حل شده مشکل
ولی برای گوشی های جدید منتظر بمونید
Omnia HD خداست
همه جلوش باید زانو بزنن
حل شده مشکل
ولی برای گوشی های جدید منتظر بمونید
Omnia HD خداست
همه جلوش باید زانو بزنن
سلام می خواستم ببینم gps گوشی رو چه جوری فعال کنم؟
یه نرم افزار رو گوشی نصب کن
مثل Garmin یا SmartCom اینا رو نصب کن بعد مپ شهرتو بریز و برای اولین بار برو توی یه محیط باز مثل حیاط خونه
بعد وصل میشه
یه نرم افزار هست به اسم نقشه مکان یاب اونم بد نیست (البته یه چیزی تو مایه های اسمارت کام هست فقط فارسیشه)
فکر 8910 نکنین براورد قیمت توسط ماکروتل:10000000 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!33003ali
سلام به همه دوستان
فکر نمیکنم گوشی هیچکدوتون به اندازه من مشکل داشته باشه که بدون هیچ کاری 8 ساعته شارژ خالی میکنه.و نهایت نا امیدی رو برام فراهم کرده بود تمام راه های موجود در تمام سایت ها رو هم امتحان کردم نشد که نشد.اما خدا خیرش بده تو یه سایت خارجی راهشو یافتم که بعد از این راه کار از ساعت 11 شب تا ساعت 12 شب فرداش با مکالمه و اسمس و موزیک هنوز 3 خط شارژ دارم.
اصل قضیه اینه که اصلا از رم خارجی استفاده نکنید و ورژن 4 رو اپدیت کنید ( موثره) و یه مستر ریست .نرم افزار گارمین قاتل شارژ اصلا شک نکنید هیولاست.screen capture حتما بسته شه با power saving و تمام تنظیمات گوشی تمامش دستی باشه تا اتوماتیک کاری نکنه.
در نهایت این گوشی خود خود خداستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتت.بعد از 4 تا نوکیا 3 تا سامسونگ و 2 تا ال جی 2 تا موتورولا واین یعنی دیگه گوشی بازی بسه.8910 و امنیا اچ دی اخرشه اما هر چی باشه اونا تاچ هستنو راحتی 8510 رو ندارن
یا علی
8910 ارزون میشه ولی فک نکنم به کمتر از 600-700 برسه
سلام من یکی از قسمتهای جومونگ رو ریختم روی گوشی خوند ولی زیر نویس نداشت(یعنی نشون نمی داد) شما نمی دونید باید چی کار کنم؟
من خودم تا حالا زیر نویس دار ندیدم روی گوشی ولی Divx Player نصب کن فک کنم نشون بده
من خودم با زیرنویس نصب نکرم اما یکی از دوسان روی 8300 فیلم با زیرنویس فارسی ریخته بود که عالی هم نشون میداد. فکر کنم ریختن دو تا فایل با هم و یکسان کردن اسم فایل زیرنویس با فایل فیلم کافی باشه...
سی پی یو i8510 تا 450 مگاهرتز بدون کوچکترین مشکلی جواب میده یعنی اگه بزاریدش رو 450 انگار اصلاً اور کلاک نشده
اگه این کارو بکنید سرعت بالا اومدنش خیلی بیشتر میشه در کل سرعتش خیلی زیاد میشه
حالا روش اور کلاکینگ:
با xplore برید به اینجا:
c:\ private \10202be9\20001079.txt
بعد ادیتو بزنید این صفحه باز میشه :
بعد تو اون قسمت مشخص شده فرکانس مورد نظرو وارد کنید که به نظرم 450 مناسبه
بعد از سرعت فوق العاده گوشی لذت ببرید
اگه هم میخاید مصرف باتریو کم کنید بزاریدش رو 264 مثل n96
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)