1-اينها رو بايد چكارش كني؟
2- من كرك كردم اما نمي تونم اپديت كنم(بدون چيز پي ان) با اين ميشه؟
3-اگه خود برنامه رو اپديت كني باز اينها كار ميكنه؟
1-اينها رو بايد چكارش كني؟
2- من كرك كردم اما نمي تونم اپديت كنم(بدون چيز پي ان) با اين ميشه؟
3-اگه خود برنامه رو اپديت كني باز اينها كار ميكنه؟
فکر کنم آواست ایران رو تحریم کرده
سلام
من با استفاده از كليد از اواست استفاده مي كنم و انو رجستر كردم
شكل زير
اما اواست هر بار به هم يك صفحه مزاحم بزرگ باز مي كنه و ميگه كه شما از كليد نا معتبر استفاده كرديد
شكل زير
خواهشن راهنمايي كنيد
خب لایسنس شما غیرقانونی است و توسط آوست شناسایی شده
بهترین کار استفاده از آوست رایگان که از نظر قدرت فرقی با ورژن پولی نداره است و تنها فرقشون در فایروال است که می تونید از یک فایروال رایگان مثل کمودو که چندین برابر قوی تر از فایروال آوست هست استفاده کنید
غیر از این راهی برای باطل شدن لایسنس وجود نداره
خوب
من فرضا" يك كليد جديد پيدا كردم از كجا بدونم كه باز اون كليد از ديد اواست قانوني است يا نه؟
کلیدی قانونی هست که از آوست خریداری کنید بقیه کلیدهایی که از اینترنت به دست میارید از دید آوست غیرقانونی است و بلاک میشه حالا 10 روز 20 روز یا بیشتر یا کمتر ممکنه طول بکشه
اين اواست مثل نود يه يوزرنيم وپسورد نداره بهش بدي بعد راحت اپديت بشه واين همه دردسر نكشيم؟
من ازوقتي نصب كردم هنوز نتونستم اپديت كنم باوجد اينكه كركش كردم
دوست عزیز میشه بگی چجوری کرک کردی من با ZeNiX کرک میکنم و مشکلی هم ندارم.
فقط چون ip های ایران تحریمه باید با چیز پی ان آپدیت کنی
فقط یه راهنمایی اگه میخواهی از آواست استفاده کنی وین 8 رو نصب نکن چون فایر وال آواست با چیز پی ان در وین 8 مشکل داره و بلاکش میکنه. در نتیجه آپدیت نمیشه هنوز هم دوستان راه حلی برای این مشکل پیدا نکردند.
![]()
دوست عزیز دو تا کرک برای فعال کردن آواست به نام های ZeNiX و avastlic installer gold وجود داره که میتونید اونها رو دانلود کنید.
من zenix استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم.
فقط یه راهنمایی اگه میخواهی از آواست استفاده کنی وین 8 رو نصب نکن چون فایر وال آواست با چیز پی ان در وین 8 مشکل داره و بلاکش میکنه. در نتیجه آپدیت نمیشه هنوز هم دوستان راه حلی برای این مشکل پیدا نکردند.![]()
وقتی محصول رایگان آوست از نظر قدرت فرقی با نسخه پولی نداره چرا کرک کنید ؟؟؟
اصلا آنتی ویروس خودتون رو کرک نکنید به خصوص آوستی که محصول رایگان داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)