سلام مهرداد جان
ايني كه شما داري ميگي مربوط به مبحث كاركردن با با فرمهاست كه براي اون بايد از نوار ابزار form توي ورد استفاده كرد
اگه مراجعه كني و نوار ابزارش رو بياري همه چي كاملا واضحه
سلام مهرداد جان
ايني كه شما داري ميگي مربوط به مبحث كاركردن با با فرمهاست كه براي اون بايد از نوار ابزار form توي ورد استفاده كرد
اگه مراجعه كني و نوار ابزارش رو بياري همه چي كاملا واضحه
با تشکر از زحمات بی شائبه تان....
دوست عزیز بنده هر کاری کردم جواب نگرفتم ....
من هم نرم افزاری میخوام که بتونم باهاش نت های موسیقی بنویسم. این Final2003 رو از کجا میشه گیر آورد؟
ضمناً اگه نتونستی نت ها رو به ورد منتقل کنی، می تونی یه عکس از صفحه نمایش بگیری و عکس نت ها رو به ورد منتقل کنی. بلدی با PrintScreen عکس بگیری؟
عزیزم مگه PictureStyles رو نمیخوای؟ روی عکس دلخواه کلیک کن، سپس از نوار منو گزینه Format رو انتخاب کن Picture Styles رو می بینی. رفتم توی ورد 2007 چک کردم هیچ مشکلی هم نداشت.
نه چنین نیست عکس پایین شاهد این ادعا
گزینه Picture Style پس کجاست؟
![]()
wordist جان مي خواهم شعر تايپ كنم
سلام
خب تايپ كن عزيز من !! كسي جلوتو نگرفته
يه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز و با دقت عمل كن
موفق باشين
راستي قبل از سوال جستجو يادتون نره
شايد باور نكردني باشد ولي index and tables يكي از قابليتهاي باورنكردني Microsoft Word هست.
اين گزينه كارهاي زيادي انجام ميدهد كه از جمله آنها درج اتوماتيك فهرست يك كار ميباشد!
اساساً در Microsoft Word شما نيازي به درج دستي فهرست نخواهيد داشت. فقط كافي است كار را با استايل (اميدوارم با استايل آشنا باشيد) بسته باشيد تا با قابليت index and tables بتوانيد شاهد تنظيم و درج خودكار فهرست باشيد. در اين سيستم شما تنها كافيست نوع استايلهايي كه براي عناوين در كار استفاده كردهايد را براي نرمافزار مشخص كنيد.
wordist جان تو يه پستي يه فايلي برا دانلود گذاشته بوديد uploadbazar.com/337poets.pdf من هر كاري مي كنم مينويسه Invalid link اين فايل رو بخوام دريافت كنم چي كار بايد بكنم ممنون از راهنماييهاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)