توی سیستم بنز دو عدد اول برای تناژ هست و دو عدد بعدی قدت ماشین.
مثلا 2628 که تناژاش 26 تنالبته همش کشکه
بیشترم میزنن
28 هم قدرت ماشینه که 280 اسب بخاره
توی سیستم بنز دو عدد اول برای تناژ هست و دو عدد بعدی قدت ماشین.
مثلا 2628 که تناژاش 26 تنالبته همش کشکه
بیشترم میزنن
28 هم قدرت ماشینه که 280 اسب بخاره
1- یعنی هم برای 26 تن و هم برای 19 تن از 240 اسب استفاده شده؟
2- چقدر بیشتر میشه بار زد؟
3- مایلر چیه؟
ممنون
بله!
بله
1-مثلا 2628 رو فکر کنم تا 30 35تا میزنن.فکر کنم.از یکی از دوستان پرسیدم اونم پرس و جو کرد تا40 تن هم میزنن
2-مایلر همون 2628 هستش.
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 13-12-2012 at 00:27.
چرا بیشتر این مرسدس ها به عنوان کامیون و کمپرسی هستن و خیلی کم برای تریلی و کشنده استفاده میشه؟
کشنده های مرسدس بنز از سال 1382 فکر کنم دوباره به ایران برگشتن ولی زیاد دووم نیاورد فروش 1843 تا 83 و 1844 هم تا 85 ادامه داشت ولی بعدش به دلایلی که نمیدونم خودشون میگن تحریم و دیگه تولید نشد!به نظر من چون زیر دست ایران خودرو دیزل بی عرضه افتاد با دزدی هاش گند زد به همه چی!و بعدش تا حالا هیچ شرکتی برای وارد کردن این کامیون پا پیش نزاشته یه شرکت مثل ماموت که داره خیلی خوب و موفق کشنده های اسکانیا رو وارد کنه!ولی کمپرسی هاش مثل همین مایلر ها و زیر مایلری ها که همش قطعاتش داخلی یا چینی هست و ایران تولید میشه یه مدل اکتروس 3331 هم بود کمپرسی که اونم دیگه تولید نمیشه و کمپرسی 3335 که ماشین های خیلی خوبی در اومدن و اونا هم فکر کنم دیگه تولید نمیشه.ولی کشنده های بنز نسلشون از همون سال های 82 83 84 هستش و بعدش هم اگر باشه وارد شدن.امیدوارم یه شرکت بیاد و وارد کنه کشنده های بنز رو جاشون واقعا تو جاده های ایران خالیه.
سلام
دوستان اون قسمتی که کانتینر به کامیون وصل میشه چه جوریاست؟خار داره؟پیچیه؟آهن رباییه؟![]()
كشنده هاي بنز طرح قديم كه در ايران خودرو ديزل مونتاژ ميشد و يا همين كمپرسيها با وجود محكم و با دوام بودنشون، اما نياز به بازسازي و اصلاح طراحي مجدد داره كه فكر نميكنم ديگه بصرفه باشه.مثلا يكي از ايراداتي كه من خودم تجربه كردم، صداي بسيار زياد موتور در داخل اتاق بود كه واقعا سرسام آوره!!نبود امكانات رفاهي مناسب براي راننده و شاگرد،از مشكلات بعدي اون بود، مثل نداشتن كولر براي تابستان كه واقعا اون گرما و صداي وحشتناك يه جهنم واقعي درست ميكرد.اما بدتر از همه اينها ، ايمني پايين اون در موقع تصادفات، با خودروهاي سواري بود كه اكثرا به كشته شدن سرنشينان سواري منجر ميشد(الان هم از آمارهاي زياد سوانح و مرگ در تصادفات كاميونها، همين خاورها بيشترين رتبه را دارن) .يكي از دلايل اصلي اين مشكل هم بالا بودن بيش از حد سپر جلو بود كه واقعا در موقع تصادف هيچ كارايي نداشت و زمان برخورد ، اين سپر تازه به شيشه عقب يا حتي سقف ماشين سواري برخورد ميكنه و بقيه ماشين هم به زير كاميون كشيده ميشه . ايرادي كه در بيشتر كاميونهاي سنگين نسلهاي دهه 60 و 70 ميلادي ديده ميشه، در حاليكه در نسلهاي جديد انواع كشنده هاي جديد، اندازه ارتفاع سپر تا حد بسيار زيادي پايين آورده شده، جوري كه حتي از سپر سواريها هم پايينتر هست.حالا اگر بخوان اين طرح قديمي رو به روز بكنن، احتمالا دوباره همين آكتروس رو طراحي بكنن، شايد با يك دماغه كوتاهتر از مايلر هاي قديمي.تنها خوبي كه كاميونهاي دماغ دار داشتن،باز بودن دست طراح براي آئروديناميك تر ساختن اتاق( نسبت به بي دماغها) و جادارتر شدن داخل كابين بود.
![]()
یه سوال با این قیمت های بسیار زیاد ازش داره آدم سرمایه اش رو بزاره تو این کار؟ چون به هر حال ماشین آب و آتیشه
سود داره با این وضع سوخت بی کیفیت و گران
با حساب تریلر فکر کنم حدود 400 میلیونی آب بخوره !! درسته؟
کاریزان خودرو پیش فروش می کند
عصرخودرو : شرکت کاریزان خودرو پیش فروش محصولات جدید خود را آغاز کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو»، شرکت کاریزان خودرو طی اطلاعیه ای شرایط پیش فروش محصولات زیر را اعلام کرد :
نام مدل تعدا د سرنشین فاصله محوری کامیونت تک کابین کاویان K1051F شاسی کوتاه 2 نفر 2115MN کامیونت تک کابین کاویان K1051 شاسی بلند 2نفر 2115MN کامیونت دو کابین کاویان K1052 5 نفر 3350MN
متقاضیان برای پیش خرید این محصولات باید مبلغ 300 میلیون ریال پرداخته و الباقی مبلغ را یک ماه قبل از تحویل بپردازند . قیمت خودرو در زمان تحویل مشخص خواهد شد . سود مشارکت این طرح 16% و سود انصراف آن 12% خواهد بود . زمان تحویل محصولات نیز از اسفند 91 و براساس اولویت ثبت نام آغاز خواهد شد .
درضمن این شرکت از ساخت کاربری جدید کاروان مسافرتی جهت سفرهای خانوادگی تحت لیسانس Fuga.rw ژاپن که قابل نصب بر روی شاسی کامیون کاویان K1051 می باشد خبر داده است .
شرایط اخذ سفارش به علت ظرفیت محدود در آگهی های بعدی اعلام خواهد شد .
متقاضیان برای اطلاعات بیشتر می توانند به دفتر مرکزی این شرکت واقع در تهران، خیابان مطهری، نبش میرزای شیرازی ، پلاک 283 مراجعه نموده و یا با شماره تلفن 88717774-6 تماس بگیرند.
چهارشنبه 22 آذر 1391
سلام .
تو این پست توضیح دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به شرایط داره.رانندگی یه شغلی هست که همیشه از خونه دور هستید.سختی خود راه روزانه حدود 12 13 ساعت بعضی اوقات بیشتر توی پشت فرمون.خرابی ماشین توی راه پنچر شدن باید تنهایی لاستیک عوض بشه البته اگر شاگرد نداشته باشید.گرونی لوازم مثلا فیلتر هوای استوانه ای حدود 2 برابر شده روغن و... چند بربار شده دستمزن مکانیک زیاد شده گازوئیل رو هم هر روز یه بازی در میارن کار خطرناکی هم هست تصادفات و...ولی اگر شرایط کار رو داشته باشید و خوب کار نید شغل پر درآمدی هست کمی هم علاقه لازم داره که سختی راه و رانندگی طولانی مدت رو تحمل کنید.
در مورد این کامین های کاویان هم خیلی ماشین های آشغالی هستن لوازم کاملا چینی و به درد نخور بعد از مدت کوتاهی ماشین به صدا میفته عجیب صداش مثل مایلر های 15 20 سال کار کرده میشه یه مدت هم بگذره شروع میکنه جفتک انداختن و خرج گذاشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)