شما اگه نرم افزارشو دارید خوب اپلودش کنید برامون
شما اگه نرم افزارشو دارید خوب اپلودش کنید برامون
C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
واكمن 3 از موقعي كه اومد مخصوص p1 بود . براي p990 واكمن 2 اومد . باز كسي نره واكمن 3 را روي 990 نصب كنه بعد بندازه گردن هك و اين تاپيك ، واكمن 2 براي p990 هستش
سلام آقا امیر
از راهنماییتون خیلی متشکرم... پس رفتم که عوضش کنم![]()
دوست عزیز بالاخره یه عمریه تو کار سیستم عامل UIQ هستم و از اون زمان که UIQ3 متولد شد باهاش بودم
وقتی حرفی رو میزنم یعنی بهش اطمینان دارم که میگم ...
فکر میکنید P1i با P990i اونقدر تفاوت فاحشی داره که واکمن 3 رو P1 نصب میشه و رو P990 نصب نمیشه !!!
نه عزیزم هر دوی اینها سر و ته یه کرباسن
منتهی مشکل اینجاست که سایز صفحه P990i یه کم با سایر UIQ3 ها فرق داره و به همین دلیل واکمن 3 یه کم با مشکل روی این گوشی اجرا مید که تو این ورژنی که گذاشتم این مشکل به طور کامل رفع شده
باز هم تاکید میکنم این واکمن 3 فقط و فقط وفقط مخصوص P990i هستش و روی گوشیهای دیگه با مشکل مواجه خواهید شد
اینم اسکرین شات :
در ضمن visualisations واکمن W960 رو هم داره ...
برای P990 که دکمه های واکمن نداره هم طوری برنامه ریزی شده که :
Stop : دکمه ی g یا h
pause : دکمه ی y یا t
next Track : دکمه ی i یا u
Previos Track : دکمه ی r یا e
درضمن خودم شخصا روی چندین P990 نصب کردم و به خوبی و بدون هیچ گونه مشکلی کار میکنه
ولی باز تو مسائل هک هیچگونه مسئولیتی رو بر عهده نمیگیرم چون ممکنه گاها فایلها رو اشتباه کپی کنید و ...
پوشه های :
Private و sys و Resource و shared را کپی کرده و تو C (درایو C) پیست (paste) کنید .
همه فایل ها میرن سر جاشون ...
بعد از این کار تو قسمت tools گزینه ای بنام WALKMAN اضافه میشه !
برای استفاده ی تمام و کمال از واکمن هم 1 بار گوشیتونو ریستارت کنید (فقط 1 بار کافیه..)
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید از پست بالا دانلودش کنید و حالشو ببرید![]()
ممکنه یک اسکرین شات از صفحه اول واکمن 3 بزارید؟ منظورم منوی اصلیشه.
دوست عزیز شما که اینقدر واردی یه کاری کن واسه بقیه گوشی ها مثل w950 هم کار کنه
سلام به همه آقا ما يه خـــــــــــســـــــــــت ـــــــه نباشيد حسابي به اين حسين آقا بگيم. حسين جان تركوندي. دمت گرم.
سلام به همه ی بروبچ باحال
آقا یکی کمک کنه به من بگه جدیدترن روشی که میشه صدا رو برد بالا هم گوشی هم هندسفری چیه؟
من از طریق روشی که در صفحه اول گفته رفتم زیاد نبرد بالا ماله هندسفری رو
ممنون می شم کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)