ترس داشت یا نداشت بستگی به خود طرف داره!
بعضی ها میترسن بعضی ها نه!
ولی در کل مثل سری های اولیه نیست و فکر نمیکنم دیگه بشه!
بنابراین به نظرم بحث در این مورد بی فایدس چون به نتیجه نمیرسید
ترس داشت یا نداشت بستگی به خود طرف داره!
بعضی ها میترسن بعضی ها نه!
ولی در کل مثل سری های اولیه نیست و فکر نمیکنم دیگه بشه!
بنابراین به نظرم بحث در این مورد بی فایدس چون به نتیجه نمیرسید
چیزی که الان خیلی برام مهم هست داستان بازی هست نه ترس!
چون دیگه ترسی تو بازی وجود نداره!
انلاين بازي نكردم ولي دو نفره چرا يه صفحه ي تلويزيون 42اينچ ميخواد كه دارم.
شما اول هر دو GamerTag رو Sign in میکنی بعد میری تو بازی !
بعدش با اون دسته ای که هنوز وارد بازی نشده Pause رو میزنی و اون یکی که هم وارد بازی میشه !
موفق باشی ...
تاريخ عرضه بازي Resident Evil 5 براي كامپيوتر هاي شخصي مشخص شد ...
نام بازي : Resident Evil 5
سبك بازي : Horror Action Adventure
تاريخ انتشار براي كامپيوترهاي شخصي : July 2009 ( تيرماه )
Chris Redfield returns and heads to Africa where the latest bioterrorism threat is transforming the people into mindless creatures
كريس ردفيلد باز مي گردد و اين بار در آفريقا جايي كه آخرين تهديد ويروس T-Veronica مردم را به موجودات ديوانه تبديل مي كند.
تا الان حتما مقالات و اطلاعات زيادي از اين بازي بر روي نت قرار گرفته پس لازم نيست من توضيح اضافه بدم فقط يه نكته كوچيك كه اين سري هم مانند رزيدنت اويل 4 بر روي PC با چند تا قابليت و مرحله اضافه عرضه خواهد شد.
لينك اخبار بازي براي نسخه PC از سايت GameSpot :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان .
راستش ما که xbox نداریم ولی یکی از دوستام ازم خواست برم تحقیق کنم و بفهمم چجوری باید Resident Evil 5 رو کو آپ بازی کرد . اگه می شه یه توضیح کلّی بدین یا یه فایل pdf بذارین براش print کنم ببرم .
ممنون
خدانگهدار
شما 2 تا پست بالاییتو میخوندی دیگه : دی
شما اول هر دو GamerTag رو Sign in میکنی بعد میری تو بازی !
بعدش با اون دسته ای که هنوز وارد بازی نشده Pause رو میزنی و اون یکی که هم وارد بازی میشه !
موفق باشی ...
سلام
ممنون .شما 2 تا پست بالاییتو میخوندی دیگه : دی
ببخشید حواسم نبود .
همینا رو بهش بگم کافیه ؟ می فهمه ؟شما اول هر دو GamerTag رو Sign in میکنی بعد میری تو بازی !
موفق باشی ...
البتّه که می فهمه !
خدانگهدار
آره فکر نمیکنم مشکلی باشه ! اول هر دو پروفایلش رو Sign in میکنه بعد میره تو بازی ( با همون پروفایل اولی )
بعد که رفت تو بازی با دسته ی دوم Pause رو میزنه بعد اون یکی Player هم وارد بازی میشه !
البته فکر کنم قبل از ورود به بازی هم بتونه این کارو انجام بده ! یعنی همون جایی که اسلحه هارو انتخاب میکنن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)