تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 208 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خواهش میکنم.
    من همون اوایل که وارد ایران شد خریدم و بسیار بسیار راضی هستم وخیلی این گوشی دوست دارم.چون همه نیازهای من وه مه رو برآورده میکنه وسریعترین ویندوزموبایل جهانه.وبزرگترین lcd خازنی جهان بین گوشیهاست که علاوه بر بزرگی کیفیت خیره کننده ای داره.
    مشکل اساسی نداره.و واسه هر نیازتون یک یا چند نرم افزار موجوده.من حتی بازیهای پلی استیشن1 روش دارم بازی میکنم وخیلی حال میده .تنها گوشی که بازیهایps1 بدون لگ و تاخیر میشه بازی کرد .اگه در یوتیوب دیده باشین با امنیا2 نمیشه بازی کرد چون پردازندش نسل قدیمیه و کنده.این گوشی نیاز3-4 سال هر گوشی باز حرفه ای برآورده میکنه.باطریش اوایل اعصاب خرد کنه اما پس از چند بار شارژ و دشارژ کردن کامل که همه سلول های باطری فعال شد با استفاده معمولی2-3روز جواب میده .بستگی به نحوه استفاده شما داره اگر نور صفحه نمایش رو اتوماتیک قرار بدید و روزی 40دقیقه مکالمه و 30sms داشته باشید و چند بازی و گیم بازی کنید و 1-2ساعت موزیک و فیلم تماشا کنید 2روز جواب میده.
    البته با روشی که اومده با تغییر در ریجستری این گوشی دوربین از 5مگاپیکسل به 8 مگاپیکسل ارتقا پیدا میکنه و دقیقا" به خاطر پیش بینی این موضوع hd2 تنها گوشی که پشتش عدد مگاپیکسل دوربین نوشته نشده چون میدونستن قابل تغییره.
    البته با یک تغییر دیگر در ریجستری کیفیت و بیت ریت bitRate فیلمبرداری دوبرابر میشه واز 2100 به 4200 تغییر پیدا میکنه _من بعد از این تغییرات نتیه رو به برادرم نشون دادم گفت کیفیتش در حد هندی کم شده.واقعا" که حیرت انگیزه.
    شما این گوشی بگیرید وهر روشی که خواستید بپرسید تا بگم.
    آقا جای شما تو تاپیک hd2 واقعا که خالیه.شما این اطلاعات رو از xda می گیرید؟

-بازی پلی استیشن .... ارتقائ دوربین........ ارتقائ فیلم برداری........

من که اصلا از مرحله پرت بودم و تا حالا اصلا چیزی نشنیده بودم در این مورد.اگه یه تاپیکی چیزی حوصله داشتی باز می کردی خوب بود.

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------

سلام به همگی.
    من بین Htc HD2 و sony xperia x10 شک دارم.
    x10 دیزاین زیباتر و باطری قوی تری داره. علاوه بر این سیستم عامل جدیدتری داره که هر روز هم داره به تعداد گوشی های با این سیستم عامل افزوده میشه(هرچند که با وجود نسخه ی 2.1 هنوز این گوشی نسخه 1.6 هست و سونی هم یه حرفی زده که آپدیت می کنم اما معلوم نیست کی این کار رو بکنه) و در یک کلام غولی مثل گوگل پشت این سیستم هست که خودش کافیه!
    HD 2 هم واقعا چیزی کم نداره. از نظر امکانات و نرم افزار و مالتی تاچ و پشتیبانی از فونت فارسی و ...

اما چیزی که من رو از x10 دور میکنه :
    بیشتر به زبان و فونت فارسی برمیگرده. برام قابل قبول نیست که نتونم در اینترنت صفحات فارسی رو درست و حسابی ببینم و پیامک فارسی دریافت و ارسال کنم در حالی که HD2 چنین نقصی نداره علاوه براین دو تا مرورگر داره که یکیش از فایل های فلش هم پشتیبانی میکنه اما مرورگر x10 این قابلیت رو نداره. البته هر دو نرم افزار یوتوب دارند.
    علاوه بر فونت فارسی نسخه ی 1.6 آندروید که معلوم نیست اصلا آپدیت میشه یا نه باعث میشه که همیشه نگران این باشم که نکنه برنامه یا بازی درست و حسابی ای بیاد اما من نتونم به دلیل نسخه ی پایین آندروید نصبش کنم. اینم بگم که مثل اینکه از ایران به مارکت آندروید هم نمیشه وصل شد!
    نمی دونم آیا راهی برای حل مشکل فارسی در آندروید هست یانه.
    اما وقتی به سمت HD2 میرم از قیافه ی مستطیلی ساده و بزرگش خوشم نمیاد، تازه حافظه ی داخلی گوشی هم خیلی کمتر از x10 هست و باطریش هم تعریفی نداره، کارت مموری هم همراه گوشی نیست.

حالا به نظرتون کدوم رو بگیرم؟ با توجه به اینکه با این اوصاف عملا نمیشه از 50 درصد امکانات x10 اسفاده کنم خریدنش خنده دار نیست؟

*پیشاپیش از نظراتون سپاسگزارم*
    شما برو مشکلاتش رو کامل بخون بعد نتیجه بگیر.

ماها که hd2 خردیم در مورد قیافش ،من که خیلی حال کردم با صفحه بزرگش.کافیه بری ابعادش رو با اپل مقایسه کنی تا ببینی که با مجود اینکه صفحه بزرگ شده ابعاد و ضخامتش عالیه

داره خودمونی میشه ghorban2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب هر کسی نظر خودش رو داره،
    از نظر دوستان استقبال میشه

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام علیکم
    می خواستم Sony er w960 بگیرم
    می گن گیر نمیاد چند جا هم رفتم گفتن نیست
    مدل مشابهی در همین رنج قیمت خودش 250 تومن سراغ دارید ؟

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

14

سلام.

من برای اولین بار قصد خرید گوشی لمسی دارم و چون نمیخواستم بالای 300 تومان پول بدهم احساس کردم Samsung B7300 OmniaLITE گوشی خوبی هست .

البته چند تا سئوال دارم که ممنون میشوم جواب دهید :

1- میخواستم بدونم این گوشی چقدر تنوع نرم افزار داره ؟ ( فکر کنم اینجا خوندم که بعضی نرم افزار ها روی بعضی از گوشیها جواب نمیده ) .
    2- اگر روزی مجبور شدم ویندوزش رو عوض کنم باید ببرم 25 تا 30 تومان بدهم بیرون یا میشه توی اینترنت روش نصبش رو پیدا کرد ؟
    3- اینکه بعضی ها گفته بودند که آنتن دهیش ضعیفه ، چقدر به واقعیت نزدیکه ؟
    4- اگر قابلیت های اینترنتی و دوربینش رو کنار بگذاریم ( خوب یا بد ) ، در مقایسه با HTC Touch2 چه جور گوشی به نظر میاد ؟
    5- این گوشی در رده گوشیهای متوسط لمسی ( از هر نظر ) محسوب میشه یا ضعیف و یا حتی قوی ؟

مورد اول برام خیلی مهمه چون یک جورایی خوره نرم افزارم و نمیخواهم مثلا مثل گوشی های نوکیا بشه که این نرم افزار روی این نصب میشه و روی اون نصب نمیشه ( البته میدونم برای ورژن نرم افزارشه ) .

اگر سریع و مناسب جواب دهید بسیار ممنون میشوم .

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام علیکم
    می خواستم Sony er w960 بگیرم
    می گن گیر نمیاد چند جا هم رفتم گفتن نیست
    مدل مشابهی در همین رنج قیمت خودش 250 تومن سراغ دارید ؟

سلام.

اینجا مخصوص پاکت پی سی هست برای اون گوشی باید برید تو قسمت مشاوره کل گوشیها.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.

من برای اولین بار قصد خرید گوشی لمسی دارم و چون نمیخواستم بالای 300 تومان پول بدهم احساس کردم Samsung B7300 OmniaLITE گوشی خوبی هست .

البته چند تا سئوال دارم که ممنون میشوم جواب دهید :

1- میخواستم بدونم این گوشی چقدر تنوع نرم افزار داره ؟ ( فکر کنم اینجا خوندم که بعضی نرم افزار ها روی بعضی از گوشیها جواب نمیده ) .
    2- اگر روزی مجبور شدم ویندوزش رو عوض کنم باید ببرم 25 تا 30 تومان بدهم بیرون یا میشه توی اینترنت روش نصبش رو پیدا کرد ؟
    3- اینکه بعضی ها گفته بودند که آنتن دهیش ضعیفه ، چقدر به واقعیت نزدیکه ؟
    4- اگر قابلیت های اینترنتی و دوربینش رو کنار بگذاریم ( خوب یا بد ) ، در مقایسه با HTC Touch2 چه جور گوشی به نظر میاد ؟
    5- این گوشی در رده گوشیهای متوسط لمسی ( از هر نظر ) محسوب میشه یا ضعیف و یا حتی قوی ؟

مورد اول برام خیلی مهمه چون یک جورایی خوره نرم افزارم و نمیخواهم مثلا مثل گوشی های نوکیا بشه که این نرم افزار روی این نصب میشه و روی اون نصب نمیشه ( البته میدونم برای ورژن نرم افزارشه ) .

اگر سریع و مناسب جواب دهید بسیار ممنون میشوم .
    1-نرم افزار براش زیاده .. همه نرم افزارها و بازیهای امنیا معمولی بهش میخوره و خب خودش هم کم و بیش نرم افزار داره ... رزولوشن 320*240 هم ساپورت میکنه

2-میشه پیدا کرد

3-

4- از لحاظ سخت افزاری بهتره ... اگه منظورتون این هست

5- متوسط رو به بالا

7. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

1-نرم افزار براش زیاده .. همه نرم افزارها و بازیهای امنیا معمولی بهش میخوره و خب خودش هم کم و بیش نرم افزار داره ... رزولوشن 320*240 هم ساپورت میکنه

2-میشه پیدا کرد

3-

4- از لحاظ سخت افزاری بهتره ... اگه منظورتون این هست

5- متوسط رو به بالا
    ممنون .
    احتمال زیاد همین گوشی رو انتحاب کنم چون از قیافه اش هم خوشم اومده است .
    البته چون تجربه استفاده از گوشیهای تاچ رو ندارم میترسم که به مشکل بر بخورم ولی ارزش امتحان داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون .
    احتمال زیاد همین گوشی رو انتحاب کنم چون از قیافه اش هم خوشم اومده است .
    البته چون تجربه استفاده از گوشیهای تاچ رو ندارم میترسم که به مشکل بر بخورم ولی ارزش امتحان داره .
    انتخاب خوبی کردی فقط قبل از خرید از همه لحاظ برو ته و توش رو در بیار مثلا فردا نخری بگی وای دوربینش ضعیف و فلاش نداره و....ها
    عجله نکن درست تحقیق کن و با نیازهات بسنج بعد برو واسه خرید

10. این کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من یه تازه واردم می خواستم بدونم واسهی کار در زمینه الکترونیک و -- چی بگیرم که هم قوی باشه هم در ایران وجود داشته باشه و قیمت اون چنده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام من وقتی تاپیک ها رو می خوندم اکثرا در مورد hd2 بود من میخواستم ببینم چرا نظرات در مورد Google Nexus One کمه با توجه با اینکه به نظر امکانات خیلی خوبی داره من میخواستم htc بگیرم ولی نمیدونم nexus بهتره یا hd2 و در مورد سیستمAndroid نمیدونم نرم افزارها و بازی های قابل نصب درwindows mobile در Android هم نصب میشن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •