یه احتمال قوی هست که دوستان فرمودند
بوش یا ااتوماتیک استارت
وبه این موضوع رسیدگی کنید که خودایی ناکرده به دنده استارت و فلایویل صدمه وارد نشه
کلاچ و فرمونو برای بلبرینگ کلاچ و سیستم هیدرولیک اگه ماشینتون داشته باشه گفتم
یه احتمال قوی هست که دوستان فرمودند
بوش یا ااتوماتیک استارت
وبه این موضوع رسیدگی کنید که خودایی ناکرده به دنده استارت و فلایویل صدمه وارد نشه
کلاچ و فرمونو برای بلبرینگ کلاچ و سیستم هیدرولیک اگه ماشینتون داشته باشه گفتم
دوستان یه سوال درباره تندر 90 دارم میخواستم ببینم کجا میتونم بپرسم؟
تاپیک مخصوص داره؟
اين تاپيك اختصاصي تندر 90 در انجمن هست. اگر بگرديد ممكنه بازهم تاپيكهايي در مورد مسائل جانبي اون پيدا كنين. اگر مشكل فني هم داريد اينجا ميتونين بگيد شايد بشه كمكي كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاپوت رو بزن بالا . اون بالا سمته راست دقیقه جلوی فرمون میشه از تو کاپوت . زیره یه محفظه پلاستیکی . اون پلاستیکو برداری میبینیش
من میخوام یک تویتا لند کروزFj_60مدل1983 بخرم میگه 12 تومان. با قیمتش مشکلی تدارم ولی تا حالا نداشتم حتی نمیدونم بالا ترین سرعتش چنده ؟من تویتا دوست دارم.کرونا و کارینا هم داشتم ولی تا حالا لندکروز نداشتم.از نظر فنی وشتابی چطوری ؟؟؟؟
فکر کنم جای این سوال اینجا نیست و به نتیجه نمیرسید. تو بخش خودروهای خارجی یا مشاوره خرید مطرح کنید
سلام
ماشیدن 405 2000، واشر لاستیکی زیر شیلنگ باد که به بوستر ترمز وصل میشه خراب شده و از زیرش باد میده (همین که در عکس ضمیمه علامت زدم)
هر کجا گشتم نتونستم پیدا کنم. به نظرتون اگر با نوار تفلون محکمش کنم کافیه؟ وقتی ترمز گرفته میشه فشار باد در این قسمت تفاوتی میکنه؟
براي اون لاستيك آب بندي نيازي نيست كه حتما مال خود پژو 2000 باشه چون اين لاستيك تقريبا توي اكثر ماشينها به يك شكل ساخته شده و فقط كمي در اندازه دهانه اون تفاوت جزئي است. ميتونين با داشتن نمونه كهنه و خراب خودش، به يدكي خودروهاي ديگه مثل پيكان ، پرايد، تويوتا، و غيره سر بزنين و نزديكترين نمونه به اون رو بگيريد.ماشیدن 405 2000، واشر لاستیکی زیر شیلنگ باد که به بوستر ترمز وصل میشه خراب شده و از زیرش باد میده....
هرگز از تفلن و وسيله ديگه براي آب بندي اون استفاده نكنين چون هيچوقت نميتونه به خوبي لاستيك اون آب بندي لازم رو انجام بده و چه بسا در يك آن نشتي پيدا شده و كمپرس موتور رو از اون ناحيه براي ترمزها و بوستر از دست بديد و در نتيجه ماشين بدون ترمز خواهد شد. حالا در چه سرعتي باشيد و كجا و در چه وضعيتي ديگه خدا داند!!
کاملا دوست عزیز + اینکه معمولا توی کاربراتوری ها روی موتور هم تاثیر داره( جالبه)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)