سلام دوستان
من ميخوام لپ تاپي با خصوصياتي به روز (نه زياد بالا نه زياد معمولي) بخرم... اگر در مورد مارك و قيمتش و تقلبي يا اصل بودنش و گارانتيش و هر چيزي كه به نظرتون ميرسه راهنماييم كنيد ممنون ميشم...
سلام دوستان
من ميخوام لپ تاپي با خصوصياتي به روز (نه زياد بالا نه زياد معمولي) بخرم... اگر در مورد مارك و قيمتش و تقلبي يا اصل بودنش و گارانتيش و هر چيزي كه به نظرتون ميرسه راهنماييم كنيد ممنون ميشم...
CPU هشت هسته ای ؟ من هم شنیدم قراره چند ساله دیگه بیاد !!!
الان جدیدترین و قویترین CPU های نوت بوک سری 45 نانومتری اینتل سری Penryn مثلا T9300 هست : 2.5GHZ - 6 MB cache
به نظرم برای انتخاب شما vostro 1500 دل با این سی پی یو یا سری T8300 یعنی 2.1 و 3 مگابایت کش مناسب شماست و توی همین رنج هست
پیشنهاد میکنم با شرکت ها و فروشگاه های معتبر تماس بگیرید و لیست قیمت با مشخصات آنها را از فکس بگیرید یا به وب سایتشان مراجعه کنید تا دقیقا با کانفیگ های این حدود قیمت آشنا بشید
در بالا حدود این قیمت چند لپ تاپ پیشنهاد شده
موفق باشید
فعلا این سری برای توسعه روی 8400 طراحی شدند
چرا خبر رسیده روی لپ تاپ های سری جدیدش و Special ها مثل لپ تاپ من به تعداد محدود میخواد بیرون بده
فعلا باید صبر کرد تا وارد بازار ایران هم بشه وگرنه جهانی ریلیز بشه چه فایده ؟![]()
فکر کنم شما چند صفحه اخیر رو یک نگاه بندازی 90 درصد سوالاتت رفع بشه و اگر هم همه تاپیک رو نگاه کنید در مورد تمام سوالات بحث شده
اگر یک مدل رو انتخاب و میخواستید مقایسه کنید ما هستیم والا سوالات کلی رو اصلا نمیشه جواب داد دوست عزیز ... برندها بسیار متنوع و کانفیگ ها هم متفاوت
نمیشه من بهت بگم اینو بخر عالیه ... چه فایده تا کاربرد شما معلوم نباشه !!!
موفق باشید
بابا يكي جواب مارو بده خيلي كارم ضروري هست
Last edited by GHOST RECON; 13-07-2008 at 15:11.
کاربر عزیز ، Ghost Recon
اگر شخصی برای فروش داشت حتما جواب میداد
لطفا از ایجاد پست ثانویه و تاپیک خودداری کنید تا تاپیک شلوغ نشه
مرسی
سلام من یه لپتاپ با قیمت حدود 2 میلیون میخوام.اگرم یکم بیشتر شد عیبی نداره,البته فقط یکما!!!!!!بیشتر میخوام برای بازی های سنگین ازش استفاده کنم.مارکش هم ترجیحا سونی سری Sz یا ایسوز.میخوام در عین حالی که مشخصات عالی داشته باشه سبک وزن هم باشه.وزنش زیر 2 کیلو.با تشکر![]()
برای بازی نه SZ مناسب هست و نه asus ... البته اگر ASUS VX1 باشه عالیه یا سری های جدید GS اگر گیر بیاد ولی مابقی خیر
XPS M1530 ساخت ایرلند با کانفیگ T9600 2.6 GHZ - 6MB L2 cache ( فناوری 45 نانومتری ) و با رم 3 و هارد 250 و GF8600M GT 256MB dedicate GDDR3 و باتری 9 سلولی برای شما بسیار مناسب هست .... لپ تاپی کاملا مناسب برای بازی
قیمت با گارانتی یکساله زیگورات تکنولوژی : 1.980.000
برای بازی نه SZ مناسب هست و نه asus ... البته اگر ASUS VX1 15.4 اینچی باشه عالیه یا سری های جدید GS اگر گیر بیاد ولی مابقی خیر ... کلا لپ تاپ 13.3 ظریف هست و گرافیک قوی نداره نهایت 8400M GT با 128 یا 64 مگابایت حافظه !!!
XPS M1530 dell ساخت ایرلند با کانفیگ T9600 2.6 GHZ - 6MB L2 cache ( فناوری 45 نانومتری ) و با رم 3 و هارد 250 و GF8600M GT 256MB dedicate GDDR3 و باتری 9 سلولی برای شما بسیار مناسب هست .... لپ تاپی کاملا مناسب برای بازی
قیمت با گارانتی یکساله زیگورات تکنولوژی : 1.980.000
اگر برای بازی میخوای فقط به 15.4 اینچی XPS فکر کن
سلام
من ديروز رفتم پايتخت dell xps 1530 بگيرم .قيمت ساخت مالزي رو 1690 و ساخت ايرلند رو 1750 گفتن(گارانتي امرتات).البته ميگفت ايرلند نيست لهستان ميزنه الان!!!تا جايي كه من مي دونم ساخت لهستان نداشتيم .
سوالي كه دارم اينه كه كيفيت ساخت اين 3 تا كشور چه فرقي باهم داره؟؟
مشخصات سيستم اين بود.
dell xps1530
cpu:2.5
ram:4 gb
HDD:320
VGA:256 Geforce8600
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)