مودم TP Link برای شروع کار بهترین مودم چون هم برای اینترنت خانگی نیاز به config نداره و هم من تا حالا
به هر کی دادم این مودمو راضی بوده
مودم TP Link برای شروع کار بهترین مودم چون هم برای اینترنت خانگی نیاز به config نداره و هم من تا حالا
به هر کی دادم این مودمو راضی بوده
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم حتما تو همین تاپیک یه چرخی بزنی. چون خیلی چیزا دستت میآد.( فقط باید واسه خودت یکم وقت بذاری !!!!
)
ِDial-up یا ADSL ؟ اینجور که معلومه واسه Dial-up میخوای!! همچنین معلومه مودم هم داری (چون الان تو net ای) پس یه روتور ( یه جور تقسیم کننده ) D-link یا asus بگیر و وصل کن به سیستمت که مودم روشه. بعد میتونی مابقی سیستم هاتو ( حتی لپ تاپ رو) به خروجی های روتور وصل کنی تا اینترنت رو واست تقسیم کنه. ( فکر کنم روتور از 30 تومن به بالا باشه ، بازم بپرس؟!) البته باید همه سیستم ها و لپ تاپت دارای کارت شبکه باشن ( اگه سیستم هات جدیدن باید onlorad داشته باشن) و اگه ندارن باید واسشون بخری ( هر کدوم 8 الی 10 تومن).
واسه وایرلس هم میتونی بجای روتور یه access point بگیری که همون کار روتور رو تو فضا واست انجام میده. ولی خرجت میره بالاتر چون باید علاوه بر روتور ( بالای 50 تومن) واسه مابقی سیستم هات یه کارت شبکه وایرلس بگیری که هر کدوم حدود 25 تومنه.
واسه ADSL یک سری مودم external هست که خودش هم روتوره T مثل asus-am602g ولی نمیدونم آیا واسه Dial-up هم داریم یا نه؟؟
مودم adsl می خوام.تو خونه تعداد کامپیوترها زیاده!تازه می خوام مهمون هم که میاد راحت باشهیعنی با لپ تاپ بشه وصل شد.(البته منظورم لپ تاپ شرکته که پیش منه)
کامپیوترم هم قدیمیه ولی دارم یدونه جدید جدید می خرم که مطمئنا کارت شبکه داره.
نمی خوام مجبور بشم کامپیوتر خودم رو به عنوان سرور روشن بذارم هرچند که به دلیل حجم بالای دانلودهام مطمئنا همیشه روشن خواهد بود.می خوام کامپیوترها مستقل باشن.
توی یکی از پست ها خوندم یه مودمی هست که می شه بهش یه حافظه جانبی مثل فلش یا هارد اکسترنال وصل کرد و کارهای دانلود انجام می شه بدون انکه کامپیوتر بیچاره دائما روشن باشه.همچین مودمی هست؟
اگه می شه مدل این مودمها رو بهم بگید.اینکه چه تفاوتی باهم دارن.حدود قیمتشون رو هم اگه دارید بگید.چون حسابی تو خرج افتادم و دیگه زیاد تو جیبم نمونده.
اگه کلا مودم Wireless بخوام چه جوری میشه؟
حقیقتش اطلاعات زیادی ندارم در این مورد.
مرسی![]()
سلام
عرضم به حضورتون که من خودم هم از هفته پیش که قصد خرید مودم wireless رو داشتم وارد این تاپیک شدم تا دیروز که بالاخره خریدم. حتما پست های سایر دوستان رو بخون. پیشنهاد میکنم اول از پست 1761 که اولین سوال من از دوستان بود به این ور رو یه نگاه بنداز. خبلی چیزا میآد دستت. اگه سوالی موند درخدمتیم
جون شما 15 دقیقه هم نمیشه!
چند نکته:
1- اگه میخوای دائم دنبال سوکت تلفن و کابل LAN و دیگر مصیبت ها نباشی ( مخصوصا موقعی که مهموناتون میان ) پیشنهاد حقیر اینه که حتما wireless بگیر. چون اونجوری حتی میتونی با موبایل هایی که wireless دارن هم وارد شبکه و اینترنت شی!
2- اون موضوعی هم که در باره فلش و خاموش بودن سیستم موقع دانلود گفتی احتمالا همون پاسخ 1811 خودمه که نوشته بودم.
موفق باشی . . .
Last edited by a6l3i; 02-01-2009 at 04:09.
سلام
شما گفتید که این میتونه چند تا لینک رو واسیه دانلود توسط نرم افزار بدی به مودم خودش حتی اگه کامپیوتر خاموش باشه بزنه تو فلش حالا این سوال ایا مثلا وقتی لینک راپید شر داری و هم اکانت رپید داری این سیستم مشکلی نداره یعنی امکان resume داره اگه مثلا یه لحظه اینترنت قطع بشه بقیشو ادامه میده ؟؟؟؟؟؟ چون کوکی اکانت رپید تو خو هارد ذخیره میشه و کامپیوتر خاموش بشه نمیتونه اکانت رو بشناسه یکم تنظیم زمان برای دانلود داره که بتونه تنظیم بشه که بشه شبانه از فلان ساعت تا فلان ساعت فقط دانلود کنه؟؟؟
Last edited by amirlovely; 01-01-2009 at 21:55.
به جای 15 دقیقه 1 ساعت پستها رو خوندم و نتیجه زیادی نگرفتم.3 تا مودم تو ذهنم موند.
Asus am 602 g
Asus am 604 g
Asus wl 600 g
حالا فرق اینها تو چیه و قیمتشون چنده و اینکه اگر خودم بخرم آیا شرکتی که اینترنت رو ازش می گیرم مشکل پیدا نمی کنه؟(احتمال 90% داتک خواهد بود)
کدومشون شبکه دارن؟
کدومشون بی سیم wireless هست؟
(اگه موبایلمم به اینترنت وصل بشه که بسیار خوشحال می شم)
نصب کردن یه مودم چقدر سخته؟لازمه بگم از شرکت بیان یا خودم هم می تونم نصبش کنم.البته اینو بگم که زیاد از کامپیوتر سر در نمیارم ولی معمولا بعد از 100 بار خرابکاری خودم کارم رو انجام می دم.
یه سوال دیگه.اگه اصلا از بین این 3 تا نخرم چی؟چیز دیگه ای هست که مشخصاتی که من می خوام رو داشته باشه؟
راستی یه سوال دیگه.شاید یکم مسخره باشه.ولی اگه یه مودم دائما استفاده بشه، جوش نمیاره؟داغ نمی کنه؟نمی سوزه؟از اینجور بلاها سرش نمیاد؟
(آخه من کامپیوترم فقط 1 روز در هفته خاموش می شه و 5سالهکه دووم آورده و امیدوارم این سیستم جدیده هم که می خوام بخرم همونطور دووم بیاره، تازه الان اینترنت زیاد نمیام
!!!) من 24 ساعت ، 7 روز هفته می خوام استفاده کنم.
602 , 604 معمولین.جفتشون هم خوبن و شرکتا باهاشون مشکلی ندارن.
ولی اگه فقط واسه خودت میخای 602 هم کارت رو راه میندازه.ارزونتر هم هست.
سومی وایرلسه.
داغیش هم مشکلی نداره.من کل هفته اصلا خاموشش نمیکنم! طبیعیه .
سلام امیر جان:
راستش این هارد اکسترنال رو بصورت FTP Server میشناسه و بعد از تعریف پورت usb با زدن .ftp//:192.168.1.1:xxxx_ اطلاعات فلش تو اکسپلورر لیست میشن. رو جعبش نوشته:
Download files even when you`re not home! just log onto thw Wl-600g and start downloading files to the external hard disk.
ولی از این قابلیت تو manual چیزی نگفته. تو فروم های زیادی سرچ زدم حتی کل تاپیک wl-600g خود asus رو هم شخم زدم
ولی همه همین سوال رو مطرح کردن وپاسخی نیست
. فعلا یه ایمیل به واحد support خود asus زدم. خبری شد ، میرسم خدمتون
-----------------------------------------------------------------------
سلام مجدد ؛
اولا شرمنده که تو پست های قبلی (با توجه به Avatar قبلی تون) یه کمی خودمونی نوشته بودم . آخه این روزا بیشتر تو فروم با آقایون سروکار داشتم :43:
من فکر می کردم اگه پست هارو بخونین تا 90 درصد تصمیمتون رو گرفتین.باز خوبه همین سه تا نظرتون رو جلب کرد.
اگه بخوام نتیجه اون پاسخ هایی که خوندین رو یه جا جمع بندی کنم :
1- از نظر قیمت :
WL600g تا دیروز 160.000 تومن
AM604g تا دیروز 105.000 نومن
AM602 تا هفته پیش 45 تا 50 تومن.
2- از نظر راحتی برای تنظیم : درحال حاضر تنها برندی که تمام ISP ها تائیدش کردن ASUS هستش. معمولا هم تمام ISP ها راغب هستن که از خودشون مودم رو بخرید که اصلا لزومی نداره . همیشه ISP ها موقع بست قرارداد ADSL یه هزینه راه اندازی ( 10 الی 15 تومن ناقابل) رو میگیرن که بیآن خط رو وصل کنن. که چه بآن چه نیآن حساب میکنن.
3- تفاوتشون :
AM602 در واقع یه مودم ADSL + روتور هست . که دارای چهار خروجی LAN برای ایجاد شبکه و تقسیم اینترنت بین آنهاست. برای این کار حتما باید بین سیستم ها کابل کشی بشه. پس اگه سیستم ها از هم دور هستن ، دور این دسته مودم ها رو کلا خط بکشید
AM604 : هم یه مودم adsl و یه روتور هست . با این تفاوت که کار شبکه کردن و تقسیم اینترنت رو بصورت wireless انجام میده. که علاوه بر این 4 تا خروجی lan هم داره که میتونه به چهار سیستم با کابل وصل شه. یعنی عملا همون AM602 هستش که بهش یه wireless هم اضافه کردن.
WL-600g : دقیقا مثل AM604 عمل میکنه ( یعنیWireless و دارای 4 پورت Lan) . علاوه بر اینها دارای دوتا پورت USB هست که اگه بهشون یه فلش مموری وصل کنید اطلاعات داخل اون در شبکه در اختیار سیستم های دیگه قرار میگیره و اگر هم بهش یه پرینتر وصل کنید میتونید از هریک از سیستم هاتون بصورت wireless دستور پرینت رو صادر کنید. البته بردش هم خیلی بیشتر از am604 هستش.
من خودن 4شنبه wl-600g خریدم ، روی جعبش این قابلیت رو هم نوشته که : مودم میتونه بدون نیاز به کامپیوتر اطلاعات رو روی فلشی که بهش متصل هستش دانلود کنه. که برای روشن نذاشتن سیستم از شب تا صبح فوق العادست. البته من خودم هنوز نتونستم این قابلیت رو بکار بگیرم.
همین الان هم با 4 تا سیستم همزمان دارسم ازش استفاده میکنیم ( 2 تا لپ تاپ ، 1 PC و یه موبایل !) .
4- در مورد جوش آوردن هم : خیالتون تخت، به پیکان ایران خودرو نمیرسه. ولی هرچند وقت یه بار بهش رخصت تنفس بدین بد نیست
5- واسه اتصال با موبال هم : اگه am604 یا wl600 رو انتخاب کنید و موبایلتون قابلیت ( Wireless LAN (WiFi رو داشته باشه ، مشکلی نخواهید داشت.
با اجازتون برم انگشتامو بزارم تو آب گرم !!
موفق باشید.
Last edited by a6l3i; 02-01-2009 at 06:06.
یعنی فکر کردید من پسرم؟
اشکال نداره.حرف بدی که نزده بودید.فقط کمکم کردید.
من یکم دیگه منتظر می مونم که تکلیف این قضیه مودم شما روشن بشه که آیا در عمل می شه کامپیوتر رو خاموش کرد یا نه(بیشتر منظورم اینه که آخر ماه بشه حقوقم رو بگیرمکه با خیال راحت مثل مودم شما رو بخرم.الان خرید کنم ممکنه اون 602 رو بگیرم)
کارمندی هم واسه خودش عالمی داره.مخصوصا اگه حقوق خوبی هم بگیری ( تومن700واسه خرید مودم و ... بسه.نه؟)
مرسی از کمک
وقتی خریدم واسه نصبش بازم مزاحم می شم.![]()
با این توضیحات کم کمی گیج شدم
آخه میخواستم برم مودم dlink 2520u بگیرم.
همون جور که گفتم من یه مودم ساده و خوب فقط برای کاربر خونگی میخوام.
موندم الان ایسوز بگیرم یا dlink ?
ممنون میشم اگه کمک کنین.
چون فردا میان برای وصل adsl و فردا حتما باید مودم رو خریده باشم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)