البته جاهای هستن که ادعا می کنن این گوشی ها رو تعمیر می کنن ولی در واقع بی فایده ست.چون قطعات یدکیش پیدا نمی شه.در کل اصلا اصلا از این گوشی ها نخرید.
البته جاهای هستن که ادعا می کنن این گوشی ها رو تعمیر می کنن ولی در واقع بی فایده ست.چون قطعات یدکیش پیدا نمی شه.در کل اصلا اصلا از این گوشی ها نخرید.
خواهش میکنممرسی احسان جان.
این رو هم اضافه می کنم که عمر گوشی های چینی که دیدم 2-3 ماه بیشتر نبوده! مشتری اول و آخرش خود آدمه!
تبریک میگم همکار انجمن شدید.
البته من یکی از بچه های دانشگاه داره که 2 ماهه هم داره ازش استفاده میکنیه من شک کردم گوشی رو گرفتم از نگاه کردم دیدم پشتش رو باطری یه چندلایه دستمال کاغذی گذاشته و درش رو هم با نوار چسب چسبونده و رنگ روش تو این 1.5 ماه کامل که نه ولی خیلی رفته و گوشی مشکل زیاد داره هنگ دائمی اگه دوبار اسلایدشو بالا پاین بکنی گوشی هنگ میکنه و . . .
Last edited by ehsssssan; 07-06-2008 at 23:48.
خیلی ممنون![]()
به به ...
تبریک میگم... مجتبی جان...
انشالاه به سلامتی...
9کرتم...
تاپیکو ول کنی رفته ته چاه...من نمی دونم چرا کسی اینجا پست نمی ده!
یا اصلا چرا اینجا رو جز تاپیک های مهم ضمیمه نمی کنن...
بیخیال!
یه سوال دارم بس فوری فوتی و بس مبتدیانه که شاید واسه خیلی های دیگه هم سوال باشه...آیا ویروس از یه گوشی حاوی ویروس مثلا ان73 که سیستم عاملش S60v3 هست با انتقال یه فیلم به یه گوشی دیگه توسط بلوتوث مثل 8گیگ که اونم سیستم عاملش مثل ان73 هست انجام میشه یا نه(دقت کنید که گفتم هر دو یه سیستم عامل دارن نه متفاوت)؟!
خواهشا یه پاسخ کامل و درست ارائه بدین که خیالم راحت بشه...ممنون دوستان عزیزم!
چون جایی شنیده بودم اینکار توسط ارسال فیلم با بلوتوث اجرا نمیشه و گوشی طرف مقابل ویروسی نمیشه ، می خوام مطمئن بشم.
Last edited by Mojtaba-MCI; 13-06-2008 at 13:30.
دوست عزیز سیستم عاملشون یکی هست هر دو S60 v3.....اما ...اما FP1 n95 هست...
دقت کنید که 9.2 ..(همان سیستم مورد استفاده در N95) هنوز مورد هجوم برنامه نویسان قرار نگرفته است ...که با توجه به مقوله هک بزودی شاهد ویروس برای این سری هستیم
منم با کلی کار با کامپیوتر حاوی برنامه و کلیپ موبایل یا بلوتوث بازی هنوز که ویروسی ندیدم.
اگرم ویروسی شه خیالی نیست. با یه فرمت حله!!!!
البته بسته به ویروسش داره.
آخه من نمی تونم فرمت کنم...چون کلی نقشه دارم!بدبخت می شم اگه فرمتش کنم!!!
فقط می خوام مطمئن بشم که از ان73 دوستم به گوشیم منتقل نشده...همین!
Last edited by Mojtaba-MCI; 13-06-2008 at 18:13.
مجتبی جان مگه مشکلی داری؟
مگه نقشه هات رو مموریت نیس.؟
یعنی اگه 8 گیگو فرمت کنی ،مموریش هم فرمت میشه؟؟؟
فکر نکنما!!!!!!! تازه نقشه ها فقط رو مموری میره!
تنها مشکل من نقشه هامن...ساعت ها طول کشیده تا دانلود شن!
اگه فرمت کنم مموری هم فرمت میشه...
البته فک نکنم ویروسی شده باشه...فقط می خوام مطمئن شم!
چون یکی از بچه ها گفت(پست 1827)که نشده!یعنی اصلا نمیشه که شده باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)