تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 2376 اولاول ... 831331731791801811821831841851861871932332836831183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سياوش اكبرپور در تمرين استقلال حاضر شد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم الظفره امارات امروز در تمرين استقلال تهران حاضر شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال از ساعت 10/18 امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين خود را با 13 بازيكن برگزار كرد.
    پيروز قرباني، امير حسين صادقي، بيژن كوشكي، اميد روانخواه، مهدي امير آبادي، ميثم منيعي، اشكان نامداري، ميلاد نوري، خسرو حيدري، هادي شكوري، يدا... اكبري، پژمان منتظري و احمد خضيراوي حاضران در تمرين بودند.
    هاشم بيك زاده به دليل عمل جراحي، زير نظر نوروزي پزشك تيم تمرين كرد. مهرداد پولادي نيز جدا از سايرين تمرين كرد.
    فرهاد مجيدي با اجازه كادر فني غايب بود.
    مهم ترين اتفاق تمرين امروز حضور سياوش اكبر پور مهاجم تيم الظفره امارات در تمرين بود.
    بازيكن سابق استقلال تهران با لباس شخصي در تمرين آبي پوشان حاضر شد.
    مسئولان استقلال مذاكراتي را براي جذب اين بازيكن انجام داده‌اند.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

[b]
    در مورد کوشکی هم باید بگم که 3تا پاس گل به حریف داده و دوتا پنالتی، که اگه بخوایم دقیق بگیم ، توی این 5حرکت، 3تاش باعث تساوی شد و 2تاش هم باعث باخت ! ! !
    به نظرتون با حساب این 8 امتیاز چندم میشدیم؟!!!
    دقیقا.درسته که امسال همه دفاعها بد کار میکردند ولی این کوشکی از همه بدتر بود. مدافعی که دقیقه 5 اخراج میشه .......

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

----

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

ایول کاظمی هم که دو ساله بست .اگه جباری هم بمونه ودرکنار اکبری چی میشه استقلال فصل بعد

تازه من شنیدم عمادرضا هم باپرسپولیس به توافق رسیده چه حالی میده استقلال این بازیکن رو هم از چنگ لنگی ها در بیاره

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

با عقد قراردادي يك ساله

اكبري و عباسفرد رسما به استقلال تهران پيوستند

خبرگزاري فارس: هافبك سابق پاس همدان و مهاجم سابق صبا باتري با حضور در هيئت فوتبال استان تهران به طور رسمي به استقلال پيوستند.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ يدا.. اكبري و عليرضا عباسفرد در هيئت فوتبال استان تهران حاضر شدند و با عقد قراردادي يك ساله به طور قرضي به اين تيم تهراني پيوستند.
    اكبري فصل گذشته به عنوان كاپيتان پاس همدان عملكرد خوبي را در اين تيم ارائه كرد. عباسفرد در خط حمله از جمله بازيكنان كليدي تيم صبا باتري بود كه در هشتمين دوره ليگ برتر ايران با پيراهن استقلال در ميادين شركت خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاري فوتبال ايرانت - حسين كاظمي روز گذشته با پرسپوليسي‌ها مذاكره كرد ولي تصميم‌نهايي‌اش اين بود كه پيراهن استقلال را برتن كند. او كه پس از قهرماني استقلال در ليگ‌برتر اين تيم را ترك كرد، دوباره به جمع آبي‌ها برگشته و خيلي‌ها معتقدند كه اين بازيكن خط هافبك استقلال را تبديل به نقطه قوت اين تيم خواهد كرد.

كاظمي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ابتدا در مورد مذاكره‌اش با پرسپوليس مي‌گويد: «چندبار با مسئولان اين باشگاه حرف زدم و روزگذشته هم با افشين پيرواني تماس تلفني داشتم. او گفت كه تو در ليست ما هستي و اگر احساس كني مشكلي برايت پيش نمي‌آيد به باشگاه بيا تا مذاكره كنيم، من هم فكرهايم را كردم و در نهايت گفتم كه نمي‌توانم پيراهن قرمز را برتن كنم.»
    هافبك فصل گذشته سپاهان را ادامه مي‌گويد: «حضور در اين تيم اصفهاني يكي از بهترين سال‌هاي فوتبالي‌ام را رقم زد و هيچ‌وقت سپاهان را فراموش نمي‌كنم. البته جدايي‌ام از اين تيم تصميم‌درستي بود چون بازي كردن در استقلال مي‌تواند تاثير مثبتي در آينده فوتبالي‌ام داشته باشد.»
    كاظمي ادامه مي‌دهد: «پارسال به سختي از استقلال جدا شدم و بعدها مشخص شد كه عامل اين جدايي من نبودم، الان هم خوشحالم كه دوباره پيراهن اين تيم را برتن نمي‌كنم. البته توقعات از من خيلي زياد است و امسال كار بسيار سختي‌را در پيش دارم.»
    وي در پايان مي‌گويد: «استقلال را اول به خاطر منافع خودم انتخاب كردم و اطمينان دارم كه اين انتخاب براي هر دو طرف سود دارد. البته مسائل مالي هم برايم حائز اهميت بود و از مبلغي كه بابت فصل آينده مي‌گيرم راضي هستم. در ضمن از لحاظ فني هم كار و قلعه‌نويي را قبول دارم و مطمئن هستم كه استقلال با اين مربي در هر سه جام مدعي خواهد بود.»

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاري فوتبال ايران - مجتبي جباري از دست‌دادن پدرش را تلخ‌ترين اتفاق زندگي‌اش مي‌داند. جباري در توصيف آن لحظه‌اي كه اين خبر را شنيد مي‌گويد: «دنيا روي سرم خراب شد.»
    مجتبي پس از پشت سرگذاشتن روزهاي سخت و طاقت‌فرسا حالا كمي آرام‌تر شده ولي دوري پدر را بيشتر از گذشته احساس مي‌كند. او به خبرگزاري فوتبال ايران مي‌گويد: «روزهاي اول اطرافم خيلي شلوغ بود ولي الان احساس مي‌كنم كه خيلي تنها هستم.»
    - چند هفته‌اي از فوت پدرت مي‌گذرد چگونه با اين شرايط كنار مي‌آيي؟
    اي‌كاش چنين اتفاقات تلخي براي هيچ خانواده‌اي نمي‌افتاد. من در اين چند هفته روزهاي بسيار سختي را پشت سرگذاشتم البته در روزهاي اول خيلي‌ها در كنارم بودند و شايد سرم با آنها گرم بود ولي الان احساس مي‌كنم كه از دست دادن پدرم بدترين اتفاق ممكن بود. البته از اينكه خيلي‌ها در مراسم ختم او شركت كردند و مدام از خوبي‌هاي پدرم مي‌گفتند كمي آرام هستم ولي بايد بگويم كه اين داغ فراموش نشدني است.
    - دقايقي بعد از قهرماني استقلال در جام‌حذفي متوجه شدي كه پدرت فوت كرده. دوست داشتي اين خبر را قبل از بازي به تو مي‌دادند؟
    خير به هيچ عنوان دوست نداشتم كه قبل از بازي خبر فوت پدرم را بشنوم. او منتظر قهرماني استقلال و درخشش من بود، در ضمن تماشاگران هم به ورزشگاه آمده بودند تا قهرماني تيم محبوبشان را ببينند. خيلي خوشحالم كه استقلال قهرمان شد و من هم گل زدم تا پدرم شاد شود، البته هميشه افسوس مي‌خورم كه بعد از قهرماني نتوانستم لبخند او را ببينم و آغوش گرمش را لمس كنم.
    - در حال حاضر از لحاظ روحي در چه شرايطي قرار داري؟
    نسبت به هفته‌هاي گذشته وضعيت بهتري دارم اما همانطور كه گفتم اين اتفاق فراموش شدني نيست. چند روزي است كه تمريناتم را به صورت انفرادي آغاز كرده‌ام و اميدوارم هرچه زودتر به شرايط طبيعي نزديك شوم.
    - مي‌گويند قصد جدايي از استقلال را داري؟

فعلاً كه هيچ چيز مشخص نيست و منتظرم تا تكليفم براي رفتن به اروپا مشخص شود.
    - اين موضوع هنوز قطعي نشده؟
    مديربرنامه‌هايم با چند باشگاه اروپايي در ارتباط است و فيلم بازي‌هايم را نيز به‌آنها داده ولي هنوز خبر قطعي در اين مورد وجود ندارد. اگر همه چيز مهيا بود به اروپا مي‌روم تا مذاكره كنم.
    - در اين مدت خيلي كم پيش آمد تا در بازي‌هاي ملي حضور داشته باشي. فكر نمي‌كني اين موضوع كار تو را براي رفتن به اروپا سخت‌تر كند؟

به‌طور حتم اگر در تيم‌ملي بازي مي‌كردم شرايط خيلي آسان‌تر بود و شما ديديد كه مسعود شجاعي پس از فيكس شدن در تيم‌ملي توانست به اوساسونا برود در مرحله مقدماتي و قبل از بازي با سوريه مسئولان مارسي براي ديدن بازي من به ايران آمدند ولي متأسفانه بازي نكردم و شانس بزرگي را از دست دادم. البته هنوز اميدوارم كه كارم براي رفتن به اروپا درست شود.

- اگر اروپا منتفي شد در استقلال مي‌ماني؟

فعلاً كه هدفم رفتن به اروپا است ولي اگر اين موضوع منتفي شد به احتمال فراوان در استقلال مي‌مانم

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

نه مث اینکه کم کم دارن یارای درست حسابی میگیرن.....

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته عباسفرد و اکبری اول رفتن دهیم اهواز بعد اومدن استقلال یعنی 2 تا بازیکن لیگ برتری می تونن بگیرن که میگن توره و تقی پوره .... امسال خداروشکر خوب دارن یار میگیرن...

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

چه تیمی شدیم الان .هم اصولی بازیکن گرفتیم هم با زرنگی هنوز 2 تا سهمیه دیگه داریم ایول فتل و ژنرال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •