سلام
ویروس subconfig رو چطوری پاکش کنم؟
یه فایل autorun هم درست کرده البته فقط رو flash ام هست تو درایو های هارد نیست
ولی وقتی پاک میکنم دوباره خودشو کپی میکنه
سلام
ویروس subconfig رو چطوری پاکش کنم؟
یه فایل autorun هم درست کرده البته فقط رو flash ام هست تو درایو های هارد نیست
ولی وقتی پاک میکنم دوباره خودشو کپی میکنه
سلام دوستان
سيستم من ويروس اتوران گرفته با تمام نرم افزارها هم چك كردم جواب نداد. يك پوشه مخفي با نام cold ويك فايل auTORUN.inf است كه داخل فايل متني [autorun]
;Please Do Not Change This Line.
Open=RECYCLER\..\RECYCLER\autoplay.exe
shell\open\Command=RECYCLER\autoplay.exe -open
shell\open\Default=1
shell\explore\Command=RECYCLER\autoplay.exe -explore
[)]
قرار دارد .كسي مي تونه كمك كنه
ممنون
دوست عزيز منم به اين ويروس cold دچارم با اينكه از نود32 متنفرم اما اين ويروسو روي فلش يكي از دوستام ريختم و اونم برام با انواع انتي ويروس ها چك كرد تنها انتي ويروسي كه شناختش نود بود و يك نرم افزار كم حجم به نام Autorun Virus Remover كه لينك رپيد شيرشو پيدا كردم
با 7 م.ب حجم البته اول ويروسو با نود پاك كن و بعد اينو نصب كن از اون به بعد هر فلشي كه به يكي از ويروساي اتوران الوده باشه رو اتوماتيك پاك مي كنه البته تو ستينگش تنظيم كن اميدوارم تونسته باشم مشكلتو حل كنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by keywan; 08-12-2009 at 01:17.
ویروس عجیبی گرفتم کمک کنید
خلاصه و مفید عرض میکنم :
1- موقع اتصال به اینترنت خود به خود سایتهایی باز میشه
2- تنظیمات word به هم میریزه مخصوصا تنظیمات تعیین اندازه کاغذ و ....
3- عوض کردن ویندوز هم کارساز نیست
اقا سیستم من ویروس گرفته از هر فولدر فایل EXE اون فولدر رو ساخته. من ویروس نداشتم اون روز به نظرم موبایل کسی رو وصل کردم ویروس کشی کنم با kaspersky همه رو شناخت و کشت. الان موبایل خودم همه این ویروس رو داره که الان Kaspersky همه رو شناخت پاک کرد. میخوام ببینم از چی میادش؟؟؟ دیگه بر نمی گرده؟؟؟ ممنونم راهنمایی کنید.فوادر آپشن هم رفته
Last edited by mrmostafa; 11-12-2009 at 12:40.
سلام
سیستم من یه ویروس جدید گرفته که تو فلش usbConfig\DoNotDelete.exe اینو کپی میکنه تو درایو c هم یه پوشه به اسم
RRTVAULT درست میکنه توشم autorun.inf_127764125643248 و autorun.inf_511951521453732 هستن با چند تا ویروس کش هک چک کردم پیدا نکردن چطوری پاکش کنم؟
خومونیم عجب اوراژانسیه این انجمن ....... نه ؟
خومونیم عجب اوراژانسیه این انجمن ....... نه ؟
به علت نیومدن مهدی 7610 به این بخش و .....
ما هم اینجا نمیاییم.
پس شما برای هر سوالت یه تاپیک جدا بزن.
نه اینکه بیایی تو این تاپیک پست بدی.
موفق باشید.
سيستم من خود به خود فولدر ميسازه تو هر فولدر بعد يه سري پاك كردم فولدر آپشن رو برگردوندنم. بازم اينجوري شده يه بار با kaspersky اسكن كردم ولي دوباره الان اسكن ميكنم بر مي گرده. چيكار بايد بكنم ؟؟؟؟
با سلام کامپیوتر من یه ویروسی داره به اسم cluster که فایل ها و پوشه ها رو hidden میکنه . چند تا پوشه هم به اسم های kalba , recycler هم باهاشن . لطفا منو راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)