دوستان من از سايت faclip كليپ ميگيرم ميريزم داخلش جي 900 با اونكه كليپ ها 3GP هستن ولي خطا ميده فايل صوتي wma رو ميريزم تو گوشي مزاحم تلفني هستش تو كامپيوتر گوش ميدم داخل گوشي ميره اجراش ميكنم موزيك ميشه قاطي پاتي. كسي اطلاعاتي داره تمتحان كرده؟؟؟
دوستان من از سايت faclip كليپ ميگيرم ميريزم داخلش جي 900 با اونكه كليپ ها 3GP هستن ولي خطا ميده فايل صوتي wma رو ميريزم تو گوشي مزاحم تلفني هستش تو كامپيوتر گوش ميدم داخل گوشي ميره اجراش ميكنم موزيك ميشه قاطي پاتي. كسي اطلاعاتي داره تمتحان كرده؟؟؟
رو گوشی های دیگه هم امتحان کن اگه همین مشکلو داشت ماله کلیپه ، ولی اگه نداشت شاید کلیپا رو کلا تو جی 900 نمیخونه .![]()
برو تو ستینگو بگرد ببین فارسی نداره ، اگه نداشت با قلم یه حرف فارسی بنویس ، اگه بازم نشد ، روش فونت فارسی بریز .
فکر میکنم مشکل از فونت نباشه چون که گوشی sms فارسی رو راحت میخونه . مشکل اینجاست که فقط وقتی میشه باهاش فارسی تایپ کرد که زبان گوشی فارسی باشه . تازه تو این حالت نمیشه باهاش انگلیسی نوشت . من میخام در حالتی که زبان گوشی انگلیسیه بتونم باهاش فارسی هم بنویسم ( البته با کیبورد خودش ها !!)
شاید کلا مدل گوشی اینطوره ،
احتمالا همینطوره که شما میگید![]()
راستی یه سوال دیگه! رو گوشی g900 میشه ویندوز نصب کرد ؟ تا حالا کسی امتحان کرده یا شنیده ؟
آقا من داخل نوکیا N73 ریختم جرا شد بعد دوباره بلوتوس کردم رو گوشی جی 900 خطا داد نمیدونم چرا اینجوریه؟؟؟ آخه کلیپهای 3GP دیگه رو نشون میده ولیاینارو نشون نمیده
اقایون من میخوام g700 بخرم.
ایا مشکل سخت افزاری نداره؟
صفحش خاک نمیگیره؟
ضربه بخره فاتحش خوندست؟
و اینکه الا حد اقا قیمت چند {بی گارانتی با چونه زدن }
و ایا اینکه میگن نصفشون مشکل داره نصفشون نه چیه؟
بعد از رمضون بگیرم یا قبلش؟
ممنون
جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااان!! !
عجیب ترین چیزی بود که تا حالا شنیدم![]()
اقا یه چیزی کشف کردم!
اگه g700 و g900 اپدیت شن خاک توش نمیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)