سلام دوست عزیز.
کرک تمامی بازیهای reflexive :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز.
کرک تمامی بازیهای reflexive :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من کرک این دوتا بازی رو میخواستم!!
اولیش کرک بعد آپدیت بازی BLOOD OMEN 2 هستش که به ورژن های BLOOD OMEN 2 V 101 و BLOOD OMEN 2 V 102 ارتقا پیدا میکنهپس لطف کنین کرک ورژن 1 رو نزارین
کرک بعدی هم مربوط میشه به بازی دسکتاپی uplink که ورژن ـش این هستش uplinkdemo1.54
این هم بگم که توی gamecopyworld دنبالشون نگردین که اگه اونجا پیدا میکردم اینجا در خواست نمیدادم!!
درضمن ممنون میشم که فایل Redme تیم یا گروهی که کرک کننده بازی ها هستن هم باهاشون باشه.
خیلی ممنون.
سلام دوست من
Blood Omen 2 v.1.02 :
اپديتش را پيدا نكردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
uplink:
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من براي بازي WWE RAW - v 1.00 پچ ميخوام بازي رو سال قبل خريدم ولي پر از باگ است بدن کاراکتر ها دم به دم با هم قاطي ميشه و ميرن تو همديگه
دو تا سایت توی reed me داشتorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ممنون اما نمیتونم چیزی دانلود کنم!! روی لینک دانلود که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!!
سلام.من کرک بازی pets pal animal doctor رو میخوام.بازی رو از سایت trygames دان کردم.
دوستان عزیز
بنده یک نسخه World Of Warcraft ورژن Lich King خریدم
این نسخه باید روی ورژن قدیمی نصب بشه ، اما متاسفانه روی نسخه قدیمی که من دارم نصب نمیشه
دقیقاً دوستان بگن روی چه ورژنی نصب میشه که تهیه کنمش
ممنون
اون نسخه ای که شما داری اصلی نیست ...
یه ورژنی هست که کار نمیده
هنوز نسخه ی کامل بازی نیومده
از جای معتبری خریدم ، فکر نکنم کار نکنه
برای نصب هم میره اما میگه باید ورژن قدیمی رو داشته باشی....
شما باید آپدیتهای قبلی رو نسب بکنی!!
بورو داخل بازی ببین ورژنی که الان بازیت نشون میده چنده .؟؟؟
بعد باید آپدیتهای بین ورژن خودت و این نسخه Lich King رو نسب کن بعد پچ Lich King رو نسب کن
در واقع این عادت بیشتر بازی های World Of Warcraft هستش! که وقتی الحاقی جدید میاد شما باید پچهای قبلی رو نسب داشته باشی!!
Last edited by ali_khujaste; 05-10-2008 at 16:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)