ما که رفتیم همارا
از شاتل خیری ندیدیم
همیشه 1 به بعد افت سرعت داره
فردا میگم از رانژه در بیارن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما که رفتیم همارا
از شاتل خیری ندیدیم
همیشه 1 به بعد افت سرعت داره
فردا میگم از رانژه در بیارن
خدا رو شکر !!!!!![]()
![]()
اینم وضعیت شاتل
دیشب دقیقا 1.4 گیگ دانلود داشتم مشکلی هم از نظر سرعت و اتصال نیست و واقعا عالیه.
تنها مشکل 2.5 گیگ هست که برای یک ماه خیلی کمه با اینکه روزی بیشتر از 3 ساعت هم آنلاین نیستم.
کاش به همارا نمیرفتی.به یه شرکت دیگه می رفتی
من هم اول همارا بودم بعد اومدم شاتل.
همارا سرعتش کمه و....![]()
زنگ زدم پشتیبانی اینقدر دلیل اوردم که گفتن بله مشکل از ماست و مرکز مخابراتی شما رو فشار هست
شما جای دیگه هستید برای همین
خوب ببین چه سودی داره وقتی شب یک به بعد سرعت بیاد 20 بعد هنگام بازی یک دستور که میدیم 5 ثانیه بعد عمل کنه ( پینگ افتضاح )
خوب میرم همارا همون 40 سرعت هم باشه قبوله
فقط چون من الان نمیتونم این چند روز رو بدون adsl تحمل کنم همین صبح رفتم یه خط نوشتم که رو اون بگیرم![]()
من که این سرعت رو داشتم عمرا از شاتل میرفتم چون درکل هم پینگ و پشتیبانی خوبی داره ولی اینطور نیست
به تازگی خیلی از دوستان با شاتل اکو مشکل دارن
سلام دوستان
من برای استفاده از سرویس +128 همارا میخواستم مودم TP-LINK TD8811 رو بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم راهنمایی کنید !
Last edited by aie_saber; 21-11-2008 at 15:50.
سلام
از کسانی که همارا محدود دارن یه خواهشی داشتم !
اگه میشه یه توضیح همراه با عکس بدن که من چطوری و از کدام قسمت کنترل پانل کاربران میتونم مصرف خودمو ببینم که چقدر از محدودیتم باقی موندهیه جا هست شبانه ها رو از روزانه تفکیک نمیکنه ... اگه میشه راهنماییم کنین مرسی ...
درضمن یه سوال دیگه اینکه آپلود جز محدودیت حساب میشه یا نه !
یعنی موقع آپلود هم از محدودیتمون کم میشه ؟ ؟ ؟![]()
تو کنترل پنل همارا ردیف هایی رو میبینی که جلوش مقدار آپلود و ذانلودت رو زده ولی زیر ستون کردیت 0 نوشته اینا مربوط به شبانست
بله آپلود هم جزو محدودیت هست
سرویس 384
دوستان سلام . . .
کسی جایی رو واسه فروش کارت --- می شناسد ؟ یا از قیمت هاش خبر داره ؟
به نظر من این کمی سرعت مشکلش از خود شماست نه از شاتل
پس چرا ما سرعتمون حتی شبا از 60 پایین نمیاد
موفق باشید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)