تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 229 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2286

نام تاپيک: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

من كه خدايي به صبانت راي ندادم. حالا نميدونم كيا راي دادن بماند.
    در ضمن شما الان از چه شركتي adslگرفتين كه راضي هستين؟
    من الان حدود 6 ماه هست که از سپنتا سرویس میگیرم و از همه لحاظ راضی هستم
    من که کاملا از صبانت راضی هستم و حاضر نیستم اون رو با هیچ شرکته دیگه ای هم عوض کنم
    در مورد Error734 هم باید بگم که من هم برخی اوقات این رو میبینم البته فوقش دو روز یا سه روز یک بار اون هم با آنیستال و دوباره اینیستال کردن درایور مودم حل میشه!!!
    آره خوب ...بایدم راضی باشید
    حتما" تا به حال از سرویسی که کیفیت واقعی داشته باشه استفاده نکردید که از صبا نت راضی هستید
    یا اینکه مصرف پایینی دارید و زیاد دانلود نمیکنید.
    وگرنه صبانت برای کسانی که دانلود بالا دارند به درد نمیخوره
    ای بابا . . . عجب غلطی کردم از این صبانت تعریف کردما !! تازه خوبه چیز دیگه ای نگفتم . . .
    من چند روزه که تازه با صبانت گرفتم ، تا حالا همه چیش خوب بود ، سرعت ،کیفیت ، نه قطعی ، نه ارور ، هیچی !‌ ولی امشب نمی دونم چرا وقتی کانکت می کنم تو هیچ سایتی نمی تونم برم به نظر شما مشکل چیه ؟؟ صد در صد از صبانته ، من می دونم . . .
    عزیزم این چیزها تو صبانت طبیعی هست
    به اندازه ای که پول میدید باید توقع داشته باشید.
    از صبانت بیشتر از این توقع نداشته باشید

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آره خوب ...بایدم راضی باشید
    حتما" تا به حال از سرویسی که کیفیت واقعی داشته باشه استفاده نکردید که از صبا نت راضی هستید
    یا اینکه مصرف پایینی دارید و زیاد دانلود نمیکنید.
    وگرنه صبانت برای کسانی که دانلود بالا دارند به درد نمیخوره
    مثلا چه سرویسی؟؟!!!
    مگه کدوم شرکت از سرعت 512 به بالا رو میده ؟؟!!!
    منظور از کیفیت مگه ثبات سرعت و ... نیست ؟؟!!!
    ضمنا من هر شب اگه از 700 مگ کمتر داونلود کنم خوابم نمیبره !!!
    هر شب Idm رو تنظیم میکنم و خودش داونلود میکنه تو این 20 روز اخیر هم تا حالا ندیدم میانگین سرعت داونلود شبانه ام از 50 کیلو بایت کمتر باشه !!!
    حالا میشه بفرمایید کدوم شرکت و سرویسی این ثبات در سرعت رو میده ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    در مورد حرف آخرتون که گفتین صبا نت برای کسانی که داونلود بالا دارند به درد نمی خوره باید بگم کاملا برعکس
    است و صبانت برای داونلود بالا کاملا مناسبه
    من برای شما استفاده از سویس اکونمی شاتل با سرعت 512 و ترافیک 1 گیگ رو پیشنهاد می کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ضمنا من هر شب اگه از 700 مگ کمتر داونلود کنم خوابم نمیبره !!!
    هر شب Idm رو تنظیم میکنم و خودش داونلود میکنه تو این 20 روز اخیر هم تا حالا ندیدم میانگین سرعت داونلود شبانه ام از 50 کیلو بایت کمتر باشه !!!
    والا من که هرچی میخوام دانلود کنم فقط رو سیستم torrent میتونم پیداش کنم و برای دانلود مستقیم کم چیزی گیرم میاد. شما چی دانلود میکنی شبی 700 مگ؟! اکانت رپید شیر داری؟ برا این میپرسم چون دانلود کردن با سیستم torrent درد سر داره و گاهی سرعت تا 1 کیلو بایت پایین میاد ( اگه peer ها نسبت به seed ها زیاد باشن)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فعلا که از دیروز تا حالا خرابه یک خط در میان شده
    دیگه حالم از صبا نت و آسیا تک و داتک و پارس آنلاینو همه سرویس دهنده ها و کلا مخابرات ایران بهم میخوره
    4 بار دیسکانکت شدم 8 بار هم رفرش کردم تا این صفحه باز بشه پست بدم

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

والا من که هرچی میخوام دانلود کنم فقط رو سیستم torrent میتونم پیداش کنم و برای دانلود مستقیم کم چیزی گیرم میاد. شما چی دانلود میکنی شبی 700 مگ؟! اکانت رپید شیر داری؟ برا این میپرسم چون دانلود کردن با سیستم torrent درد سر داره و گاهی سرعت تا 1 کیلو بایت پایین میاد ( اگه peer ها نسبت به seed ها زیاد باشن)
     چرا میتونی از سایت های خصوصی تورنت یا سایت های عمومی پر سیدی مثل avi-torrents استفاده کنی که سرعتشون هم عالی هستش. (برای من ! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam_mjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ..............

14

کلک ماندن تا 7:45 که برای من کار میکنه!
    سلام

این کلک 6:30 و7:30 .... این چین؟؟؟

بگین ما هم بدونیم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

این کلک 6:30 و7:30 .... این چین؟؟؟

بگین ما هم بدونیم
    تو داونلود شبانه صبانت ساعت تماس بین 3 الی 7 است ولی با یک کلک کوچیک میشه تا 7:45 هم آنلاین بود و اون هم اینه که بعد از اینکه ساعت 6 آن شدی دستی ساعت 6:44 آف بشی و دوباره آن بشی تا بتونی تا ساعت 7:44 آنلاین باشی!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فیلم یا گیم یا نرم افزار کلا فرقی نمیکنه !! فقط لینکش دایرکت باشه.
    تو این چند روزه افتادم به جون سایت رفلکس و دارم تموم 1066 گیمش رو داونلود میکنم .
    کل گیماش در حدود 25 گیگ است که تا حالا 326 تاش یا 7.3 گیگش رو داونلود کردم.
    کلا اگر هم داونلود نداشته باشم یک فیلم الکی با حجم 700 الی 800 مگی یا لبنک دایرکت پیدا میکنم و میذارم دانلود شه تا این صبا بیکار نباشه فرداش هم فیلم داونلودی رو یا بدون دیدن می زارم تو آرشیو یا دلتش میکنم!!!
    شما مگه چی داونلود میکنید که نمیتونین لیک دایرکتش رو پیدا کنین و مجبور میشین از ترنت داونلود کنین!
    من که از ترنت چیزی سر در نمیارم فقط میدونم سرعتش خیلی پایینه . میتونن کمی در موردش توضیح بدین ( در مورد P2P بودنش هم اطلاعات دارم )

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

فیلم یا گیم یا نرم افزار کلا فرقی نمیکنه !! فقط لینکش دایرکت باشه.
    تو این چند روزه افتادم به جون سایت رفلکس و دارم تموم 1066 گیمش رو داونلود میکنم .
    کل گیماش در حدود 25 گیگ است که تا حالا 326 تاش یا 7.3 گیگش رو داونلود کردم.
    کلا اگر هم داونلود نداشته باشم یک فیلم الکی با حجم 700 الی 800 مگی یا لبنک دایرکت پیدا میکنم و میذارم دانلود شه تا این صبا بیکار نباشه فرداش هم فیلم داونلودی رو یا بدون دیدن می زارم تو آرشیو یا دلتش میکنم!!!
    شما مگه چی داونلود میکنید که نمیتونین لیک دایرکتش رو پیدا کنین و مجبور میشین از ترنت داونلود کنین!
    من که از ترنت چیزی سر در نمیارم فقط میدونم سرعتش خیلی پایینه . میتونن کمی در موردش توضیح بدین ( در مورد P2P بودنش هم اطلاعات دارم )
     والا چیز خاصی دانلود نمی کنم.
    همون فیلم ها هستند که دانلود می کنم.
    من چون تو دو-سه تا سایت خصوصی عضو هستم و مزیت سایت خصوصی هم اینه که با سرعت بالا دانلود می کنه حتی اگه سیدهاش کم باشه ..
    من از این لینک های مستقیم خوشم میاد ولی سه چهار باری بد جوری حالم رو زده بود خراب کرده بود (از سرورش پاک شده بود ) واسه اینه که دیگه سراغ اون روش ( مستقیم ) نمی روم 
    +
    تایپیک داره منحرف میشه + در تایپیک اصلی اگه خواستی بتا دلت بخواد بحث میشه !

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

مثلا چه سرویسی؟؟!!!
    مگه کدوم شرکت از سرعت 512 به بالا رو میده ؟؟!!!
    سپنتا تا 2 مگ هم میده.
    منظور از کیفیت مگه ثبات سرعت و ... نیست ؟؟!!!
    خوب مگه صبانت ثبات داره؟2 روز خوبه 2 روز بد.
    شما به این میگی ثبات؟
    حالا میشه بفرمایید کدوم شرکت و سرویسی این ثبات در سرعت رو میده ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    هر وقت صبانت اومد سرویس نامحدود داد و تونست مثل بعضی شرکتها کیفیت رو اجرا کنه اونوقت حرفه
    در مورد حرف آخرتون که گفتین صبا نت برای کسانی که داونلود بالا دارند به درد نمی خوره باید بگم کاملا برعکس
    است و صبانت برای داونلود بالا کاملا مناسبه
    منظور من دانلود روزی 2 گیگ به بالاست.
    لازم میدونم توضیح بدم که سیستم من هیچ زمانی خاموش نیست و همیشه در حال دانلود هست ..مگر زمانی که برق بره
    من برای شما استفاده از سویس اکونمی شاتل با سرعت 512 و ترافیک 1 گیگ رو پیشنهاد می کنم

از پیشنهادت ممنون اما 1 گیگ برای نصف روز من هم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •