سلام
همه چرا دنبال این playboy ها هستن یعنی شما بازی رو برای اینا میگیرین![]()
سلام
همه چرا دنبال این playboy ها هستن یعنی شما بازی رو برای اینا میگیرین![]()
نه دیگه مثبت به قضیه نگاه کن . وقتی بازی رو روی کنسول انجام میدی بحث اچیومنت میاد وسط حالا یه فیضی هم ازین مجلات ببرن چه اشکالی داره !
لینک های دانلود اپدیت های بازی مافیا۲ برای کامپیوتر رو میدین؟؟؟؟
سلام
من چپتر 14 گير كردم اونجايي كه كنار اسكله هستيم بايد چيكار كرد ميشه برام كامل توضيح بدين الان مدت زيادي هست اينجا گير كردم
ممنون
خب اين قسمت خيلي سخته اگه درست يادم باشه :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن پايان
اينايي بود كه من خاظرم بود چون خودم هم مشكل داشتم.
موفق باشيد
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همه اونا رو ميكشم حتي انا كه تو كارگاه هست ولي هيچ اتفاقي نميفته
اون عكس كه كنار صفحه هست نوشته wanted برا چيه كيا بايد دسگير كرد
قبول دارید که داستان جالبی نداره ؟ مافیا 1 که اومد ترکوند هم از لحاظ گرافیک اون موقع و هم از داستان به این جالبی و باحالی . مافیا 2 داستان آنچنانی و قشنگی نداره ولی اگه داشت نمره ای که مجلا ت بهش میدادند 10 از 10 و 5 از 5 میبود . هرکی قبول داره یه تشکر یا یه پست بزنه که رای بگیریم چند نفر از این داستان مافیا دو خوشش نمیاد و با حرف من موافق هست که نمره ی بعضی مجلا که کم داده شده به دلیل داستانش هست .
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان این چپتر برای کسانی که بازی نکردند
تو این اوضاع کمبود بازی تصمیم گرفتم یه سری بازی رو 100% کنم،به مافیا 2 رسیدم که یه سوتی ازش گرفتم.
وقتی از رادیوی ماشین اخبار جنگ جهانی پخش میشه گوینده میگه سربازهای انگلیسی سرود ملی "God Save the Queen" رو میخونند در حالی که پادشاه وقت بریتانیا شاه جرج ششم بوده پس باید سرود وقت هم"God Save the King"بوده باشه.
توضیح:در سرود ملی بریتانیا بر حسب اینکه شاه یا ملکه در راس باشه از King یا Queen استفاده میشه.
ایول... منم روی ایکس باکس 100 درصد کردم بازی رو دی:
سوتی که خیلی زیاد داره... زمان بازی اصلا مچ نیست با مجله ها! همه می دونیم که سال تاسیس کمپانی PB 1953 تاسیس شده در حالیکه زمان بازی خیلی قبل تر هست... یا اینکه همه خانوم ها هم شکلن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)