تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 196 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان یه مقدار در مورد این Kaspersky Endpoint Security توضیح میدین و اینکه برای کاربران خونگی هم میشه استفاده کرد
    Last edited by amir.7; 31-01-2012 at 23:52.

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خلاصه امروز NIS 2012 رو تست کردم ، از Av و دم و تشکیلاتش خوشم اومد ولی Fw زیاد نظرم رو جلب نکرد . قسمت web protection هم امکانات جالبی داشت .

به نظرم

سرعت اسکن : 3/5
    مصرف منابع در هنگام اسکن : متوسط
    مصرف منابع در حالت عادی : بالا
    قدرت تشخیص : 4/5
    میزان user friendly بودن : 2/5

-- جدید --

امکانات جانبی : 2.5/5
    تشخیص از نوع فعالیت : 2/5

یک گزینه reputation scan داره ( برا دوستانی که نورتون استفاده نمیکنند ) و همینطور که از اسمش پیداست شهرت برنامه ها رو چک میکنه که به نظرم عالی هست میتونید از فایل های حساس و یا تمام فایل ها تون اسکن بگیرید و ببینید وضعیتشون چه طوره ( قابل اعتماد هستند یا خیر و یا چه تعداد افرادی از اونها استفاده میکنند ) اگر با موارد مشکوک مواجه شدید میتونید قرنطینه کنی که به نظرم امکان جالبیه ، ولی وابسطه به نت هست البته مدت زیادی اسکن طول نکشید حتی Full .

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ، تست جدید زدم اضافه میکنم .

Last edited by milad_gta; 06-02-2012 at 22:47.

3. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

این روزا تقریبا دارم همه ی پک های امنیتی رو تست میکنم...
    چون به این تنیجه رسیدم که انتخاب یک پک امنیتی کاملا به سلیقه ی کاربر مربوط میشه نه پیشنهاد دوستان و دیدن تست های بزرگ و کوچیک...
    تو این انجمن از هر کی بپرسی میگه COMODO یا Norton یا Nod32 و یا نهایتا یکی,دوتا نرم افزار امنیتی دیگه!!البته قصد توهین ندارم اصلا!!!همونطور که گفتم به تنیجه رسیدم که کاملا سلیقه ای هستش!!!ولی یه نگاه گذرا به همین تاپیک دانلود ویروس در این انجمن کاملا مشهود هستش که خیلی از آنتی ویروس ها هستن که از نورتون و کومود و نود32 قوی تر هستن در شناسایی بدافزار ها ولی حتی کسی از اونها یکبار هم اسم نمیبره!!چرا...چون به نظرم همش بر میگرده به راحتی کاربر و نیازش...اینو که بقیه نمیتونن تشخصیص بدن دوستانی که تقاضای معرفی پک امنیتی میکنن دقیقا چه نیازی دارن و ملاک انتخابشون چیه؟؟
    یکی مثل من بیشترین اهمیت براش قدرت شناسایی یه آنتی ویروس هستش و یکی دیگه فقط براش سبک بودن مهمه و دیگری براش لایه های محافظتی گوناگون مهمه و حتی بعضی به بزرگ بودن نام اون نرم افزار کافیه و این مهم نیست که این روزا چه حال و روزی داره(بهترین مثال فعلی : Mcafee )
    واسه همینه یکی مثل من میگه Panda عالیه و یکی دیگه میگه رو دست COMODO نیومده و یکی دیگه در کمال شگفتی از Nod32 اسم میبره ...
    بگذریم...بعد از تست Bullguard Internet Security که به خاطر نظر قدرت شناسایی بدافزار ها و پاکسازیش ؛ تنظیمات ساده و البته نسبتا حرفه ای،استفاده ی بسیار کم از منابع سیستم و اینترفیس تقریبا خوب ، از این به بعد ازش به عنوان یه پک امنیتی بسیار خوب و مناسب یاد میکنم !! ولی مطمئن هستم که اون پکی که من دوست دارم بعد از تست کردن همه ی اینترنت سکوریتی ها به مدت طولانی و تا موقعی که چیز جالب تری پیدا نشده ازش استفاده کنم نیست به دلایل مختلف!!! حتی با عملکرد عالی که داشت ... (همون بحث سلیقه است)
    رفتم سراغ Trustport Internet Security که به لطف داشتن چند انجین ریز و درشت تونسته شناسایی بسیار بالایی داشته باشه در تست های مختلف که دیدم ...
    اولین چیزی که جلب توجه کرد استفاده ی بسیار کم از منابع سیستم بود(فکر کنم یه 4تا موتور داره اگه اشتباه نکنم که 2 تا از اونها AVG و Bitdefender بودن ظاهرا ) اصلا تاثیر بر سرعت سیستم من نذاشت...فکر کنم از کسپرسکی سبک تر به نظر میومد خیلی جاها و البته بسیار هم سریع واکنش نشون میداد به همه چی...
    قدرت شناساییش که در همه ی تست هایی که من تا الان دیدم بسیار بالا بود ولی اونطور که انتظار داشتم در چند مورد از تست هایی که دوستان عزیز زحمتش رو کشیده بودن و در تاپیک دانلود ویروس گذاشته بودن ظاهر نمیشد و شناساییش در حد بقیه آنتی ویروس ها بود و بعضی جاها حتی کمتر...شایدم همین که اسم 4 تا موتور روش بود انتظارات منو بالا برده بود...
    انیترفیس جالبی نداشت و عقیده ی من و 2 تا از فاکتور های مهم انتخاب من : یعنی اینترفیس خوب کاربر پسند و تنظیمات ساده ولی حرفه ای اصلا در این پک وجود نداشت.تنظیمات بسیار محدود.و ظاهر این پک بسیار ساده...(تا اینجا واقعا از این نظر کسپرسکی عالی بود)
    فایروالش هم که تو تست هایی که تو انجمن خونده بودم هیچ چیز برای ارائه نداشت ولی یه نکته ی جالب این بود که من یه تستی که جناب vtn گذاشته بودن برای تست فایروال سیستم این بود که تنها فایروالی که تا الان تونسته بود از دسترسی اون شبه بدافزار از وب کم سیستم جلوگیری کنه همین فایروال trustport بود...حتی فایروال کسپرسکی و انلاین ارمور هم تا الان این تست رو بلوک نکرده بودن برای من...ولی در بقیه تست هایی که از فایروالش گرفتم به این نتیجه رسیدم زیاد بود و نبودش فرقی به حال من نداشت همانند فایروال بولگارد ( فایروال بولگارد همون فایروال اوتپست هست که حتما مطلع هستید )
    چون شاید من خوب بلد نبودم با کانفیگ هاشون کار کنم و البته تنظیمات پیشفرض جالبی هم نداشتن...
    من یادمه همون تست Comodo Leak Test رو وقتی رو فایروال کسپرسکی تست کردم تو تنظمات پیشفرض از 340 امیتاز فکر کنم تونست 250 امتیاز (زیاد خوب یادم نیست-یه کم بیشتر یا کمتر بود) ابتدا بگیره ولی با چندتا تغییر ساده در تست بعدی تونست 320 امتیاز بگیره که این نشون دهنده ی اهمیت وارد بودن کانفیگ پک های امنیتی هستش که ثابت میکنه خیلی وقتا ما حتی درصدی از اون حفاظتی که در تست های میبینم ازشون بر میاد رو بهره مند نیستیم و الکی دلمون خوشه به این که فلان آنتی ویروس خیلی تو تست های مختلف قوی ظاهر شده و الان رو سیستم ما نصبه و آخر امنیته!!!!
    اینم میتونه یه دلیل خوب و قانع کننده باشه برای اینکه خیلی از دوستان همیشه 4 تا اینترنت سکوریتی نورتون و کومودو و ناد32 و اویرا رو به هم پیشنهاد میدن به خاطر وجود تاپیک های خوب و جامع در مورد این اینترنت سکوریتی ها ...
    در کل به نظرم دارم از اینکه پک های امنیتی مختلف رو تست میکنم شخصا و از نزدیک با همشون رو برو میشم لذت میبرم و همه ی دوستان رو دعوت میکنم به اینکه حداقل برای مدتی کوتاه آنتی ویروس ها و فایروال های مختلف رو تست کنید تا شاید قدر اینترنت سکوریتی فعلیتون رو بدونید و شاید هم اینترنت سکوریتی بسیار قدرتمند تر و جالب تری پیدا کنید...
    به نظرم اکثر اینترنت سکوریتی ها حداقل نسبت به تحدیدات بسیار جدی و خطرناک میتونن واکنش نشون بدن و ترسی به دل راه ندید از امتحانشون !! حداقل خیلی هاشون به نظرم قوی تر از پک هایی بودن که بعضی از دوستان مرتب تو بوق میکنن و هی ازش تعریف تمجید میکنن (شوخی بودا...نریزید سرم؟؟)
    من به شخصه معتقد هستم حتی آنتی ویروس هایی نچندان مشهور جلوی تهدیدات بسیار جدی در اکثر مواقع میتونن یه تکونی بدن به خودشون(بازم تاکید میکنم که نگفتم در همه ی مواقع...گفتم اکثر مواقع) و بقیه چیزا بر میگرده به علایق خودمون و اینکه خیلی دوست داریم همیشه بهترین رو داشته باشیم حتی اگه به کارمون نیاد و تا اخر عمر هم نصف کاراییش به کارمون نیاد!این در مورد تلفن همراه های خیلی از افراد صادقه معمولا ! 1 ملیون پول گوشیش هست فقط از دوربین چند مگاپیکسلیش هم به زور استفاده میکنه!!!! ته قلب خود من مثل خیلی های دیگه اینو میگه به خدا اینقدر هم حساسیت نیاز نداره که چی نصب کنی که از همه قوی تر باشه...مهم اینه فقط باهاش حال کنی ولی خودم قانع نمیشم یه روزی مثلا پاندا رو ول کنم برم AVG نصب کنم!میفهمید منظورم رو که...نه؟ چون میترسم شاید فلان آنتی ویروس در 1 % مواقع از پس یه تهدید نا شناخته بر نیاد و ما شامل او % بشیم و حالا بیا درست کن... ولی شاید اصلا تا اخر عمر درگیر یه خطر جدی هم نشیم خیلی ها و الکی واسه خودمون اینترنت سکوریتی هایی داریم با آپدیت های دقیقه به دقیقه که باز هم قانع کننده نیست و 2 تا آنتی ویروس دیگه هم نصب میکنیم و گاردش رو غیر فعال میکنیم واسه اسکن های ماهانه!! آخه مرد حسابی(منظورم خودم هستش) اگه بدافزاری بود که تو 1 ماه بهش الوده بودی و هیچی نفهمیدی و اذیتت هم نکرد به خدا اون آنتی ویروس غیر فعالت هم اون رو بعد از یک ماه پیدا نمیکرد هم هیچ چیز خاصی پیش نمیومد اینا تبدیل شدن به سرگرمی به خدا نه اینکه واقعا یه نیاز باشه(حداقل تا این حد) پس بیایید گستره ی این بازی رو افزایش بدیم تا شاید چیزای جالب تری کشف کردیم...نظرتون چیه؟؟

و البته ایکاش دوستان حرفه ای این جمع ( که این روزا تعداشون کم نیست اصلا) روی به این کار بیارن همه ی ما از تجارب حرفه ایشون بهره مند بشیم...چون واقعا انالیزی که اساتید اینجا میتونند بکنن روی این پک ها قطعا خیلی دقیق تر و حرفه ای تر از منه که از خیلی چیزاشون سر در نمیارم !!

5. 14 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام
    با توجه به این که اکثر ما از ورژن های کرک شده استفاده می کنیم و همین طور یه سری از دوستان می گفتن که شرکت ها از این موضوع با خبر می شن و با اتصال ما به سروری با محتوایی نا معلوم با ما برخورد می کنن؛من پیشنهاد می کنم به جای این که بگیم کدوم آنتی ویروس بهتره ، بگیم کدوم آنتی ویروس کرک شده بهتر عمل می که و همچنین بررسی بکنیم که آیا چنین موضوعی صحت داره یا نه و اگه داره بهترین کرک رو شناسایی و معرفی کنیم.

7. این کاربر از mehrshadmmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    با توجه به این که اکثر ما از ورژن های کرک شده استفاده می کنیم و همین طور یه سری از دوستان می گفتن که شرکت ها از این موضوع با خبر می شن و با اتصال ما به سروری با محتوایی نا معلوم با ما برخورد می کنن؛من پیشنهاد می کنم به جای این که بگیم کدوم آنتی ویروس بهتره ، بگیم کدوم آنتی ویروس کرک شده بهتر عمل می که و همچنین بررسی بکنیم که آیا چنین موضوعی صحت داره یا نه و اگه داره بهترین کرک رو شناسایی و معرفی کنیم.
    سلام
    قبلا در مورد این مساله بحث شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

9. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نتایج تست بیش از 25 آنتی ویروس توسط Virusovnet در فوریه 2012

درود

در این تست (در ماه دوم سال 2012) بیش از 25 شرکت امنیتی شرکت کردند و اینترنت سکیوریتی Emsisoft با 99.6% اول شد.

تست در ماه دوم سال 2012 میلادی، با 500 نمونه بسیار مهم در محیط ویندوز 7 سرویس پک 1 اجرا شد.
    تمامی آنتی ویروس ها برای نهایت حفاظت پیکربندی شده بودند.

تبریک به Emsisoft Internet Security

تقسیم بندی درجه در این تست:
    95-100% بهترین
    88-94.9% متوسط
    80-87.9% ضعیف
    منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

فکر نکنم به این سایتها اعتباری باشه

13. این کاربر از jadaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر نکنم به این سایتها اعتباری باشه
    این سایت یکی از معتبر ترین سایت های تست روسیه است.
    امار الکساش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کپی رایت:
    2007-2012 Computer Security Software Russia

چون برای من و شما شناخته شده نیست دلیلی نداره که بی جهت...

سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام
    این که میگید بحث شده بله قبول دارم ولی اکثرشون نظرن و اثبات نشدن و هر کدومشون می تونه غلط باشه.خودم هم قانع نشدم.من میگم ما خودمون باید دنبال این قضیه بریم که اولا کدوم نظریه درسته و دوما این که بهترین کرک موجود شناسایی بشه.همینطور به طور هدفمند باید شناسایی آنتی ویروس اصل و کرک شده رو مقایسه کنیم.
    ممنون

16. این کاربر از mehrshadmmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    همیشه نتیجه تستها را در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دهید.
    به این ترتیب از پراکندگی مطالب جلوگیری کردید و پست شما آرشیو میشود تا کاربران با سهولت به آن دسترسی داشته باشند.
    با تشکر.

ویرایش : تاپیک ادغام شد(1390/12/04)
    Last edited by *Batman*; 23-02-2012 at 12:45. دليل: ادغام تاپیک

18. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •