تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 649 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یکی از دوستان تو همین فروم 5800 داره اکپریا هم داره.میگفت اکسپریا تاچش بهتر و دقیقتره.حالا با این تفاسیر 5800 دیگه چی میشه! خوده منم فعلا ایی 71 دارم و میخوام بفروشمش یه تاچ بخرم.به نظر شما ان 97 هم مشکلات تاچ این گوشی هارو داره(البته سوال یه ذره ایراد داره چون گوشی نیومده..ببخشید..)
    منوهای آیفون رو میشه روش ریخت با شل؟
    دوست عزیز کلا تا بحال هیچ گوشی نیومده که تاچش مثل ایفون یا ایپاد تاچ راحت باشه.حتی n97 هم تاچش نمیتونه به پای ایفون برسه.تاچ n97 هم مثل 5800 نوکیا یا کمی بهتر از ان خواهد بود.به نظر من اکسپریا از لحاظ تاچ عملکردش عالیه.ولی برای کسانی که تاچ واقعی میخواهند هیچ چیزی نمیتونه جای ایفون یا ایپاد تاچ رو بگیره ولی اکسپریا در مقایسه با تاچهای دیگه عملکرد خوب و عالی داره.به نظر من زیاد به این جور چیزها حساسیت نشون نده.
    منوهای ایفون هم روی اکسپریا مثل یک walpaper عمل میکنند.اینجوری نیست که وقتی منوهای ایفون روی اکسپریا باشه تاچش مثل ایفون میشه من خودم منوی ایفون را روی اکسپریا نصب کردم ولی زود پاکش کردم.در کل هیچ چیز به پنلهای اورجینال خود اکسپریا نمیرسه.

2. 4 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

نینجا جان این ویدیو رو ببین..با تاچ فلو خیلی عکس العمل تاچش خوبه ولی نتونستم بفهمم که ناخن داره یا نه؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی شما با اف 480 سامسونگ کار کردید؟؟اگه به اندازه اون دقت تاچش باشه خیلی عالیه.

4. این کاربر از Raptor 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نینجا جان این ویدیو رو ببین..با تاچ فلو خیلی عکس العمل تاچش خوبه ولی نتونستم بفهمم که ناخن داره یا نه؟!

راستی شما با اف 480 سامسونگ کار کردید؟؟اگه به اندازه اون دقت تاچش باشه خیلی عالیه.
    همانطوری که تو ویدیو میبینی عملکرد تاچش عالیه.من خودم touch flo رو نصب نکرده ام.چون تو همه پنلها و بخصوص تو پنل spb mobile shell کار کردن باهاش راحته.من با f480 کار نکرده ام ولی با p1 و touch pro کار کرده ام در کل تقریبا عملکرد تاچ همشون یکیه و مشکلی ندارند.

6. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

من با تاچ پرو کار کردم p3450 خیلی افتضاحه که!
    بعید میدونم به بدی اون باشه با توجه به این ویدیو های موجود که ازش دیدم.

8. این کاربر از Raptor 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

یکی از دوستان تو همین فروم 5800 داره اکپریا هم داره.میگفت اکسپریا تاچش بهتر و دقیقتره.حالا با این تفاسیر 5800 دیگه چی میشه! خوده منم فعلا ایی 71 دارم و میخوام بفروشمش یه تاچ بخرم.به نظر شما ان 97 هم مشکلات تاچ این گوشی هارو داره(البته سوال یه ذره ایراد داره چون گوشی نیومده..ببخشید..)
    منوهای آیفون رو میشه روش ریخت با شل؟
    اگر فیلمهای N97 رو در سایت youtube مشاهده کنید متوجه میشید که عملکرد تاچش مثل اکثر تاچهای دیگه هست و مثل آیفون حساسیتش بالا نیست .
    در کل این N97 هم آش دهنسوزی نیست .

10. 2 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

اتفاقا همین الان داشتم فیلمای ان 97 رو میدیدم.خوب بود به نظرم
    این آیفون اگه بلوتوث داشت به هیچ گوشی دیگه اییفکر نمیکردم.راه حلی واسه بلوتوثش پیدا نشد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من با تاچ پرو کار کردم p3450 خیلی افتضاحه که!
    بعید میدونم به بدی اون باشه با توجه به این ویدیو های موجود که ازش دیدم.
    منظورتون از htc گوشی تاچ pro هست یاp4350 یا p3470 چون گوشی مدل p3450 نداریم.
    من با تاچ pro کار کرده ام و تاچش عملکرد خوبی داره و نمیدونم شما به چیه اون ایراد میگرید.در کل موقع تنظیم حساسیت تاچشون باید به ارامی روی علامت + کلیک کنی تا موقع کار کردن با تاچش راحت باشی.من خودم اوایل وقتی اکسپریا رو خریده بودم تاچش عملکردش خوب نبود چون روی علامت + کمی سفت کلیک کرده بودم. اومدم دوباره تاچش رو تنظیم کردم که دیدم با کلیک کردن نرم روی + عملکردش خیلی هم خوب شده.در کل دوست عزیز عوامل زیاده که باعث میشه تاچ گوشی بصورت خنگ عمل کنه مثلا بعضی از برنامه های حجیم خودشان تاثیر هم میذارند و یا تنظیم حساسیت تاچ گوشی و... . من تاچ اکسپریا رو هم با تاچ ایفون مقایسه میکردم.گفتم هم تاچ اکسپریا و بقیه گوشی ها محاله که به پای ایفون برسند ولی در بقیه موارد تاچش خوبه و حرفی برای گفتن نداره.اینم مطمئن باش که با نوک انگشتت هم به راحتی میتونی باهاش کار کنی و نیازی به در اوردن قلم نداری.

13. 5 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

من با این گوشی کار کردم.افتضاح بودش.اسمس دادن باهاش با انگشت غـــــیر ممکن بود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

البته دلیل اینکه x1 از آیفون تو تاچ ضعیفتره بخاطر نوع lcd نه چیز دیگه، در کل تاچ ایفون بینظیره و این چیزی از خوبیای X1 کم نمیکنه

16. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

البته دلیل اینکه x1 از آیفون تو تاچ ضعیفتره بخاطر نوع lcd نه چیز دیگه، در کل تاچ ایفون بینظیره و این چیزی از خوبیای x1 کم نمیکنه
    حرفت دقیقا درسته ! یادتون نره که lcd آیفون 3.5 اینچیه ولی x1 3 اینچیه , این طبیعیه که هرچی مانیتور بزرگتر باشه کار باهاش راحت تره !!! بعدشم اپل تو طراحی سیستم عامل برای آیفون همه ی آیتم ها رو اینقدر بزرگ طراحی کرده که راحت میشه با انگشت انتخابشون کرد ولی توی wm آیتم های ریزی هست که کمی انتخابشون سخته ولی اگر نرم افزار خوبی ( مثل برای کی برد , یک کی برد بزرگ ) نصب کنی این مسئله کم رنگ میشه و راحت میشه با wm کار کرد !!! من با تاچ 2.8 یک ppc معمولی بخوبی کار می کردم و مشکلی هم نداشتم !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •