مشکل شما حل شد؟
مشکل شما حل شد؟
ثبت نام با موفقیت انجام شد !
یه کدی می داد ما هم تایید کردیم رفت پی کارش !
ریلکس تر از خودم تا حالا ندیدم ! البته آرامش قبل از طوفان بود !![]()
از همه دوستان به خصوص separate و sajad عزیز هم یه دنیا ممنون !![]()
[quote=separate;3301273]منظورتون ثبت نام آزمون كارداني پيوسته نیمسال دوم 87 هست دیگه؟؟ این دیگه ربطی به کنکور 88 نداره..اینجا مطرح نکنید لطفا
نه منظورم سال 88 بود چي كار به 87 داره!!!!!!!!!!!!!!.فكر كردم اومده ولي اشتباه كردم![]()
چگونه با انگیزه شویم؟چگونه با علاقه درس بخوانیم؟رتبه های برتر کنکور چگونه درس خواندند؟
nlp
در سال های قبل از کنکور کتاب های روانشناسی زیادی خوانده بودم که واقعا به کارم اومدند.
دوستان شما دقیقا همان اندیشه تان هستید.آنچه شما الان هستید حاصل اندیشه های ذهن شما در سالها و ماه های قبل هست.شاید کمی تعجب آور باشد ولی دقیقا به هر آنچه روی آن فکر میکنید و متمرکز می شوید همان اتفاق می افتد.اگر درباره بیماری فکر کنید بیمار می شوید،اگر به شکست فکر کنید شکست می خورید،اگر به این که چرا کار نیست فکر کنید هیچ موقع کار دلخواه خود را پیدا نمی کنید!!! وبلعکس اگر به فراوانی وثروت فکر کنید به آن می رسید اگر به آرمش بیاندیشید آن را حس می کنید.
شما اگر در دنیای درون و ذهن خودتون نتونید به موفقیت برسید و آن را تجربه کنید چگونه می خواهید در دنیای واقعی به موفقیت برسید؟؟؟
به هر آنچه می خواهید برسید به آن فکر کنید و از همه مهم تر آن را در ذهن خودتون به بهترین شکل تجسم کنید.اگر می خواهید در کنکور موفق شوید بارها و بارها آن را در ذهن خودتون با تمام وجود در آغوش بکشید.
کافی است چند دقیقه قبل از خواب و چند دقیقه بعد بیدار شدن (قبل از اینکه از جای خود بلند شوید) از تکنیک تجسم خلاق استفاده کنید(در این زمان ها ذهن به یک حالت آرامش خاصی میرسد که تجسم خلاق بیشترین تاثیر را خواهد داشت):
در ذهن خود به صورت تمام رنگی با یک صدای دلنشین و در یک هوای دوست داشتنی تصور کنید که دارید درس می خوانید .فضای اتاقتون را به بهترین و زیبا ترین حالت تصور کنید.ببینید که به آسانی درس را می فهمید.از آن لذت می برید.به آسانی تست می زنید.تا آنجای که می توانید تصاویر را بسط بدهید زیبا و دلنشین کنید.از تمام حواس پنج گانه خود کمک بگیرید، مثلا حتی بوی خوبی را در ذهن خودتون تجسم کنید.ببینید که شب کنکور آرامش دارید.ببینید که سرجلسه کنکور با چه لذتی به سوالات پاسخ می دهید ببینید که چه آرامش عجیبی درونتو حکم فرماست. هنگامی که وقت آزمون تمام می شود با خوشحالی و خنده برگه کنکور را بالای سرتون می برید.ببینید به خانوادتون با چه افتخاری بعد از جلسه می گویید که آزمون فوق العاده راحتی دادید.
چند نکته:
۱)ممکنه ذهنتون در ابتدا با این تصاویر مقاومت کنه.این کامالا عادی هست.در اینجا از نقش خدا استفاده کنید.با خود بگوید با حمایت خدا این اتفاقات می افتد.اگر ذهنتون مقاومت کرد به تدریج و در طول زمان این تصاویر را کامل کنید.
۲)هرگز و هرگز به رتبه خود فکر نکنید.این فکر تنش زاست.مثلا نبینید که رتبه زیر ۱۰۰ آورده اید.به جای آن ببینید که در دانشگاه دلخواهتون ودر رشته دلخواهتون مشغول تحصیل هستید.همیشه به رشته و دانشگاهتون فکر کنید نه رتبه ایی که باید بیاورید.
۳)با خدا رفیق شوید(اگر تا حالا نبوده اید!):با خدای خودتون حرف بزنید.ازش کمک بخواهید.ازش بخواهیدکه کمکتون کنه بتونید با عث افتخار خانوادتون باشید.ازش بخواهید هر چه که به صلاح شما هست براتون اتفاق بیافته.هنگام خستگی ازش نیرو بخواهید.حتما دقایقی از روز را با خدای خود خلوت کنید.خلاصه با خدای خودتون حال!!!!!!!!!!!کنید.
۴)از جملات تاکیدی استفاده کنید.مثلا من خودم همش به خودم می گفتم با یاری خداوند در کنکور موفق می شوم.در تصاویر و جملات تاکیدی هرگز نقش و یاد خدا را از یاد نبرید.
۵)یادتون باشه هر کس مشکلی داره و دم بدونه مشکل توی این دنیا پیدا نمی شه.این را مد نظرتون داشته باشید که هیچ مشکلی نیست که اراده و خواست خدا نتونه با اون مقابله کنه.
موفق باشید
Last edited by majid.khaledi; 25-12-2008 at 14:40.
مورد زیر میتونه مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا سوال های مربوط به کتب درسی رو تاپیک مخصوصش مطرح کنید نه اینجا...این شد 2 بار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هندسه پايه : مبتكران
تحليلي و گسسته : رمزينه
اين نظر منه![]()
سلام
بله شما درست می فرمایید. من اشتباه کردم....
سلام
دوست عزیز آقا مجید درست می گه..
عجوزین باید مرفوع باشه پس عجوزان درسته ..
خدا بد نده سهیل...
باورت می شه الان 4 سالی می شه که هنوز سرما نخوردم!!!!! نم دونم چرا سرما نمی خورم!! خیلی هم مواظب خودم نیستم که بگی حتما از خودت خیلی مراقبت می کنی...
به هر حال امیدوارم هر چه زودتر حالت خوب بشه... این آزمون رو که دادی یه برنامه ریزی خوب بکن و شروع کن که آزمون بعد سه هفته دیگه هستش و فرصت خوبی داریم تو این سه هفته برای بستن دروس نیم سال آول و خواهشا این سه هفته رو به خودت فشار بیار.....
موفق باشی
من از اول سال دارم میخونم واسه جمع بندی قلم چی دیماه و هفته جدید ثبت نام میکنم....
به امید موفقیت همگی.
lomon شما درسهای پیش 2 را تموم کردی یا داری با طبق قلم چی پیش میری؟
Last edited by farhad_realmadrid; 25-12-2008 at 21:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)