تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 210 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

داره خودمونی میشه farhad.helix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مرسی ولی گرینه اول که گفتی آی پی سیستمارو بزارم رو اتوماتیک که دیگه سیستم ها شیر نمیشن . من اتوگذاشتم هردورو ولی هیچ کدوم دیگه همدیگه رو پیدا نکردن . فقط خودشونو پیدا میکنن ؟!!!!
    ولی من دوباره اعداد رو دادم و همدیگه پیدا کردن ..در کل مشکل من وارد شدن از دسکتاپ به لپ تاپه . ( یعنی لپ تاپم کاملا وارد دسکتاپ میشه )
    توی دسکتاپ وقتی پنگ لپ تاپ رو میگیرم ارور request time out میده ولی از توی لپ تاپ پنگ دسکتاپ رو میگیرم مشکلی نداره ... آخه این یعنی چی مگه میشه ؟ به نظرت به خاطر اتصال بی سیم لپ تاپ نیست ؟

اینم اعدادی که میدم به دستگاها .. منتها برای لپ تاپ عدد آخری آی پی رو 2 میدم و بقیه همون ...

شر میشن اگه DHCP ه مودم فعال باشه که به طور پیش فرض فعاله البته به شرطی که مودم به صورت nat کانفبگ شده باشه (اوتو کانکت) خودش IP میده به سیستما
    بعدش هم تو DNS نیازی نیست که IP ی DNS ی خاصی و بدی همون IP مودم و بدی کافیه
    سیستم عاملای سیستمات و بم بگو تا بگم چیکار کنی

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    من یه مودم معمولی (بدون وایرلس) با یه پورت usb و یه پورت lan دارم . میخواستم با یکی از دوستام که در آپارتمانی در طبقه زیرین واحد ماهستش اینترنتم رو شبکه کنم. میخواستم ببینم با این مودمم میشه اینکارو کرد ؟ اگه میشه چطوری؟اگه نمیشه و باید مودم وایرلس بگیرم آیا جواب میده با توجه به اینکه یک طبقه فاصله داریم؟(در ضمن دوستم سیستم داره یعنی شبکه بی سیم نداره)
    اگه میتونی اون همه کابل بکشی به پشت سیستمش میشه

3. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سرعت انتقال فایلاشون چطوره؟

5. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرعت انتقال فایلاشون چطوره؟
    انتقال چی به چی ؟ متوجه نشدم

7. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان برای اطلاع میگم من کارم راه اندازی شبکه و پشتیبان سیستم(troubleshouter) و راه انداز و admin ی گیم نت و کافی نت و چند شرکت تو تهران و کرجم
    اگه به مراجعه حضوری نیاز داشتین در خدمتم

9. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

انتقال چی به چی ؟ متوجه نشدم
    یه فایل از یه سیستم به سیستم دیگه

11. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

بازی موقعی که سرور بسازی توش شروع میکنه به broadcast کردن و اون یکی سیستم خودش پیدا میکنه نیاز به share کردنه چیزی نیست
    firewall ی ویندوز منطورمه
    و اصلا منظورت و از IP ی ماردبورد نفهمیدم
    برای بالا بردن سرعت باید از مودم با پهنای بانده بالا استفاده کنی که خیلی گرون تره
    همممممممممم!
    سرور رو چه جوری میشه درست کرد؟

منظورم از ip مادربرد چون مادربرد من asus p8z77-v هست یه کارت وایرلس داره که میتونم حتی بدون مودم وایرلس، اینترنت رو روی وایرلس شیر کنم (که البته به این قابلیتش نیازی ندارم چون مودم وایرلس دارم) منظورم از ای پی مادربرد ای پی همین کارت وایرلس هست که مادربرد داره و چون نسل n هست فکر کنم حداقل به صورت اسمی 150mbps باید باشه

13. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

شر میشن اگه DHCP ه مودم فعال باشه که به طور پیش فرض فعاله البته به شرطی که مودم به صورت nat کانفبگ شده باشه (اوتو کانکت) خودش IP میده به سیستما
    بعدش هم تو DNS نیازی نیست که IP ی DNS ی خاصی و بدی همون IP مودم و بدی کافیه
    سیستم عاملای سیستمات و بم بگو تا بگم چیکار کنی
    ولی توی دی ان اس که آی پی نمیدم یا شیر نمیشن یا اینترنت فعال نیست .. در کل بی خیال شدم .. با وایرلس هم سرعتش بالاست نیست و حداکثر 2.2 مگ در ثانیه هستش .. ولی با کابل که الان وصل کردم 11.2 هستش .. البته چون مودم سر راهشه 11.2 هستش اگه کابل رو مستقیم از سیستم ها به هم وصل کنم سرعتش تا 70 مگابایت در ثانیه هم میره .. در کل ممنون و مرسی...
    ولی برای اطلاعات عمومی اگه میشه مشکلشو بهم بگو .. جفت سیستما از ویندوز 7 64 بیتی استفاده میکننن ... که گفتم برای وارد شدن از لپ تاپ به دسکتاپ مشکلی نیست ولی از دسکتاپ به لپ تاپ همون ارور رو که عکسشو گذاشتم رو میده .. اون قضیه everyone هم که گفتی رو انجام دادم ولی وارد نمیشه ... حتی توی change advance sharing setting هم که رفتم جفتشون تنظیماتشون یکیه هستش ولی با کمال تعجب یکی مشکل داره یکی نه ... !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه فایل از یه سیستم به سیستم دیگه
    بستگی به خیلی چیزا داره

16. 2 کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ولی توی دی ان اس که آی پی نمیدم یا شیر نمیشن یا اینترنت فعال نیست .. در کل بی خیال شدم .. با وایرلس هم سرعتش بالاست نیست و حداکثر 2.2 مگ در ثانیه هستش .. ولی با کابل که الان وصل کردم 11.2 هستش .. البته چون مودم سر راهشه 11.2 هستش اگه کابل رو مستقیم از سیستم ها به هم وصل کنم سرعتش تا 70 مگابایت در ثانیه هم میره .. در کل ممنون و مرسی...
    ولی برای اطلاعات عمومی اگه میشه مشکلشو بهم بگو .. جفت سیستما از ویندوز 7 64 بیتی استفاده میکننن ... که گفتم برای وارد شدن از لپ تاپ به دسکتاپ مشکلی نیست ولی از دسکتاپ به لپ تاپ همون ارور رو که عکسشو گذاشتم رو میده .. اون قضیه everyone هم که گفتی رو انجام دادم ولی وارد نمیشه ... حتی توی change advance sharing setting هم که رفتم جفتشون تنظیماتشون یکیه هستش ولی با کمال تعجب یکی مشکل داره یکی نه ... !!!
    DNS فقط برای دسترسی به اینترنت تنظیم میشه و در شبکه ی داخلی و sharing هیچ دخالتی نداره
    کارایی که تا حالا انجام دادی باید نتیجش شبکه شدن و میداد . یک جای کار ایراد داره
    خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی عیب یابیه این مدلی نمیشه باید خودم چک کنم و درستش کنم دوست عزیز

18. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •