ببین دوست منبذار چند تا چیز رو روشن کنم.(من آدم کم حوصله ای هستم برای همین توضیح کم میدم ولی با وجود حرف های منطقی و کامل وفنی دوستمون ناچار هستم کمی مو شکا فانه تر موضوع رو بگم).
--ارزش گذاری کیفی با در نظر گرفتن قیمت هست بدون در نظر گرفتن قیمت نمیشه درباره ترزش جنس صحبت کرد.
--اون مطالبی که دوستمون تو لینک قبل درباره فن آوری های سونی بیان کردند از سایت های خود سونی ترجمه شده . که کمی توضیح تکمیلی لازم هست:
1)اون فن آوری حذف نویز حذف نویز موزیک نیست بلکه حذف نویز محیط هست همون نویز کنسولینگ خودمون حالا چقدر خوب هست لینک زیر رو یه نگاه بنداز:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2)کسایی که با صنعت صدا آشنا هستند میدنند هر چه مدار ساده تر باشه ریسیدن به سیگنال با کیفیت راحت تر هست این اصل رو همه پلیر ها اجرا می کنند و آمپیلی فایر های هدفون یکی از دلایلی که کمی موجب افزایش کیفیت میشن به دلیل مدار ساده هست که بجز عواملی مثل طراحی مناسب وقطعات با کیفیت موجب خروجی صدای با کیفیت میشه(عوامل تخریبی کم و سازندا خوب) که این موضوع سونی رو تبدیل به حربه تبلیغاتی میکنه.
--یکی از مزیت های کوون حجم صدای زیاد و حفظ کیفیت در حجم های بالا هست و یک عاما مهمتر درایو هدفون های امپدانس بالا بدون آمپیلی فایر تا امپدانس 70 اهم(تازهتو بازه 40-70 بهتر کار میکنه) که برای کاربر های حرفه ایی تر اون رو جذاب تر میکنه.
--افکت های به کار رفته در کوون تنها افکت هایی هستند که در صنعت حرفه ایی صدا به کار گرفته میشوند که کار ترمیم فایل صدا و شبیه سازی رو بر عهده می گیرند. و هیچ برند از این مورد jeteffect و BBE+ بهره نمی بره.
--یکی از مهمترین عوامل در کیفیت صدا اکولایزر با تنظیمات حرفه ای برای داشتن توانایی گوش دادن به سبک های مختلف و گرفتن خروجی بهتر از هدفون های سازگارتر توسط پلیر هست با کمک فیلتر های اکولایزر و وتنظیمات حرفه ایی دیگه به عامل دست پیدا خواهید کرد.
--توجه به مقاله های خارجی تحت شرایطی مفید هست من با خیلی از این ها که مقاله می نویسند مراوده دارم و صحبت میکنم. یکی از این افراد فقط 85 پلیر موجود داره و حدود 35 هدفون همین الان داره استفاده میکنه (عموم این هایی که داره ایران هیچ وقت نیامدند)بیشتر هم داشته که از ebay یا amazoon خریده یا از دوستان اینترنتی قرض کرده بعد پس داده برای همین این نوع افرتد برای مصارف مختلف از پلیرها و هدفون های مختلف موجود که دارند استفاده می کنند ولی عموما ایرانی ها:
1)دنبال یک پلیر و هدفون بیشتر نیستند.
2)چون سطح کیفی وسایل (مخصوصا هدفون موجود تو بازار خیلی پایین تر هست و قیمت ها واقعا بیشتر) ملاک های انتخاب تغییر میکنه. منظورم این هست کسی که بنز سوار میشه اصلا درباره تویوتا حرف نمیزنه حالا تازه اصلا نمی دونه سایپا چی هست. پس مالاک دادن این مقاله ها بدون در نظر گرفتن همه عوامل تاثیر دهنده توسط فرد و شرایط بازار ایران فرد رو در خرید گیج خواهد کرد.
نکته آخر همانطور که دوستمون عزیزمون گفتند هر پایر حالت صدای خاص خودش رو داره که برای سبک ها خاصی از آهنگ هاکناسب تر هست م مثال های زیاد به جایی هم گفتند.
برای همین من بجز پلیر کوون که دارم یه سن سا هم برای سبک هایی کهکوون خوب جواب نمی ده تهیه کردم خیلی از افرادی که دنبال کیفیت برای همه سبک ها هستند از یک کوون و یک سن دیسک استفاده می کنند و جالب این جا هست که هزینه نهایی از یک سونی کمتر میشه.
به لینک های زیر هم یه نگاه بنداز صدای S9 وJ3 خیلی به هم نزدیک هست و تقریبا همه پلیر های سری X سونی یکی هستند.
کد:
کد:
کد:
البته این موضوع رو در نظر بگیر که هدفون با کیفیت و مخصوصا مخصوصا سازگار حد اقل نصف کیفیت صدا رو بر عهده می گیره.