تبريك...........
ولي خداييش اين شانسي كه رئال اورده اينه كه بارسلون هم هي داره امتياز از دست مي ده.....
راستي ديويد جان شما هميشه قدمت خوبه.........![]()
تبريك...........
ولي خداييش اين شانسي كه رئال اورده اينه كه بارسلون هم هي داره امتياز از دست مي ده.....
راستي ديويد جان شما هميشه قدمت خوبه.........![]()
وقتی با آلمریا اینجوری بازی کنه ببینید با رئال اونم تو خونشاونم وقتی که هی بچه ها هستن و مصدوم نداریم
![]()
بازی بعدی رئالو ما تو اصفهانیم - دیگه شمارش معکوس شروع شد به قول کاپلو ما هر 10تا بازی برا ما یه فیناله ما باید همه بازیها رو ببریم تا قهرمان شیم.البته فکر کنم این خیابانی گراز اشتباه گفت 11 هفته مونده به آخر فصل![]()
شب بخیر همگی .ما باید زود بخوابیم چون باید برم سر کار پیش داداشم شرکت اینترنتی داره البته این چند روز که مدرسه ها تعطیله . اگه رئال قهرمان شد همتون پیش من یه کارت 10 ساعته دارین البته +...........شکن![]()
Last edited by david23; 17-03-2008 at 00:13.
سلام به همگی (تیکه کلام من):
دوستان نمیدونید وقتی این ....خیابانی داشت اینطوری میترکید من چقدر داشتم حال میکردم خیلی خوشحال بودم اخه خیلی داشت ضایع وزیتی هه هه هه باور کنید خیلی با حال بود راستی بچها میگم این نگردو بازیکن قرضی ما عجب خوب بازی کرد ها راستی والدز هم دو گل خورد و حال با کاسی جون مساوی است راستی دیوید جان ما خیلی دوست داریم و همییشه happy feet هستی واس ما.
سلام به همگی :
هی هی کجایید پس شما دوستان امروز که ما بیکاریم باز مث اینکه شما رو دور هستید خوب بارسا هم متوقف شد و دیگه اختلاف به 7 تا رسید خدایشش 7 تا هم مناسبه ولی کلا ما در کل لیگهای معتبر اروپایی بهترین تیم هستیم ویا به زبان بهتر بهترین صدر نشین تمام لیگ های معتبر اروپایی و دیگر اینکه خودتون رو اماده یک بازی فوق زیبا از طرف رئال در مقابل والنسیا بکنید اخه همه بجز متذلدر اماده هستند.
واي از كارلوس نگو كه من فقط واسه اين بازيكن بود كه عاشق رئال شدم من جشن قهرماني رو از آنتن ديدم مصاحبه هاي كارلوس رو با كانال رئال دارم هنوز گريه هاشو هنوز كه يادم مياد مي خوام گريه كنم يادش بخير چه شوتهايي ميزد
ايشالله به اميد قهرماني
راستي به نظر شما ممكنه مورينيو به رئال بياد؟
با این وضعی که داره پیش میره امسال ویارئال قهرمانه![]()
بازی خیلی با حال بود ..
اون نگردو فقط بلده جلوی ما خوب گل بزنه ...
خیلی موقعیت از دست داد ...
Last edited by KambiaZ; 17-03-2008 at 16:53.
باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که با دیگو هافبک برزیلی تیم وردربرمن به توافقات شخصی رسیده است.
دیگو پیش از این نیز با رئال مادرید مذاکره کرده بود این برزیلی مورد علاقه سرمربی باشگاه برند شوستر است.
این هافبک جوان به دو دلیل قصد ترک برمن را دارد دلیل اول حذف این تیم از جام یوفا و دیگری اختلافی که با مدیر ورزشی باشگاه برمن - کلائوس الوفس - دارد در صورتی که پیش از این مدیر ورزشی باشگاه یکی از حمایت کنندگان این بازیکن بود.
از طرف دیگر رسانه های المانی فاش کردند که مسئولان برمن نیز به این نتیجه رسیده اند که دیگر وقت ترک این بازیکن از برمن است و رئال مهمترین خریدار این برزیلی است.
مسئولان باشگاه وردربرمن برای فروش این بازیکن درخواست ۳۰ میلیون یورو کرده اند این در صورتی است که این بازیکن را در سال ۲۰۰۴ با ۵ میلیون یورو از پورتو خریدند و انتظار می رود که رئالی ها با این قیمت موافقت کنند.
خیلی از باشگاههای بزرگ اروپا علاقه خود را مبنی بر خرید این بازیکن اعلام کرده اند اما خود این هافبک اعلام کرده است دوست دارد در رئال مادرید بازی کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)