اره منم از اصطلاحاتش خوشم نمیاد .
به هر حال . awakening رو خیلی خوب گیر نمیاد واسه دانلود . من یه لینک چند وقت پیش دانلود کردم ولی یادم نمیاد چی بود ولی از سایت p30day.com بود . یه سرچ بزنی پیدا میشه . من که مردم تا این لینک رو پیدا کردم .
اره منم از اصطلاحاتش خوشم نمیاد .
به هر حال . awakening رو خیلی خوب گیر نمیاد واسه دانلود . من یه لینک چند وقت پیش دانلود کردم ولی یادم نمیاد چی بود ولی از سایت p30day.com بود . یه سرچ بزنی پیدا میشه . من که مردم تا این لینک رو پیدا کردم .
Last edited by Gregar; 03-10-2010 at 16:14.
دوستان می شه یه لیست کامل از DLC های این بازی رو به من بدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این ها رو توی تورنت پیدا کردم و گرفتم
حالا می خواستم ببینم اگه DLC های دیگه ای هم هست معرفی کنید تا من بگیرم
![]()
اینایی که نوشتی فقط همون 3 تای اولی به صورت یه داستان اضافه است و بقیه همه ایتمه . به نظر من فقط همون 3 تا رو بگیر بهتره . بقیه اش بازی رو خنک میکنه .
اونایی که یه داستان به بازی اضافه میکنن یه چندتا هم از قول A.M.H میگم
Return to Ostagr, Warden's Keep و Stone Prisoner تو جریان خود بازی صورت میگیره
Leliana's Song (که از نظر نه تنها من بلکه کل دنیا بهترین DLC جدا از خود بازی بود) گذشتهی للیانا با مارژولین و اینکه چی شد اهل خدا و پیغمبر شد (اصلا اهل این چیزا نیبوده!)
Darkspawn Chronicles همون جنگ آخر تو دنریم ولی ایندفعه دارک اسپون رو کنترل میکنی و مثلا شخصیت تو تو جریان عضو گری واردن شدن مرده و حالا آلیستر همه کارس که باید Archdemon رو نجات بدی (بد نیست ولی اصلا دیالوگ نداره! همش بکش بکش!)
Golems of Amgarrak توش واردن رو کنترل میکنی و میخوای به یکی از خاندانای Dwarf کمک کنی
With Hunt رو ختما باید قبل DA2 بازی کنی خودت پس توضیح نمیدم.... خودت بازی کن
اگه بخوای به ترتیب بازی کنی اینجوریه (اونا که به داستان اصلی مربوطن)
Lel Song>Origins>Awakening>Golems>Witch Hunt
سلام
ما این بازی رو در 4 dvd گرفتیم ولی هیچی ازش نمی فهمم با ovginal بازی رو شروع کردم یه کاراکتر رو ساختم ولی بازی به این جزابی نیست که می گن
راستی تو قسمت اکشن فقط باید راست کلبک کنی رو دشمن دیگه بقیه کاراش رو خودش انجام میده درسته ؟
آخه حال نمیده خودش بزنه خوبیش اینه که مثل شمیشر جنگها خودمون حرکت ها رو انجام بدیم؟ این روش درگریشه فقط ؟
3 بار بازی رو تموم کردم ! بی نظیر ! حالا فعلا بیخیال نقد
تو این 3 بار ، جدا نفهمیدم ایم Return to Ostagr, Warden's Keep و Stone Prisoner کجای بازی اتفاق میوفتهمیشه یه راهنمایی بفرمایید ؟
![]()
من بلاخره با هر دردسری بود سی دی این بازی گیرم اومد !!!
رو جلدش نوشته Dragon Age Origins Awakening
3 تا DVD بود و حجم بعد نصب هم 18 گیگ و 500 مگابایت
برای بار اول که اجرا کردم اون سکرین اول بازی که اژدها میاد می چرخه و ارم EA و Bio رو می زنه فقط نوشت Origins
توی بازی هم Origins هست
می خواستم بدونم نسخه awakening بعد از اینکه Origins رو تموم کردم شروع می شه ؟ اصلاً نصب شده این Awakening
توی بعضی از سایت ها نوشته می شه awakening رو جدا بازی کرد اما چرا من نمی تونم ؟
یکی به ما بگه
ماله منم همینجور بود
تو Other Campaigns برید . اونجا مستقیمآ قابل بازی هست
New Game هم که بزنید میتونید انتخاب کنید Origins رو برید یا Awakening![]()
Last edited by a.salireza; 07-10-2010 at 19:21.
Other Campaigns برای من غیر فعال هستش
روی New Game هم که می زنم شخصیت سازی و تعیین کلاس هست و بعدش مستقیم خودش می ره توی بازی بدون هیچ حق انتخابی !!!
بعد هم که فیلم اولشه و ...
عجیبهماله منم باره اول این شکلی شد . Uninstall کردم . باز دوباره نصبش کردم . درست شد ! دیگه نمیدونم ... شرمنده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)