به شدت مریض بوده حتی موقع مبارزه کم بینا بوده یجا ساسکه سوسانو میزنه هنوز کامل نبود تقریبا اسکلتش کامل نشده بود گفت حتی الان که من سوسانو رو کامل نکردم اینقدر درد دارم پس ایتاچی که کاملش کرده بود ...![]()
به شدت مریض بوده حتی موقع مبارزه کم بینا بوده یجا ساسکه سوسانو میزنه هنوز کامل نبود تقریبا اسکلتش کامل نشده بود گفت حتی الان که من سوسانو رو کامل نکردم اینقدر درد دارم پس ایتاچی که کاملش کرده بود ...![]()
فک کنم شما کامل انمیه رو ندیدیدایتاچی که هیچی حتی ساسکه که برا ایتاچی جون سوسکه بود
اوروچیکارو رو شکست داده
حتی خود ایتاچی هم یه بار اوروچی رو شکست داده
![]()
والا من نمیخوام اینو بگم .. ولی اینطور که معلومه هست.ایتاچی از اروچیمارو هم قوی تره؟
به هر حال شکست داد.قدرت احضار مردگان هوگاگه اول و دوم و خودش با هم افتادند به جون هوگاگه سوم و به سختی تونست شکستش بده
پس قویتره..
تازه امیدوارم به آرزوی فناناپذیریش برسه
بد هم نیست .. ولی باشه بعدا دوباره میذارماین اهنگی که برای دانلود گذاشتی خیلی کیفیتش پایینه کاش بالاترشو هم داشتی
رسیده که![]()
راستشو بخوای از وقتی که رسید ولی به طور رسمی نزد یکی رو ناکار نکرد تا ما ابهتشو ببینیم...رسیده ک
در ضمن در زمان مبارزه با ساسکه حالش زیاد خوب نبود و اینکه یه مشکل داره و اونم با چشم خاندان اچیها هستش..
امیدوارم کور شن![]()
ساسکه چون اروچیمارو مریض بود تونست شکستش بده
من همه قسمتهاشو دیدم ولی مبارزه بین ایتاچی و اروچیمارو را ندیدم
دقیقا من تا اون جایی که ساسکه ایتاچی رو شکست میده دیدم
کاش جایی رو بلد بودم که راحت بتونم بقیه اش را دانلود کنم
پس کامل ندیدیاوروچی هر چی مریض بود تو قسمت تناسخ اگه ساسکه شارینگان نداشت شکستش میداد
ولی لامصب چه قدرتی داره (شارینگان)
![]()
من همه قسمتهاشو دیدم ولی مبارزه بین ایتاچی و اروچیمارو را ندیدم
مبارزه نبود میخواست شارینگان رو کش بره ایتاچی بردش تو گنجتسوبدبخت کف کرد به خاطر همین شارینگان ساسکه رو میخواست
![]()
Last edited by rubiker; 06-09-2010 at 02:48.
میبینم که ما که نیستیم تاپیک حسابی شلوغ شده....
هه هه هه هه هه
یعنی کونان می خواد با کاغذ A4 جلوی توبی وایسه ؟؟؟؟ اونم زیر بارون !!!!!! ببینیم آنبو کاکاشی با اتحاد نینجایی از زیر قالی و مبل و تلوزیون مثل گروه ضربت نمی پرن رو سر توبی....
اگه من در یافتم چرا اسم نیدایمه توبی راما بوده سال دیگه روزه میگیرم....
کلا مشکوکا همین نیندایمه دقیقا فن های توبی رو داشت بعید هم نیست شاگردش باشه شاید هم با اون نینجا ها که مبارزه کرده نمرده مادارا رو پخ کرده رفته شارینگانش رو کش رفتهولی از اونجایی که اوروچی احضارش کرد شاید واقعا مرده
اون کاغذ ها هم ضد آبن
همیشه تو بارون استفاده میکنه تو اونجایی که کوچیک بودن و بونشین جیرایا رو پخوندن هم بارون بود کلا ضد آبن دیگه
![]()
دوستان نیندایمه و توبی چه شکلی هستند؟
چه خصوصیاتی دارند؟
از کجا این انیمه را دانلود میکنید؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)