مجید جون من فقط میخوام ببینم اگه فرمت کنم فضای فون مموریم چقدر میشه
فضای فونم 44.4 مگابایت هست که الان فقط 14.5 مگ خالی دارم و در نتیجه نمیتونم fifa 09 رو بازی کنم.![]()
همین![]()
مجید جون من فقط میخوام ببینم اگه فرمت کنم فضای فون مموریم چقدر میشه
فضای فونم 44.4 مگابایت هست که الان فقط 14.5 مگ خالی دارم و در نتیجه نمیتونم fifa 09 رو بازی کنم.![]()
همین![]()
اونی که شما میگی ، ram هست (با مموری کارت اشتباه نگیری) ..... و به فرمت یا ریست مربوط نیست ......
اگه میتونی از اون روشی که قبلا" بهت گفتم ، استفاده کن ......
چرا دیگه مجید جون من بعضی برنامه هام رو رو فون نصب کردم,اونوقت اگه ریست کنم پاک میشه دیگه درسته؟
اصلا یه سوال:برا اجرا شدن بازیها به فضای فون احتیاج داریم یا فضای مموری کارت؟؟؟![]()
اگه مستر ریست کنی ، تمام محتویات فون مموری پاک میشه ......
شما وقتی یه برنامه یا بازی رو نصب میکنید ، یا روی مموری کارت نصب میشه یا روی فون مموری ..... مثلا" اگه اون برنامه یا بازی 1مگ فضا بخواد ، 1مگ از حجم مموری کارت شما اشغال میشه ... مثلا" اگه فضای خالی مموری کارت 30مگ هست میشه 29مگ ...... حالا همون وقتی شما اجراش میکنید ، ممکنه 3-4مگ فضا برای اجرا شدن بخواد ..... این فضای خالی مربوط به RAM هست (دقیقا" مثل RAM کامپیوتر ) ..... وقتی هم اون برنامه رو می بندید ، اون فضا دوباره به گوشیتون برمیگرده (میتونید با jBak taskman ببینید ) ..... فضای RAM هم در گوشیهای مختلف ، متفاوته و چون fifa09 برای اجرا شدن ، 19-20مگ فضا میخواد ؛ ان73 این مقدار فضا رو نداره و در نتیجه نمیتونه این بازی رو اجرا کنه .....
ممنون از راهنماییت
پس بیخیال 09 شم دیگه......باشه باشه
ببینم 09 حالت multiplayer داره؟![]()
یه سوال؟
چتو بازیهایی مثل bia,one,dirk و .... که حجمشون بالا هست به راحتی رو گوشیم اجرا میشن,اونوقت این 09 که همش 5,6 مگ هست اجرا نمیشه؟![]()
سلام!
من 5320 دارم ! همه کارا رو مو به مو انجام دادم تا اینجا که خواستم اون دوتا فایلو اکسترکت کنم تو فولدر c:\sys\bin !
مشکلم اینجاست که برنامه به من اجازه نمیده که دوتا فایلو بریزم تو این فولدری که شما گفته بودید نه میزاره بریزم توش نه فولدر bin رو ایجاد کنم و همش ارور میده منظورم همان فولدر sys است ! یهنی کلا هیچ کاری روی این فولدر نمیتونم انجام بدم فقطم همین فولدره که اینجوریه با بقیه فولدرها مشکلی ندارم!!
ممنون میشم راهنماییم کنید!
ارور خاصی نیست can not creat و ..... یعنی کلا اجازه انجام عملیات رو در این پوشه به من نمیده!
دوست عزیز خب معلومه که شما نمیتونید فولدر bin رو بسازید
فولدر bin تو فولدر sys است,شما این فولدر sys رو میتونی تو درایو گوشیت ببینیش؟؟؟؟ و اگر میتونی ببینیش,داخلش میتونی بشی یا نه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)