... یعنی هر جا می خوای وصلش کنی باید درایورش رو هم نصب کنی!
    بابا بیخیال !!!
    همون بهتر که از چرخه تولید خارج شدن!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

شرمنده ...
    بله تهرانم ...
    البته من نمی خواستم نام مغازه رو بگین ... مثلاً همین که برفرض یکی بگه من تو پاساژ ایران یا رضا دیدمش
    کافی بود...

اما یه چیزی : این مدل BX800 خیلی ضایع است که ! USB نداره ! باید وصلش کنی به Line-in کامپیوتر و دوباره
    بشینی ضبطش کنی ... خیلی بده
    این مدل px720 هم پلاگ اند پلی نیست ... یعنی هر جا می خوای وصلش کنی باید درایورش رو هم نصب کنی!
    بابا بیخیال !!!
    همون بهتر که از چرخه تولید خارج شدن!
    شوخی کردم مشکلی نداره ولی خوب اگه خواستی خیلی قانون مند بشی میتونی بگی دوستان نام مقازه رو برام pm کنید.
    لینک زیر رو یه نگاه بکن بد نیست:
    کد:
    راستی سونی سنتر های سطح شهر رو دیدی اگه یه مدل محتمل تو بازار باشه یه دوری تو جمهوری بزنی حتما تو فروشگاه های سونی هست
    لیست همه فروشگاه های سونی رو برات pm کردم بیشین خونه با خیال راحت بهشون زنگ بزن تا به نتیجه برسی این راحتترین راه هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران
    Last edited by fabio montari; 04-09-2010 at 20:17.

9. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

11. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون amp هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم خیلی عالیه کلا از هرچی پلیرو هدفنو اینا بهتره

13. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض وقتی Apacer شافل میسازد!

خوب یه پلیر این چند روز دستم بود .فک کنم یه ریویو کوتا براش جالب باشه.
    پلیر apacer au120 الان تقریبا 2 سال و خورده ای از روز ریلیزش سن داره یعنی احتمالا پیدا کردنش تو بازار باید سخت باشه!

این پلیر به قیمت 25 هزار تومن خریداری شده.4 گیگابایت حجم داره.
    یک کیف و سیم اتصال usb و مانوئل دستگاه همراهش بوده.
    من هم با همین ذهنیت که نباید مفت بیرزه تستش کردم اما واقعا غافلگیر کننده بود!

هدفون دستگاه کاملا بی کیفیت بود.با هدفون گامی جی وی سی که روش گذاشته شده کیفیت صداش رو تست کردم.اکولایزرش قابل تغییر به Normal, Disco, POP, Classical, Bass, Jazz هست که کاملا کافی به نظر میرسه. که با هلد کردن vol+ اینها به ترتیب عوض میشه.با هلد کردن vol- نوع پلی لیست دستگاه تغییر میکنه.
    کیفیت صدای این پلیر مسلما با پلیرهای کوون و سونی قابل قیاس نیست اما کاملا کیفیت مناسبی رو در اختیارتون میذاره اون هم تنها با 25 هزار تومن.صدا رئ تا آخر بلند کردم(شما نکنین!)تا سه چهارم حجم صداش با i'm not afraid امینم کاملا واضح بود و اصلا اذیت نمیکرد.ازون به بالا رو میشه تقصیر هدفون معمولی انداخت!
    مدت زمان پخش مداوم آهنگ توسط اپیسر 3 ساعت و نیم اعلام شد که من با اهنگهای 128 و 192 و 320 موجود در پلیر تست کردم 3 ساعت و حدودا ده دقیقه.
    موقع پلی چراغ آبی دور پلیر چشمک میزنه که شاید مورد علاقه من نباشه اما چیز زننده ای نیست!برای سنین پایین هم یه جور رقص نوره!
    هر تغییری هم که ایجاد کنید به صورت قرمز در میاد برای چند لحظه.

در کل
    نکات مثبت:
    کیفیت ساخت عالی
    کیفیت صدای کاملا مناسب
    بسیار کوچک
    حجم بسیار بالا در این رده قیمت

نکات منفی
    عمر باتری کوتاه
    نبود نمایشگر

در کل این مدل رو برای سه گروه توصیه میکنم
    1.کسایی که پول برای اجناس بنجل بی نام و نشان میدن تا بعد از یک هفته رو دستشون بمونه.در همون یک هفته هم به اندازه کافی عذابشون میده.
    2.کسایی که الان low bodget هستن و میخوان تا خریدن یه پلیر حرفه ای بی نصیب نمونن
    3.به نظرم بهترین هدیه برای بچه هایی هست که حتما میخوان تجربه پلیر داشته باشن اما اونقد بزرگ نیستن که بتونن با پلیر های حرفه ای کار کنن(مورد استفاده ش برای ما این بود!)اگر هم بترکوننش هم هیچ صدمه ای به حسابتون نمیخوره.از صدای سالم هم استفاده میکنن.بعد از یه ماه هم میندازنش یه گوشه!

مشخصات:
    USB interface USB 2.0 Built-in Memory
    capacity 1GB/ 2GB/ 4GB
    Music file playback MP3: 8K bps - 320 bps, WMA: 64 bps - 384 bps
    EQ modes Normal, Disco, POP, Classical, Bass, Jazz
    Earphone output power 3.5 mm S/N ratio > 80 dB
    battery Battery life Maximum of 3 1/2 hours music playback time
    Certification CE, FCC, BSMI Dimensions/ Weight (L) 30mm x (w) 45mm x (H) 10.5mm / 12g
    Last edited by your_star; 06-09-2010 at 02:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •