تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين سرویس دهنده های Adsl در شیراز

راي دهنده
77. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • امين نت www.kara-amin.com

6 7.79%
  • شاتل www.shatel.ir

24 31.17%
  • هميارنت www.hamyar.net

4 5.19%
  • صبانت www.sabanet.ir

27 35.06%
  • پارس آنلاين parsonline.com

13 16.88%
  • فن آوا fanavadp.com

3 3.90%
صفحه 183 از 187 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187 آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 1866

نام تاپيک: Adsl/ شهر شيراز

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سرعت دانلود 64 و 128 پارس آنلاین تو شهرستان ها چقدره؟؟ تو تهرا چطور؟؟ حدودا می خوام بدونم ببینم ارزش داره بگیرم یا نه؟!!
    واسه من 128 هست و با دانلود منیجر ها حداکثر 12-14هست.

شما توی طول روز که با اینترنت کاری ندارید و کامپیوتر خاموش هست مودم رو خاموش میکنید؟اگر مودم رو روشن بگذارن از اکانتم کم نمیشه؟

داره خودمونی میشه profstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واسه من 128 هست و با دانلود منیجر ها حداکثر 12-14هست.

شما توی طول روز که با اینترنت کاری ندارید و کامپیوتر خاموش هست مودم رو خاموش میکنید؟اگر مودم رو روشن بگذارن از اکانتم کم نمیشه؟
    مودم رو هم خاموش کنی بهتره. نه به این دلیل که از اکانت شما کم بشه, بلکه عمر مودم شما بالاتر میره مخصوصا اگر مدت بیکاری (Idle) مودمتون بیشتر باشه. از لحاظ امنیت بهتر است مودم رو هم خاموش کنی.

از دوستان كساني كه از فن آوا اكانت دارن امروز تونسته كانكت بشه مال من كه از صبح تا حالا ارور 691 ميده الانم با Dialup كانكت شدم جديدا انواع ارورها رو با فن آوا داريم ميبينيم
    error 691 بدلیل رجیستر نشدن user یا pass یا هر دوی آنها در account server سرویس دهنده است. با شرکتتون تماس بگیرید تا user و pass شما رو چک کنند.

داره خودمونی میشه goodfather's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از دوستان كساني كه از فن آوا اكانت دارن امروز تونسته كانكت بشه مال من كه از صبح تا حالا ارور 691 ميده الانم با Dialup كانكت شدم جديدا انواع ارورها رو با فن آوا داريم ميبينيم

فن آوا کلاً مشکل داره ، بنظر من شرکت معتبری نیست .
    در صورتی که مشکلت حل نشده و یا اینکه دوباره مشکل داشتی با شماره پشتیبانی تماس بگیر - 8315213

پیشنهاد می کنم سرویست رو تغییر بدی .

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز ممنون که به فکر بودی.

والا این اینترنت ADSL هم واسه من معضلی شده.
    نمیدونم یقه کی رو بچسبم.
    مشکلم رو دوباره میگم.
    من به شدت DC دارم و روزی چندین بار موقع کانکت شدن این قضیه رو دارم.
    به پشتیبانی هم تماس میگیرم و میگم مشکل از کجاست .
    میگن اشکال از وجود نویز توی خط پیش میاد.
    از طرف ما مشکلی نداره.
    نویز هم یا اشکال از سیم کشی خونه هست یا اشکال از طرف مخابراته.
    حالا باید پیگیر این 2 مورد باشم تا تکلیفم روشن بشه.

حالا یه سوال:
    شما از چه شرکتی سرویس می گیرین ؟
    زمانی که سرویستون DC می شه ، چراغ لینکتون چشمک زن یا خاموش می شه یا نه ؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام.من از پارس آنلاین میگیرم.
    زمانی که دی سی میشم چراغ status به کل خاموش میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.من از پارس آنلاین میگیرم.
    زمانی که دی سی میشم چراغ status به کل خاموش میشه.
    در این حالت می تونه چند مسئله باشه که باید پیگیری کرد .

1- شاید نویز بر روی خط تلفن شما وجود داشته باشد ، که باید چک کنید اول از هر چیز به تعداد گوشی تلفنی که نصب کردید حتماً اسپیلیتر نصب کنید .

2- سرور تهران ، این مسئله بستگی به سیگنالی داره که از طرف دفتر تهران بر روی پورت شما تعریف کردند اگر سیگنال پایین باشه این مسئله پیش میاد .

3 - پورت یا اسپیلیتری که توی مخابرات نصب شده مشکل دارد .

یکی از این مسائل می تونه مشکل داشته باشه از طرف پشتیبانی پیگیری کن .

7. این کاربر از goodfather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من مشکلي داشتم که هيچ کس نه باورش مي شه نه هيچ شرکتي تا بحال تونسته به اين قضيه پي ببره نه اصلا به عقل کسي رسيد که مشکل چيه ولي خودم الان سه ماه هست از شر اين مشکل و خاموش شدن چراغ لينک مودم راحت شدم
    من شب ها مي شد که در عرض يک دقيقه به کرات چراغ مودم مي پريد و مثل اين مي موند که فيش تلفن رو از مودم کشيده باشي
    و هر چي به هر دري زدم مشکلم حل نشد که نشد که آخرش به اين نتيجه رسيدم که مشکل از برق و نوسان برق منزل هست و با گذاشتن يک ترانسفر ماتور قوي به مودم تا الان که سه ماه از اون قضيه مي گذره حتي يک بار هم اين مشکل ديگه براي من تکرار نشده است و براي هميشه از بين رفت
    اينترنت ام صبا نت
    مودم ام= TP link 8811

اگه نباشه جاش خالی می مونه gondeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ShIrAz شيراز***

پيش فرض

سلام

دیشب تو اخبار گفت قیمت اینترنت Adsl بیست درصد کاهش پیدا کرد و قیمت های جدید را هم اعلام کردند. حالا این قیمت جدید از کی قراره اجرا بشه؟
    یعنی الان که بخوایم شارژمون را تمدید کنیم با قیمت جدیده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام

دیشب تو اخبار گفت قیمت اینترنت Adsl بیست درصد کاهش پیدا کرد و قیمت های جدید را هم اعلام کردند. حالا این قیمت جدید از کی قراره اجرا بشه؟

لطفا خوشحال نباشید ! اعمال نمیشن ! من میگم !

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

ايتنا - رگولاتور در آخرين اقدام خود، تعرفه جديد خدمات اينترنت پرسرعت با ADSL و مقررات تازه آن را تصويب كرد.

کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در آخرين جلسه خود، تعرفه ارائه خدمات اينترنت باند پهن را با استفاده از ADSL تصويب كرد.
    در همين ارتباط قيمت تامين اينترنت براي ارائه خدمات اينترنت باند پهن نيز توسط کميسيون کاهش يافت.

به گزارش ايتنا از رگولاتوري، بر اساس تصميم اين كميسيون در جلسه شماره 49 مورخ 8/7/1378قيمت اینترنت كه توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و در قالب لینک‌های STM1 به شرکت‌های مخابرات استانی و شرکت‌های دارای مجوز PAP تحویل می‌شود صرفا جهت استفاده برای ارائه خدمات ADSL به میزان ۲۰٪ کاهش می‌يابد.
    بدين ترتيب قیمت فروش اینترنت با ظرفیت یک STM1 که در حال حاضر ۴۸۶ میلیون ریال است، به ۳۷۵ میلیون و یکصد هزار ریال کاهش می‌يابد.

براین اساس تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر ۱۰ براساس جدول زیر تصویب شد:

همچنين در اين جلسه، موارد زير نيز به تصويب رسيد:
    - هزینه مودم و راه‌اندازی آن بر عهده مشترک می‌باشد.
    - شرکت‌های ارائه دهنده خدمات موظفند نسبت به نصب و راه‌اندازی تجهیزات در محل مشترک اقدام و پس از تحویل پهنای باند مناسب نسبت به تنظیم صورتجلسه اقدام نمایند.
    - شرکت‌های ارائه دهنده خدمات موظفند نرم‌افزارهای لازم برای اندازه‌گیری لحظه‌ای پهنای باند را روی پایانه کاربر نصب و راهنمایی‌های لازم را انجام دهند.

ضمنا کمیسیون تنظیم مقررات توصیه نمود که به منظور گسترش ارائه این خدمات در سطح کشور، شرکت مخابرات ایرات با مشارکت شرکت‌های PAP و رعایت منافع طرفین خدمات مذکور را ارائه نمایند.
    براین اساس بدیهی است در صورت عدم مشارکت، شرکت‌های PAP می‌توانند سرويس مربوطه را حداکثر تا سقف ۲۰٪ بالاتر از این تعرفه‌های مصوب ارائه نمایند.

علاوه بر موارد فوق مصوب شد كه شرکت‌های PAP می‌بایست کلیه قراردادهای خود را حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ مصوبه براساس تعرفه‌های مصوب فوق اصلاح نمايند.

همچنين کلیه مشتریان در صورت داشتن هرگونه شکایت در خصوص تعرفه‌های خارح از چارچوب مصوب و یا عدم رعایت کیفیت خدمات مراتب را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مناطق هفتگانه گزارش نمایند.
    Last edited by goodfather; 01-10-2008 at 13:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •