سلام بچه ها من تونستم وصل بشم خلاصه ولي وقتي تلفن رو بر ميدارم زنگ بزنم ارتباط قطع ميشه چرا؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بچه ها من تونستم وصل بشم خلاصه ولي وقتي تلفن رو بر ميدارم زنگ بزنم ارتباط قطع ميشه چرا؟؟
پدرام جان 2تا حالت داره 1-یا سیم مودمو خطتتو توی اسپلیتر اشتباه وصل کردی ویا اینکه اسپلیتر شما مشکل فنی داره.همون نویز گیرو میگم
من وقتي دارم كار ميكنم مثلا اگه يكي زنگ بزنه ميشه تلفن رو جواب داد و لي من ارتباط ندارم وقتي قطع شد تلفن دوباره ارتباط من وصل ميشه .
يه توضيحي ميتوني بدي كه كدوم سيم ها رو بايد وصل كنم به نويز گير درستشو اگه ميتوني توضيح بده.
روی خود اسپلیتر نوشته شد!
مبارکه ... بالاخره وصل شدی باید به همه بچه های اینجا 7 شبانه روز شیرینی بدی![]()
اسپلیتر یه سمتش یه دونه سوراخ داره که کنارش هم نوشته line ... این تک سوراخ رو وصل کن به پریز تلفن رو دیوار اتاق !!
طرف دیگه اسپلیتر 2 تا سوراخ داره ... کنار یکی نوشته phone ... سیم گوشی تلفن رو وصل کن به این ...
و بالای سوراخ دومی هم نوشته modem که این سوراخ رو هم وصل می کنی به پشت مودمت ...
همه چیز باید اوکی شه اگه درست وصل کنی ... اما اگه درست وصل کردی و باز هم نشد طبق گفته دوستمون ممکنه اسپلیتر خراب باشه ( که احتمالا اگه خراب باشه فروشنده طبق گارانتی باید تعویضش کنه ) و یه حالت دیگه هم ممکنه اتفاق بیوفته ... مثلا تو خونتون چند تا گوشی تلفن داشته باشین و مثلا وقتی از گوشی تو اتاقای دیگه تماس میگیرن نویز ایجاد میشه یا ارتباط قطع میشه ... این نکته رو وقتی خودم تو اندیشه بودم یکی مشکل داشت و داشتن راهنماییش می کردن و بهش گفتن اگه با یه دونه اسپلیتر هنوز این مشکل رو دارین و تو اتاقای دیگه هم گوشی تلفن وصله میتونین برای تک تک گوشیها تو اتاقای مختلف اسپلیتر بذارین تا مشکل حل شه ... ( قبل هر چیز چک کن کابلا رو درست وصل کردی و بعد مطمئن شو اسپلیتر سالمه ... آخرش اگه نشد میتونی واسه گوشی های تلفن دیگه هم اسپلیتر تهیه کنی تو بازار جداگانه هم میفروشن بگردی پیدا می کنی )
بچه ها توي انديشه كدوم قسمت هست كه سرعت رو ميشه اندازه گيري كرد آدرسشو بگيد
اقای پدرام خان.دوست عزیز چندصفحه قبل رو بخون عکس گذاشتم ونشون دادم از کجا تصویری برو چندصفحه قبلو بخون
بفرما برو لینک زیر
ازدست تو پدرامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر دوستان adsl ندیشه ای....یه سوال دارم .تو رو خدا مردونه جواب بدین نه تعصب به اندیشه ..ضمنآ من خودم ابتدا adsl رو با اندیشه شروع کردم...من از پارش انلاین 512 دارم...سرعت دانلودم تا 2 هفته پیش به 240 کیلو بایت در ثانیه هم رسید ولی الان سرعتم رسیده به بین 70 تا 130 البته هیچ وقت کم تر از 70 نیست...مشکلم پینگ بالاست که صفحات وب رو جون میکنه تا باز کنه ..با مسئولان پارس چک کردم گفتن مشکل باند ویچ دارن...الان نزدیک 1 ماهه این مشکل روزا هستش ...حالا سوالم از شما مخصوصآ عزیزانی که از اندیشه تو مرکز 722 گلسار 512 دارن این هستش که سرعت دانلودتون خدایی چنده ؟؟ یعنی کمترین و بیشترین چقدره...در طول روز چقدره ؟؟ پینگ و باز کردن صفحاتتون چطوره...ممنون میشم اگه جوابمو بدین...
پینگ مطلوب هست.تمام شرکتهای ایران برای سرعت 128موظفن هستند به شما16کیلوبایت درثانیه برای256 فقط32 کیلوبایت درثانیه وبرای سرعت512 فقط 64کیلوبایت درثانیه بدن.اگه میبینی سرعتت بیشتر از ایناست دیگه گله وشکوه نکن.پینگ اندیشه مطلوبه
دوست عزیز من شکایت ندارم ولی امروز رسایت اندیشه رو چک کردم تعرفه رو دیدم تعجب کردم .من 512 با 10 گیگ محدودیت رو تو پارس آنلاین دارم 70000 تومان میدم ولی اندیشه همین پکیج رو زده 400000 تومان با همون محدودیت.میخواستم بدونم سرعت شما اندیشه ای ها تو مرکز 722 چقدره ...اگه سرعت شما هم بالای 60 هستش منم برگردم بیام اندیشه....آخه تفاوت قیمت 30000 خیلی زیاده!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)