اگه تونستي دانلود كني ، ازش استفاده كردي چطوري ؟ زيبا شده ؟
اگه تونستي دانلود كني ، ازش استفاده كردي چطوري ؟ زيبا شده ؟
یکی جواب منو بده
هیچ راهی نیست کنترل بازیو بهتر کنی یعنی این دکمه هایی که تو تنظیمات دسته امپتی مینویسه پر کرد
اون فایل devdata رو دانلود کردم ولی این بار حرکت بازیکن دچار مشکل شده به جای استپ توپ اونو به سمت بالا میندازه و میره
الان بدون اینکه بتونم تکل بزنم یا پاس عمقی بندازم بازی می کنم
خسته شدم ازبس اینو گفتم ولی یکی یه جواب درست و حسابی به ما بده.
[quote=ستاره آسمان;3117038]اگه تونستي دانلود كني ، ازش استفاده كردي چطوري ؟ زيبا شده ؟[/quote
دانلود کردم ولی حدود پنج دقیقه بازی کردم فقط چیزی رو دیدم اونم ورزشگاهای زیادی توش اومده بعدا"نمیدونم برف که گفته بود نمی دونم کجاست خب بهر حال بعدا" نتیجه کاملمو از این پچ براتون میگم تا فردا
دوست عزیز برو تو کلوپ گیم پد همش در مورد همین بحث سوالت رو بگو کمکت میکنن
این لینکشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هوارو اگه ابری بزاری و تنظیم فصل رو هم زمستان بزاری به جای بارون برف میاد
ببین دوست عزیز واقعا" عالیه فقط 3 یا 4 تا از ورزشگاها خوب درست نشده در مورد برف هم خوبه ولی از نمای کنار دروازه هنگام ضربه زدن دروازه بان خیلی محشره من چندتا عکس برات اپلود کردم ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفاٌ جهت دانلود فايل مورد نظر از لينك بالا راهنمائيم كنيد . چون من نميتونم دانلود كنم.
پيغام زيرو ميده
آدرس فايل درست وارد نشده است و یا فایل موجود نیست.
Last edited by ستاره آسمان; 29-10-2008 at 16:40.
منم با اینترنت دانلود منجر باهاش مشکل دارم
ببخشید دوستان آپشن فایلی که legendary آزاد باشه دارید ؟![]()
دوستان با نرم افزار Internet Download Manager دانلود کردم ورزن جدیدش فقط ادرس رو کپی کردم بعد دانلود حتی رزیوم داره
هرچی سایتارو گشتم تا یه آدرس جدید پیدا کنم هیچی نبود در نتیجه باید از همین سایت دانلود کنید منم خودم با internet download manager دانلودش کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)