خواهش میکنم.
من همون اوایل که وارد ایران شد خریدم و بسیار بسیار راضی هستم وخیلی این گوشی دوست دارم.چون همه نیازهای من وه مه رو برآورده میکنه وسریعترین ویندوزموبایل جهانه.وبزرگترین lcd خازنی جهان بین گوشیهاست که علاوه بر بزرگی کیفیت خیره کننده ای داره.
مشکل اساسی نداره.و واسه هر نیازتون یک یا چند نرم افزار موجوده.من حتی بازیهای پلی استیشن1 روش دارم بازی میکنم وخیلی حال میده .تنها گوشی که بازیهایps1 بدون لگ و تاخیر میشه بازی کرد .اگه در یوتیوب دیده باشین با امنیا2 نمیشه بازی کرد چون پردازندش نسل قدیمیه و کنده.این گوشی نیاز3-4 سال هر گوشی باز حرفه ای برآورده میکنه.باطریش اوایل اعصاب خرد کنه اما پس از چند بار شارژ و دشارژ کردن کامل که همه سلول های باطری فعال شد با استفاده معمولی2-3روز جواب میده .بستگی به نحوه استفاده شما داره اگر نور صفحه نمایش رو اتوماتیک قرار بدید و روزی 40دقیقه مکالمه و 30sms داشته باشید و چند بازی و گیم بازی کنید و 1-2ساعت موزیک و فیلم تماشا کنید 2روز جواب میده.
البته با روشی که اومده با تغییر در ریجستری این گوشی دوربین از 5مگاپیکسل به 8 مگاپیکسل ارتقا پیدا میکنه و دقیقا" به خاطر پیش بینی این موضوع hd2 تنها گوشی که پشتش عدد مگاپیکسل دوربین نوشته نشده چون میدونستن قابل تغییره.
البته با یک تغییر دیگر در ریجستری کیفیت و بیت ریت bitRate فیلمبرداری دوبرابر میشه واز 2100 به 4200 تغییر پیدا میکنه _من بعد از این تغییرات نتیه رو به برادرم نشون دادم گفت کیفیتش در حد هندی کم شده.واقعا" که حیرت انگیزه.
شما این گوشی بگیرید وهر روشی که خواستید بپرسید تا بگم.
.gif)