تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 326 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

مرسی دوست عزیز خیلی کمک کردید
    ==============================
    توی سی پلاس پلاس امکانش هست که با struct یک متغیر جدید تعریف کنیم بعد یک ارایه از اون نوع بسازیم؟
    مثلن
    struct pol{
    float a;
    float b;
    }
    pol array[20];

یه همچین چیزی تقریبن
    میخوام یه برنامه بنویسم که دوتا چندجمله ای رو تو هم ضرب کنه خود استادمون تو مثالاش برای جمع کردن از این راه رفته بود ولی به پاسکال نوشته بود من که به سی مینویسم اررو میده
    م

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشکل در تابع

سلام
    من توی بخش توابع در کتاب جعفرنژاد قمی به یه مشکلی خوردم .
    یه مثال در بخش (توابعی که هیچ مقداری را برنمی گردانند) نوشته شده که اگه یکی توضیح بده ممنون میشم.
    برنامه ای که با استفاده از تابعی ،زمانی را بر حسب ساعت ،دقیقه و ثانیه خوانده ،زمان بر حسب چاپ میکند.
    مگه تو این تابع سه متغیر ثانیه ،ساعت و دقیقه را نباید تابع به عنوان ورودی و زمان را به عنوان خروجی بده.
    پس چرا هم نوع تابع رو void گذاشته ،هم قسمت پارامتر را void گذاشته .من هرچی سعی میکنم نمیفهمم قضیه چیه .تورو خدا یکی توضیح بده.
    اینم کد برنامه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوال دیگه هم دارم ،اینه که چرا تایم کلی را در تابع اصلی نشون نمیدیم .یعنی چرا cout رو در تابع main نمینیویسیم؟
    یه سوال دیگه هم اینه که نقش ()convert در تابع اصلی چی هست ؟اصلا برای چی نوشته شده .ما که تو تابع پایینی مقدار زمان کلی را نمایش میدیم.
    اگه میشه یه توضیحی بدید که متوجه بشم.
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    من توی بخش توابع در کتاب جعفرنژاد قمی به یه مشکلی خوردم .
    یه مثال در بخش (توابعی که هیچ مقداری را برنمی گردانند) نوشته شده که اگه یکی توضیح بده ممنون میشم.
    برنامه ای که با استفاده از تابعی ،زمانی را بر حسب ساعت ،دقیقه و ثانیه خوانده ،زمان بر حسب چاپ میکند.
    مگه تو این تابع سه متغیر ثانیه ،ساعت و دقیقه را نباید تابع به عنوان ورودی و زمان را به عنوان خروجی بده.
    پس چرا هم نوع تابع رو void گذاشته ،هم قسمت پارامتر را void گذاشته .من هرچی سعی میکنم نمیفهمم قضیه چیه .تورو خدا یکی توضیح بده.
    اینم کد برنامه:
    کد:
    یه سوال دیگه هم دارم ،اینه که چرا تایم کلی را در تابع اصلی نشون نمیدیم .یعنی چرا cout رو در تابع main نمینیویسیم؟
    یه سوال دیگه هم اینه که نقش ()convert در تابع اصلی چی هست ؟اصلا برای چی نوشته شده .ما که تو تابع پایینی مقدار زمان کلی را نمایش میدیم.
    اگه میشه یه توضیحی بدید که متوجه بشم.
    ممنون
    سلام
    یه راهش همونجوری هست که شما گفتین یعنی تابع ورودی و خروجی داشته باشه تو این حالت باید قبل ار فراخوانی تابع توی main ورودی ها خونده بشن و بعد به تابع به عنوان ورودی فرستاده بشن و تابع هم خروجی رو برگردونه و داخل main چاپ بشه.
    یه راه دیگه هم همینی هست که تو کتاب نوشته یعنی اول برنامه تابع رو فراخوانی بکنه بعد داخل تابع مقدار های ورودی خونده بشه و داخل تابع هم خروجی چاپ بشه.
    سوال دومتون رو هم توضیح دادم. اگه تابع خروجی داشته باشه باید تایم کلی رو توی main چاپ کنیم ولی اینجا تایم داخل همون تابع convert چاپ میشه.
    منظورتون convert(); داخل main هست؟؟ خوب اونجا تابع فراخوانی میشه. اگه ننویسیم اصلا اون تابع convert اجرا نمیشه و بلا استفاده می مونه.
    باز اگه سوالی بود بپرسین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    یه راهش همونجوری هست که شما گفتین یعنی تابع ورودی و خروجی داشته باشه تو این حالت باید قبل ار فراخوانی تابع توی main ورودی ها خونده بشن و بعد به تابع به عنوان ورودی فرستاده بشن و تابع هم خروجی رو برگردونه و داخل main چاپ بشه.
    یه راه دیگه هم همینی هست که تو کتاب نوشته یعنی اول برنامه تابع رو فراخوانی بکنه بعد داخل تابع مقدار های ورودی خونده بشه و داخل تابع هم خروجی چاپ بشه.
    سوال دومتون رو هم توضیح دادم. اگه تابع خروجی داشته باشه باید تایم کلی رو توی main چاپ کنیم ولی اینجا تایم داخل همون تابع convert چاپ میشه.
    منظورتون convert(); داخل main هست؟؟ خوب اونجا تابع فراخوانی میشه. اگه ننویسیم اصلا اون تابع convert اجرا نمیشه و بلا استفاده می مونه.
    باز اگه سوالی بود بپرسین
    ممنون از پاسخ مفیدتون
    تو مثال بعدی همین مبحث در مورد بزرگترین عدد از بین 3 عدد همچین کدی رو نوشته :
    کد:
    میشه بگید این علامت سوال و دو نقطه چیه ؟منظورش چیه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

ممنون از پاسخ مفیدتون
    تو مثال بعدی همین مبحث در مورد بزرگترین عدد از بین 3 عدد همچین کدی رو نوشته :
    کد:
    میشه بگید این علامت سوال و دو نقطه چیه ؟منظورش چیه؟
    خط اول معنیش اینه : اگه p1 بزرگتر از p2 باشه، maxp مساوی p1 میشه و اگه نه برابر p2 میشه.
    خط دوم هم همینطور، اگه p3 بزرگتر از maxp باشه، maxp برابر p3 میشه و اگه نه مساوی maxp میشه.
    یه بار یاد بگیرین دیگه از یادتون نمیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه کلاسها و اشیا رو بصورت خیلی خیلی ساده و در حد چند تا مثال ساده (نه تعریف) توضیح بده که مفهومش رو متوجه بشم.
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض چند تا سوال در مورد یک برنامه

سلام
    اقا من چند تا مشکل و سوال دارم در مورد جواب این برنامه .خواهشا اگه بلدید یه کمکی بکنید،دعاتون میکنم.
    این سواله:
    فرض کنید در یکی از مناطق آزاد ، مغازه ای پارچه فروشی وجود دارد که پارچه ها را به کشورهای دیگر صادر میکند . مغازه دار پارچه ها را بر حسب متر مربع می سنجد،ولی کشورهای خریدار میخواهند پارچه را بر حسب یارد مربع بدانند .برنامه ای بنویسید که این تبدیل را انجام دهد .
    کد:
    1.چرا SqMeters را در private نوشته؟آیا میشه در public هم نوشت؟منظور اینه که این متغیر فقط توی این کلاس قابل دسترسی هست ؟اگه کلاس دیگه ای هم در برنامه بود این متغیر تو اون کلاس قابل دسترسی نیست؟؟
    2.چرا دو تابع readSqMeters و displayFabric رو نوشته؟نمیشه توی این برنامه فقط یه تابع نوشت که ورودی نداره ولی خروجیش double باشه و این کد ها:
    کد:
    به عنوان دستور داخلش بنویسیم و تابع رو در main صدا بزنیم.میشه همچین کاری کرد؟
    3.مگه نباید تابع toSqYards در تابع اصلی صدا زده بشه ،پس چرا در تابع displayFabric صدا زده شده؟
    4.در این برنامه شی به پارچه هایی میگن که هرکدوم یه مقدارن که به هرکدومشون میگن عضو شی؟
    5.در مورد اون سه خطی که تو main نوشته شده میشه توضیح بدید .چرا بعد از PieceofFabric ،دوباره fabric نوشته شده .
    ببخشید یکم سوالام مبتدی و زیادن.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    اقا من چند تا مشکل و سوال دارم در مورد جواب این برنامه .خواهشا اگه بلدید یه کمکی بکنید،دعاتون میکنم.
    این سواله:
    فرض کنید در یکی از مناطق آزاد ، مغازه ای پارچه فروشی وجود دارد که پارچه ها را به کشورهای دیگر صادر میکند . مغازه دار پارچه ها را بر حسب متر مربع می سنجد،ولی کشورهای خریدار میخواهند پارچه را بر حسب یارد مربع بدانند .برنامه ای بنویسید که این تبدیل را انجام دهد .
    کد:
    1.چرا SqMeters را در private نوشته؟آیا میشه در public هم نوشت؟منظور اینه که این متغیر فقط توی این کلاس قابل دسترسی هست ؟اگه کلاس دیگه ای هم در برنامه بود این متغیر تو اون کلاس قابل دسترسی نیست؟؟
    2.چرا دو تابع readSqMeters و displayFabric رو نوشته؟نمیشه توی این برنامه فقط یه تابع نوشت که ورودی نداره ولی خروجیش double باشه و این کد ها:
    کد:
    به عنوان دستور داخلش بنویسیم و تابع رو در main صدا بزنیم.میشه همچین کاری کرد؟
    3.مگه نباید تابع toSqYards در تابع اصلی صدا زده بشه ،پس چرا در تابع displayFabric صدا زده شده؟
    4.در این برنامه شی به پارچه هایی میگن که هرکدوم یه مقدارن که به هرکدومشون میگن عضو شی؟
    5.در مورد اون سه خطی که تو main نوشته شده میشه توضیح بدید .چرا بعد از PieceofFabric ،دوباره fabric نوشته شده .
    ببخشید یکم سوالام مبتدی و زیادن.
    سلام
    عزیز اول بگم که بهتره کدتون رو داخل تگ php بزارین. بهتر میشه

1- اصولا توابع رو داخل public مینویسن و متغیر ها رو داخل private . البته اگه بخوایین خارج از کلاس به متغیر دسترسی داشته باشین میتونین اون رو داخل public هم بزارین، تفاوتی نمیکنه.
    2- ببینین یه برنامه رو میشه به صورت های متفاوتی نوشت. میشه هر کار رو به یه تابع واگذار کرد یا کلا همه ی کار ها رو داخل یه تابع نوشت. شما هر جور راحت تر هستی میتونی برنامت رو بنویسی، به شرطی که درست باشه.
    3- باز هم همون مورد قبلی هست. هر دو صورت درسته. یعنی میشه اینجوری هم نوشت :

4- متوجه منظورتون نشدم.
    5- ببینین مثل اینکه ما یه نوع داده به اسم PieceofFabric تعریف کردیم، حالا میخواییم یه داده ای از نوع PieceofFabric درست کنیم پس مینویسیم :
    کد:

اگه مثلا داده مون از نوع int بود برای تعریفش اول مینوشتیم int بعد هم یه اسم دلخواه واسش میزاشتیم.
    دوتا خط بعدی هم نحوه ی دسترسی به تابع های یه کلاس هست. یعنی اول اسم متغیر رو مینویسیم بعد یه نقطه و بعد هم اسم تابع رو مینویسیم.

بازم اگه سوالی دارین بپرسین

10. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در اینجا عضو کلاس به متغیرها و توابع گفته میشه ؟
    عضو شی با عضو کلاس چه فرقی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •