تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 183 اولاول ... 83133173179180181182183
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

داره خودمونی میشه abolfazl_gallant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    همه چرا دنبال این playboy ها هستن یعنی شما بازی رو برای اینا میگیرین

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام
    همه چرا دنبال این playboy ها هستن یعنی شما بازی رو برای اینا میگیرین
    نه دیگه مثبت به قضیه نگاه کن . وقتی بازی رو روی کنسول انجام میدی بحث اچیومنت میاد وسط حالا یه فیضی هم ازین مجلات ببرن چه اشکالی داره !

3. 7 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه radar khoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لینک های دانلود اپدیت های بازی مافیا۲ برای کامپیوتر رو میدین؟؟؟؟

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

من چپتر 14 گير كردم اونجايي كه كنار اسكله هستيم بايد چيكار كرد ميشه برام كامل توضيح بدين الان مدت زيادي هست اينجا گير كردم

ممنون

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

من چپتر 14 گير كردم اونجايي كه كنار اسكله هستيم بايد چيكار كرد ميشه برام كامل توضيح بدين الان مدت زيادي هست اينجا گير كردم

ممنون
    خب اين قسمت خيلي سخته اگه درست يادم باشه :

محتوای مخفی: خطر لو رفتن پايان 
    خب ابتدا شما يه تيراندازي خيلي ساده خواهيد داشت با 5-6 نفر در كنار اسكله كه اين قسمت رو با سنگر گرفتن به خوبي ميشه ردش كرد ... بعدش ميريد به سمت جلو جايي كه اون كارگاه هست و قبلا هم براي كار به اونجا اومده بوديد. اين قسمتش فوقالعاده سخته ... اين رو هم يادتون باشه تا رسيدن شما به اون كارگاه بازم چند نفري مزاحم شما هستند كه بايد با مسلسل اون ها رو بكشيد چون فاصله دور هستش.

بعد ميرسيد به نزديكي كارگاه و ميريد داخل اينجا فوق العاده سخت هستش كه از طبقه ي بالا چندين و چند كوكتل مولوتوف ميندازن به سمت شما كه خيلي از خونتون كم ميشه و مورد ديگه اينكه از اون پله ها هي آدم مياد پايين و بهتون شليك ميكنه ... كاري كه بايد بكني اينه كه هر از چند گاه سنگرت رو عوض كني ( البته بايد پناه بگيري نه كه آزاد باشي) بعدش در زمان مناسب به طبقه ي بالا بري در اون سمت يكي 2 نفر هستند اون ها رو ميكشي و بعدشم اون آخرين نفر كه رئيس اونجاست رو بكشي ديگه تمومه ...

فقط زود بايد بري بالا و يادت باشه كه پناه گاهت تو كارگاه رو بعد از كشتن هر سري آدم عوض كني و زود هم بري طبقه ي بالا

اينايي بود كه من خاظرم بود چون خودم هم مشكل داشتم.

موفق باشيد

7. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون

من همه اونا رو ميكشم حتي انا كه تو كارگاه هست ولي هيچ اتفاقي نميفته
    اون عكس كه كنار صفحه هست نوشته wanted برا چيه كيا بايد دسگير كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

قبول دارید که داستان جالبی نداره ؟ مافیا 1 که اومد ترکوند هم از لحاظ گرافیک اون موقع و هم از داستان به این جالبی و باحالی . مافیا 2 داستان آنچنانی و قشنگی نداره ولی اگه داشت نمره ای که مجلا ت بهش میدادند 10 از 10 و 5 از 5 میبود . هرکی قبول داره یه تشکر یا یه پست بزنه که رای بگیریم چند نفر از این داستان مافیا دو خوشش نمیاد و با حرف من موافق هست که نمره ی بعضی مجلا که کم داده شده به دلیل داستانش هست .

10. 2 کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون

من همه اونا رو ميكشم حتي انا كه تو كارگاه هست ولي هيچ اتفاقي نميفته
    اون عكس كه كنار صفحه هست نوشته wanted برا چيه كيا بايد دسگير كرد
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان این چپتر برای کسانی که بازی نکردند 

دوست عزیزهدف شما در این مرحله اینه که 55000 دلار پول Bruno رو تهیه کنید
    بعد از اینکه Derek رو به قتل رسوندید در او اسکله مقدار زیادی از اون پول رو می تونید از دفتر کار Derek در طبقه ی بالای کارگاه بردارید.
    احتمالا مقداری از پول کمه.برای اینکه پول رو به 55000 دلار برسونید می تونید با بردن ماشین های مختلف به تعمیر گاه Bruski در قسمت شمالی نقشه که با علامت B مشخص شده و پرس کردن اونها پولتون رو تکمیل کنید(اگر اشتباه نکنم برای پرس هر ماشین 400 دلار به شما پول میده).در نهایت هم وقتی پولتون کامل شد Location جدید روی نقشه مشخص میشه و چپتر ادامه پیدا می کنه
    برای از بین بردن اون حالت Wanted هم اول لباستون رو عوض کنید و بعد هم از یک ماشین که تحت تعقیب نباشه استفاده کنید

12. 2 کاربر از Black Vengeance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

تو این اوضاع کمبود بازی تصمیم گرفتم یه سری بازی رو 100% کنم،به مافیا 2 رسیدم که یه سوتی ازش گرفتم.
    وقتی از رادیوی ماشین اخبار جنگ جهانی پخش میشه گوینده میگه سربازهای انگلیسی سرود ملی "God Save the Queen" رو میخونند در حالی که پادشاه وقت بریتانیا شاه جرج ششم بوده پس باید سرود وقت هم"God Save the King"بوده باشه.

توضیح:در سرود ملی بریتانیا بر حسب اینکه شاه یا ملکه در راس باشه از King یا Queen استفاده میشه.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو این اوضاع کمبود بازی تصمیم گرفتم یه سری بازی رو 100% کنم،به مافیا 2 رسیدم که یه سوتی ازش گرفتم.
    وقتی از رادیوی ماشین اخبار جنگ جهانی پخش میشه گوینده میگه سربازهای انگلیسی سرود ملی "God Save the Queen" رو میخونند در حالی که پادشاه وقت بریتانیا شاه جرج ششم بوده پس باید سرود وقت هم"God Save the King"بوده باشه.

توضیح:در سرود ملی بریتانیا بر حسب اینکه شاه یا ملکه در راس باشه از King یا Queen استفاده میشه.
    ایول... منم روی ایکس باکس 100 درصد کردم بازی رو دی:
    سوتی که خیلی زیاد داره... زمان بازی اصلا مچ نیست با مجله ها! همه می دونیم که سال تاسیس کمپانی PB 1953 تاسیس شده در حالیکه زمان بازی خیلی قبل تر هست... یا اینکه همه خانوم ها هم شکلن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •